arkadaslar bana akil verin bu konuyu nasil acsam ona nasil baslasam bilemiyorum... bende bu hamile oldugumdan beri her kücük seyde agliyorum onun karsisinda aglamak istemiyorum, nasil konussam onunla siz nasil baslardiniz... ah ah bu erkekler ne yapsan yaranamaz kimse
Sende ailende tamamen ona karsi olan tavrinizi degistirmeniz lazim...
Aman yok beyfendi kirilacak yok üzülecek yok alinacak diye düsünmiceksiniz.....Baban hic cekinmeden kak hadi su isleri yap, niye surat asiyorsun oglum, begenemedinmi bu isi?diyecek ona..... Derdin ne senin, babam bu hasta halinle ben karnim burnumda gidip calisiyorum.....hazira kondun daha ne istiyorsun? Belanmi ariyorsun sen adam diye acacaksin agzini zilanur.....

Bence esin simardi....zoru görseydi babamninda seninde ayaklarini öperdi vallaha....
Ama sizde cok hatalisiniz.....el oglu bu ya...ne diye bu denli kicini kaldiriyorsunuzki? Birakin calissin almanin yaninda......disiplin neymis, is begenmemezlik neymis görsün..

Alman kasikla veriyor ama sapinla cikariyor...öyle rahatca corbasini yudumlayacak gazete okuyacak keyif yapacak durumlarda olmazdi....:hulya:
Saygisiz, Nankör, Terbiyesiz.....bunlar esine yakisan cümleler bana göre.....