Eim ve Arkadalar

arzugokturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
26
0
86
44
İstanbul
merhaba kızlar. daha önce de burada konu açtım bu da başka bir derdim. arkadaşlar sorun beniim eşimin arkadaşlarına düşkünlüğü. bende bir türlü onlara ısınamadım, onlar eşli olarak bir grup oluşturmuşlar ama benimle tanıştıklarında benimle doğru dürüst muhabbet bile etmediler, yakınlık göstermeme rağmen beni içlerine almadılar. evlendiğimizde ben ufak bir operasyon geçirdim ve uzun bir süre evde yattım bu süre zarfında kalkıp bir geçmiş olsun a gelmediler bende bu olaydan sonra haliyle tavır aldım onlara. ramazanda dışarda iftar yemeği yapıldı gittik benimle iki öift laf etmediler çocukları yeni oldu hepsininki küçük hep birbirleriyle muhabbet ettiler benim çocuğum olmadı diye sanki bilerek yaptılar. hep eşime beni şikayet ettiler evlerine gittim eşim erkeklerle konuşurken ben eşleriyle konuşmaya çalıştım hep benim tanımadığım ortak kişilerden konuştular konuya çok yabancı kaldım şimdide bize gelmek istiyolarmış ama ben istemiyorum eşimede söyledim çok ayıp diyor halbuki tüm yapılanların o da farkında. ama bana surat yapıyor şimdi ne yapmalıyım sizce gelmelerine razımı olsam? eve gelen misafir geri de çevrilmez ama çok kırgınım.

selam öncelikle
canim evet kirgin olabilursin ama eve gelen misafir gercekten geri cevrilmez
ama sanada yaptiklari hos karsilanmaz
bence gelsinler en güzel sekilde agirla ve sen muhabbet kurmaya calis
bakarsin düzelir
yada direk sor ve konus ???
ne bilim valla zorda bi durum
allah kolaylik versin

eve gelen misafir çevrilmez elbette.... hele de eşinin arkadaşları ve eşin de gelmelerini istiyorsa reddetmek hoş olmaz bence ..... her zaman sevdiğimiz insanlarla muhatap olamıyoruz malesef bazen kanımızın ısınmadığı insanlarla da bir arada olmak zorunda kalıyoruz bişekilde ............ bence eşinin yüzünü yere baktırma, dört dörtlük hazırlan ve çok da güzel bir ev sahipliği yap , elinden geldiğince de içten davran ....
bakarsın zamanla samimi olursunuz kim bilir ( bu arada seni dışlamalarına da pek meydan verme mevzulara katılmayı dene )

çok saolun kızlar. ama inanın çok denedim onlarla kaynaşmayı. inanınki eşleri daha iyi muhabbet ediyor. daha öncede geldiler tabiki evime güzelce ağırladım güleryüz gösterdim ama beni saymayanı bende saymak istemiyorum birde onlar geldiğinde kasıyorum kendimi iyice zaman geçmek bilmiyor valla.

Biri beni benim kocama şikayet etse ne ben görüşürüm ne de kocamın onlarla görüşmesi hoşuma gider...
Ne alaka canım?
Nasıl şikayet ederlermiş beni?:umursamaz:

canım annemın lafı var evıne cıngene gelse cevırme der
esının hatrına konus baktın yıne oyle sen ortak konu ac yıne konusmuyorlar ozaman kıbar olarak belırt
gulerek"BEN KONUYA YABANCI KALDIM AYSE KIM TANIMIYORUM KESKE ONUDA CAGIRSAYDINIZ TANISMIS OLURDUK BENDE BOYLECE KONULARA YABANCI KALMAMIS OLURDUM " Dersen kıbar yollu anlayabılırler
bayanlara sen konuyu acmesala cocuk gecelerı uyuyormu bu aylarda ek besın baslanırmı bebek nasıl bır duygu falan dıye konus
suda var sen çalısıp onlar ev hanımı ıse senın yanında gerılıp eksıklık hıssedıp ondan boyle davranıp eksıklıklerını bastırma egosu olabılır

sen gerekeni yapmışsın muhabbet etmeye çalışmısın,
şikayet etmişler seni eşine,genede gık dememişsin
içlerine katılmaya çalışmışsın..
daha ne yapasın kii,
ben olsam asla uğraşmazdım içlerine girmek için,
konuşmak isteyen saten konuşur,gelmek isteyende gelir,
geçmiş olsuna bile gelmemişken şimdi evine gelmek istiyorlar
kusura bakmayın ama ben olsam müsait değilim derdim,
eşininde bunu anlaması lazım istemiyorsan istemiyorsundur
zorla kimseyle muhabbet kuramazsın değilmi
ben olsam kabul etmezdim açıkcası,kızan kızsın umrumda bile olmaz:umursamaz:

evet canım şikayet etmişler bana direkt eşim böyle demedi ama beni suçladı eşimde arkadaşları için ölür nerdeyse. yok tırtıl kebekcim onlarda çalışıyorlar işleride iyi öyle kendilerini kötü hissetcek bir durumları yok yani. bilmiyorum kızlar gelene gelme denmezki çok ayıp biz böyle öğrenmedik ama elimde değil.

bence kabul etme boşver hem sei içlerine almayacaklar hemde eşine şikayet edecekler kimki onlar çokmu ihtiyacın var dostluklarına boşver en nefret ettiğim şey yapmacıklık bana 1 adım gelene ben koşarak giderim gelmeyene elveda çok önemliler sankilmaz:

Offf offf aha işte topun koca da olduğu bir konu daha...

Senin düşündüklerini eşin düşünseydi zaten senin yerin çok farklı olurdu canım şu an...

Ne deyim bilmiyorum ki diyeceklerim çok da işte karı koca arasındaki mevzuulara çekinerek yaklaşıyorum...

Karar senin inşallah herşey yolunda gider...

işte bende böyle düşünüyorum ama gel de bunu eşime anlat. eşime dediğimde o kadar yattım bi gelmediler dediğimde bu onların ayıbı dedi. ama evet haklısın diyemedi. bide onlar aradılarmı eşim hemen koşar bizim işimiz düşse kimse gelmez eşim saflık derecesinde iyi. onları bazen benden üstün tuttuğunu düşünüyorum. bana geçmiş olsuna kimse gelmemiş ama onlar bi doğum yaptı bizimki hemen gidelim dedi. bir gittim eşimin hatrına ama diğerine gitmedim. eşimde kızdı. her konuda iyi ama bu konu tek tartışma konumuz.

Sizi eşinize şikayet etme kısmını tam olarak anlarsam, misafir red edilir mi edilmez mi sorusuna tam olarak cevap vericem?

Sizi eşinize şikayet etme kısmını tam olarak anlarsam, misafir red edilir mi edilmez mi sorusuna tam olarak cevap vericem?

şöyle canım hemen anlatayım ben onlarla yakınlık kurmamışım bunu demeleride ilk tanışmamızdan sonra. zaten ilk kez görüyorum hemen nasıl yakınlık kurucam yapım öyle değil zaten ama kendimce çok çok iyi bile davrandım sonra biz evlerine gittik aaa bi baktım bu iki hanım yok ortada.meğer biri çocuk emziriyormuş diğeride yanında. ya insan bi benide çağırmazmı gel sende iki laflarız demezmi orda çok kırıldım zaten sonra kendimi çektim. başka şikayet konusu ne oldu bilmiyorum ama eşimin hal ve tavırlarından birşeyler döndüğünü anlıyorum.

insanlar her zaman herşeyi kaşısındakinden bekler
eltilerim neden bize gelmiyorsun,hiççççççç çıkmıyorsun,gelsene derler
amaaaaaaaaaaaa
kendileri de gelmezler...eeee siz gelin diyoruz,sizde gelmiyorsunuz,çoluk çocuk falan filan diyorlar yada bişi demiyorlar
belki seninkide böyle bişi

hangi hakla şikayet ediyorlar anlamış değilim,
veya sen çocukmusunki eşine söylüyorlar,
en nefret ettiğim şeydir benimle sorunun varsa bana gel,
ne diye eşime gidersin kii:1closedeyes:
eğer eşin hala seni anlamamakta direniyorsa tavrını koy canım,
eşin için de olsa,kimseyle yakınlık kurmak ,ki onlarda sennle yakın olmak istememişler
zorunda değilsin,eşinede bunu güzel bir dille anlat bence

doğru söylüyorsun benimkilerde öyle. ama ben bu arkadaşlara gittim yeni evlendim gittim, dediğim gibi doğum yaptılar gittim, iftar için gittim hep eşimin hatrına. ama hastalık sözkonusuyken kırgınlık herşey geride kalır bi hatam bile olduysa onlara karşı hastalık bu deyip çıkıp gelmeleri gerekirdi. ben eşimede kızdım o dönem çok. beni saydırmasını bilemedi.

Bak şekerim..

Bazı insanlarla yıldızın barışmaz, eşleriniz iyi arkadaş diye siz de arkadaş olmak zorunda değilsiniz.
Anlattığına göre, senin bu kadınlarla paylaşacak bir şeyin, bir ortak noktan yok..(abartmadıysan)

Her seferinde kırılma, kızgınlık yaşamışsın yani onlara ait anıların bu şekilde.

Ben şahsen, bu şekilde sinirlerimi bozan insanlara birkaç sefer kredi veririm, bakarım yanlış anlaşılma olmuş mudur acaba, ortam mı onu gerektirdi de öyle davrandılar acaba, belki ben mi yanlış anladım acaba diye, biraz töleranslı davranırım..

Baktım ki yanılmıyorum yani ben bu insanlardan hoşlanmadım, frekanslarımız tutmadı o halde, otomatikman hayatımdan çıkarırım, kimsenin hatırına da zorla görüşmem..

Sen de eminsen, yani sana karşı hoş davranışları olmadığından eminsen, bu insanlardan hoşlanmadıysan o zaman görüşme..

Misafiri reddetmek ayıpmış?

Kim demiş onu?

Sinirlerimi bozan insanları neden evime alıp, vaktimi harcayıp, onlara hizmet edeyim ki? Bana ters..

Ama dediğim gibi eminsen bunu yap, kimse için sinirlerini yıprattığına değmez..
Belki 1-2 kez yanlış anladın. Bunu iyi analiz etmen lazım..

Ondan sonra da kararını ver..
Eşimin hatırına da olsa, sevmediğim insanlarla biraraya gelmem ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…