Eim niye byle davranyor?:(

arkadaslar bana akil verin bu konuyu nasil acsam ona nasil baslasam bilemiyorum... bende bu hamile oldugumdan beri her kücük seyde agliyorum onun karsisinda aglamak istemiyorum, nasil konussam onunla siz nasil baslardiniz... ah ah bu erkekler ne yapsan yaranamaz kimse

Sende ailende tamamen ona karsi olan tavrinizi degistirmeniz lazim...

Aman yok beyfendi kirilacak yok üzülecek yok alinacak diye düsünmiceksiniz.....Baban hic cekinmeden kak hadi su isleri yap, niye surat asiyorsun oglum, begenemedinmi bu isi?diyecek ona..... Derdin ne senin, babam bu hasta halinle ben karnim burnumda gidip calisiyorum.....hazira kondun daha ne istiyorsun? Belanmi ariyorsun sen adam diye acacaksin agzini zilanur.....:delphin:

Bence esin simardi....zoru görseydi babamninda seninde ayaklarini öperdi vallaha....

Ama sizde cok hatalisiniz.....el oglu bu ya...ne diye bu denli kicini kaldiriyorsunuzki? Birakin calissin almanin yaninda......disiplin neymis, is begenmemezlik neymis görsün..:kahve:..
Alman kasikla veriyor ama sapinla cikariyor...öyle rahatca corbasini yudumlayacak gazete okuyacak keyif yapacak durumlarda olmazdi....:hulya:

Saygisiz, Nankör, Terbiyesiz.....bunlar esine yakisan cümleler bana göre.....:kahve:

• Beğen
Reactions: anu
bulupta bunayanlardan ıyyyyy
Allahıma ne kadar şükür etsem azdır
vardır kafasında kurduğu bazı şeyler
yakında kokusunu çıkarır diye düşünüyorum
selametle kal....

ayy canım hamile hamile üzme kendini..otur konuş onunla bu durumu izah et üzlüdüğünü göster kıyamaz sana hamilesin ya bide ama hala devam ederse... :oklava:

of bu erkek milleti neden bu kadar nankör oluyor
devir değişti resmen artık gurur falan kalmadı
bir de herbişeyi hak görüp kendilerine böyle şımarmalar
artık gelinler damat damatlar gelın oldu resmen roller değişti
kız almıyoruz oğlan alıyoruz bir de nazını kaprisini çekiyoruz oh ne ala
biraz havasını almanın zamanı gelmiş eşinizin kusura bakmayın da işin aslı bu
Allah yardımcınız olsun

imbisss dediğin nedir ilk onu anlamadım,
eşin babanın yanında calısıyor dıye kötu hıssedıyordur kendını baska bır sey degıl,
baban ögretsın sonra calısmasın yanında bak o zaman nasıl çalışıyor.

babana karsı yaptıgı terbiyesizlik bence kusura bakma ama benm babamı öle takmıcak keyfin bilir babamın işine konuosun baska yeri beyenmiosun adamı bide sallamıosun yapamassın derim yapıstırım lafı cekemem ben aileme terbiyesizli sen aynını babasına yapsan kimbilir neler olur

Aman yok beyfendi kirilacak yok üzülecek yok alinacak diye düsünmiceksiniz.....Baban hic cekinmeden kak hadi su isleri yap, niye surat asiyorsun oglum, begenemedinmi bu isi?diyecek ona..... Derdin ne senin, babam bu hasta halinle ben karnim burnumda gidip calisiyorum.....hazira kondun daha ne istiyorsun? Belanmi ariyorsun sen adam diye acacaksin agzini zilanur.....:delphin:

Bence esin simardi....zoru görseydi babamninda seninde ayaklarini öperdi vallaha....

Ama sizde cok hatalisiniz.....el oglu bu ya...ne diye bu denli kicini kaldiriyorsunuzki? Birakin calissin almanin yaninda......disiplin neymis, is begenmemezlik neymis görsün..:kahve:..
Alman kasikla veriyor ama sapinla cikariyor...öyle rahatca corbasini yudumlayacak gazete okuyacak keyif yapacak durumlarda olmazdi....:hulya:

Saygisiz, Nankör, Terbiyesiz.....bunlar esine yakisan cümleler bana göre.....:kahve:

valla üzerine denecek söz yok zoru görsün bak nasıl kuzuya dönüyor

esinizi türkiyeden getirdiniz, burda herhangi bi tanidigi bi akrabasi vs. yok tahminim...
simdi bide kenidinizi bir an onun yerine koyun.
yeni evlisiniz, esinizin yasadigi memlekete gittiniz, kendi akraba es dost tanidik kimseniz yok,
hani bir sorun olsa ancak es ve esinin ailesi var,
ee daha yeni evli esini ailesini yeni taniyacak ...
biz olsaydik kendimizi nasil hissederdik?
kendini sende yalniz, boslukda hissetmezmiydin?

bence esine biraz zaman ver daha yeni gelmis tr den...
hemde hic tanimadigi, bilmedigi, belkide dilini bile tam olarak konusamadigi bi ülkeye...
bu durumda olmasi cok normal bence....

Son düzenleme:
eşiniz sanki tipik insan/erkek kompleksine kapılmış
kendi kendine idame ettirdiği iş olamadığından, içten içe de bunu istediğinden
eşinin babasının yanında çalışıyor olmaktan huzursuz, rahatsız
böyle davranarak da kendi işindeymiş kendi işinin patronuymuş edasında olmak istiyor olabilir
bu ruh hali onun hoşuna gidiyordur, psikolojik olarak kendini kendi içinde yüceltiyor olabilir
eşinizin başına buyruk olmasından bunu çıkardım ben,
davranışlarına da düşüncesizlik olarak yansıyor olmalı bu ruh hali, ama belki bunu kendisi de farketmeden yapıyor,
çoğu kişi kendini tanımaz, neyi neden yaptığını bilmez, yapar sadece.. öyle davranmak iyi hissettirdiği için yapar.. ama düşünse, ben bunu neden yapıyorum diye düşünse, kendi düşüncesini tanısa,, kendini tanısa,, davranışlarına doğru yön verebilir.. fakat davranış değiştirmek kolay değildir.. zordur.. biz genelde kolayı tercih ederiz..

babanızın, damat - kayınpeder iletişiminden ziyade, çalışan - çalıştıran iletişimi kurması lazım
çayını alıp dışarıya çıkan, orada çalışan herhangi bir eleman olsa babanız aynı babacan tavrırını gösterir miydi,, yoksa ikincisi olursa ertesi gün gelme diye mi davranırdı

eşiniz kayınpederinin anlayışını zorladığının farkında olmasa gerek,
eğer farketmiyorsa, bunun eşinize farkettirilmesi lazım ..ki, benzer durumlara karşı önlem alınsın

her birey kendinden mesuldur.. sizin ailenize mahçup olucak bir durum yok.. kendinizi eşinizle bütünleştirdiğiniz için mahçubiyet hissediyorsunuz.. zaman zaman bunu hepimiz yapıyoruz.. siz kendinizden sorumlusunuz.. üzmeyin kendinizi..

canım al karşına ona deki babam işi kapatmaya karar verdi.. bu kadar.. ilk şoku atlattıktan sonra her şey bitti zannedip karın ağrısı neyse bülbül gibi şakıyacaktır zaten... en azından neden hep asık suratlı olduğunu anlarsın.. ayrıca birden bire işsiz kaldığını zannedip belkide yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlar.. sonrada seni anlamak için bu yola başvurdum yok öle bişey dersin...

bence gurur yapıyor ben sizin işinizde çalışıyorum ama size eyvallahım yok demeye getiriyor...acaba babanız onu üzecek ezecek bir laf etmiş olabilirmi...

Gurur yapıyorsa,çıksın işten,baban da yardımı kessin bir süre.
Başının çaresine baksın,seni de geçindirsin,doğacak bebeğine de masraf yapsıın..
Ha baktı beceremiyor,sussun..

alıp karşına konuştugunda de ki, keskın sirke küpüne zarar, eger böyle davranmaya devam edersen, bende senın ailene öyle davranırım. bu işin tadı kaçmasın,aileme terbıyelı olacaksın yoksa ne ekersen onu bıçersin de. bende senın gıbı olurum,bakalım hoşuna gıder mı de.

biz senınle bır butunuz bır aileyız, artık ailelerımızın bızden bekledıklerı şey saygı,sen bunu bıle çok göruyorsun aileme de. çok ayıp ya,

maalesef türkiyeden gelen erkekler her daim kadını üzecekler oranın kültür yapısı farklı

sende bol bol konuş onunla imbisde mecbur çalışacak turist gibi gezecek hali yok her erkek çalışmak zorunda ki sen o halinle çalışıyorsun

valla bu nasıl yardımcı olmaksa hiç anlamadım
arkadaş eşim nasıl biri dememiş
böyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz demiş
hiç hoş bir yorum olmamış bu yazılar:umursamaz:

adamı türkiyeden götürüp iş güç sahibi etmişiniz sınıf atlatmışınız kaldıramaz tabi.siz de kabahat değmez böylelerine.sizde daha daha pof poflayın daha o ne arsızlıklar yapar.yanlış tutum içindesiniz.

esinizi türkiyeden getirdiniz, burda herhangi bi tanidigi bi akrabasi vs. yok tahminim...
simdi bide kenidinizi bir an onun yerine koyun.
yeni evlisiniz, esinizin yasadigi memlekete gittiniz, kendi akraba es dost tanidik kimseniz yok,
hani bir sorun olsa ancak es ve esinin ailesi var,
ee daha yeni evli esini ailesini yeni taniyacak ...
biz olsaydik kendimizi nasil hissederdik?
kendini sende yalniz, boslukda hissetmezmiydin?

bence esine biraz zaman ver daha yeni gelmis tr den...
hemde hic tanimadigi, bilmedigi, belkide dilini bile tam olarak konusamadigi bi ülkeye...
bu durumda olmasi cok normal bence....

katılıyorum sana asicimvereliniortak
belki böyle bir durumda olabilir arkadaşın eşini tanımıyoruz onun derdini tam olarak bilmiyoruz dediğin gibi olabilir

tanımadığımız duygularını bilmediğimiz biri hakkında kötü cümleler kurmak hiç hoş değil
sonuçta arkadaşımızın eşi o ve ondan bir bebeği olacak

sinnirlerim cok bozuldu...eski evli oldugum sahizda böyleydi..sanirim almanyayi daha farkli düsündü hayal kirikligina ugradi....ama isterlerse dünyanin en rahat yerine gitsinler alin teri dökmeden kimse para kazanamaz..öyle haziri herkez sever ama bu dünya cennet deyil malesef....eskiside rahatligi cok severdi..hatta bende hamile halimle calistim...dogumdan sonrada calistim bebeyim bi kac aylikken ya kardesim bakardi yada babam...böyleleri kac kisinin canini yakti...insallah seninde esin o tiplerden deyildir.....akli olan türkiyeden evlenmesin....

Son düzenleme:
valla bu nasıl yardımcı olmaksa hiç anlamadım
arkadaş eşim nasıl biri dememiş
böyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz demiş
hiç hoş bir yorum olmamış bu yazılar:umursamaz:

Neden? Size ne oluyor anlamadim....bu yazdiklarima kizacak biri varsa oda zilanurdur....:kahve:

Ben yurtdisinda yasiyorum arkadasim...cok gördüm öyle Almanyaya geldikten sonra burnu kalkanlari....:delphin:

Bu kiza ve ailesine yazik günah degilmi..? Eski konularindan taniyorum onu, ne fedakarliklar yapti esinin gelmesi icin biliyormusun sen?....bu halinle gidip calisiyor....babasi kanser hastasi, kizim damadim mutlu olsun, damadim gidip almanin yaninda calismasin diye is yeri acmis....daha ne yapsinlar beyfendiye??:kahve:

Kurlu eve hazir düzene geldi...cebinden tek kurus cikmadi....bu kizacagiz herseye ammennah deyip sevgisi icin katlandi, anlayis gösterdi, bunun mükafati, evine gelen Kaynana ve Kaynatasina surat asmakmi olmali? Yok öyle yag mag.....insan yapilan iylikleri bu kadar cabuk unutmamali....unutuyorsada benim gözümde, nankör, saygisizdir....bunuda buraya yazarim...tamammi?

Sizin hos bulup bulmamaniz inaninki hic önemli degil.....:kahve:

Back
X