- Konu Sahibi arzugokturk
-
merhaba kızlar. daha önce de burada konu açtım bu da başka bir derdim. arkadaşlar sorun beniim eşimin arkadaşlarına düşkünlüğü. bende bir türlü onlara ısınamadım, onlar eşli olarak bir grup oluşturmuşlar ama benimle tanıştıklarında benimle doğru dürüst muhabbet bile etmediler, yakınlık göstermeme rağmen beni içlerine almadılar. evlendiğimizde ben ufak bir operasyon geçirdim ve uzun bir süre evde yattım bu süre zarfında kalkıp bir geçmiş olsun a gelmediler bende bu olaydan sonra haliyle tavır aldım onlara. ramazanda dışarda iftar yemeği yapıldı gittik benimle iki öift laf etmediler çocukları yeni oldu hepsininki küçük hep birbirleriyle muhabbet ettiler benim çocuğum olmadı diye sanki bilerek yaptılar. hep eşime beni şikayet ettiler evlerine gittim eşim erkeklerle konuşurken ben eşleriyle konuşmaya çalıştım hep benim tanımadığım ortak kişilerden konuştular konuya çok yabancı kaldım şimdide bize gelmek istiyolarmış ama ben istemiyorum eşimede söyledim çok ayıp diyor halbuki tüm yapılanların o da farkında. ama bana surat yapıyor şimdi ne yapmalıyım sizce gelmelerine razımı olsam? eve gelen misafir geri de çevrilmez ama çok kırgınım.
sen gerekeni yapmışsın muhabbet etmeye çalışmısın,
şikayet etmişler seni eşine,genede gık dememişsin
içlerine katılmaya çalışmışsın..
daha ne yapasın kii,
ben olsam asla uğraşmazdım içlerine girmek için,
konuşmak isteyen saten konuşur,gelmek isteyende gelir,
geçmiş olsuna bile gelmemişken şimdi evine gelmek istiyorlar
kusura bakmayın ama ben olsam müsait değilim derdim,
eşininde bunu anlaması lazım istemiyorsan istemiyorsundur
zorla kimseyle muhabbet kuramazsın değilmi
ben olsam kabul etmezdim açıkcası,kızan kızsın umrumda bile olmaz:umursamaz:
Sizi eşinize şikayet etme kısmını tam olarak anlarsam, misafir red edilir mi edilmez mi sorusuna tam olarak cevap vericem?
hıı bi de ben bunları eşime anlattığımda bana çok kincisin diyor
şöyle canım hemen anlatayım ben onlarla yakınlık kurmamışım bunu demeleride ilk tanışmamızdan sonra. zaten ilk kez görüyorum hemen nasıl yakınlık kurucam yapım öyle değil zaten ama kendimce çok çok iyi bile davrandım sonra biz evlerine gittik aaa bi baktım bu iki hanım yok ortada.meğer biri çocuk emziriyormuş diğeride yanında. ya insan bi benide çağırmazmı gel sende iki laflarız demezmi orda çok kırıldım zaten sonra kendimi çektim. başka şikayet konusu ne oldu bilmiyorum ama eşimin hal ve tavırlarından birşeyler döndüğünü anlıyorum.
insanlar her zaman herşeyi kaşısındakinden bekler
eltilerim neden bize gelmiyorsun,hiççççççç çıkmıyorsun,gelsene derler
amaaaaaaaaaaaa
kendileri de gelmezler...eeee siz gelin diyoruz,sizde gelmiyorsunuz,çoluk çocuk falan filan diyorlar yada bişi demiyorlar
belki seninkide böyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?