Eim ve Arkadalar

anlatmammı kızlar eşimle çok tartıştık bu konuda. ama hala bana gelipte enginler gelmek istiyolar yarın gelsinler mi demesine kızıyorum. ben eşimede dedim ya grup olarak görüşmek zorundamıyız sen arkadaşlarınla görüş ben bayanlarla anlaşamıyorum işte diye. erkek erkeğe görüş sen. çünkü eşim erkeklerle arkadaş bayanlarla değil. onlar sadece eş. ama anlamıyorki çok düşkün arkadaşlarına ailesine bu kadar gidelim demez.

haklısın valla ne diyim bende düşünüyorum da çok kredi verdim onlara. hep biraraya geldiğimizde bi baktımki onlar birarada ben yalnız kalmışım. hadi kalktım gittim yanlarına konuşalım diye ama olmuyorki illa ikisi konuşuyolar çocuklarından bahsediyolar benimde çocuğum olmadığı için sohbete giremiyorum ne bilim girsemde bi şekilde beni dışlıyolar sanki. hep muhabbet çocukları zaten.

İlginç..

Yani senin anlattıkların gibiyse, o kadınlar seni dışlar gibi davranıyorlarsa, hastalıkta vs gelmedilerse, şimdi senin evine neden gelmek istesinler ki_?
Yani senin anlattıklarına göre sanki onlar da senden hoşlanmamışlar gibi.

Eşin bu kadar ısrar ediyorsa, gelsinler madem 1 kez, sonrasından istemezsen yine görüşmezsin ya da tavırları belki bu sefer farklı gelir sen görüşmek istersin..

Ama bu seferde farklı ve senin hoşuna gitmeyecek şekilde davranırlarsa eşine söylersin'' gördün işte nasıl davrandıklarını hareketlerini, lütfen bana bir daha ısrar etme, bir daha görüşmüycem vs.''dersin artık..

başka bir arkadaşları daha gelmek istiyormuş canım bize. evlendiğimizden beri onlar hiç gelmedi. şimdi akılları başlarına gelmiş her neyse iştee bunlar gelmek istiyor diye diğerleride geliyor yani bayanlar biraz zoraki geliyor gibime geliyor hani diğer bayanı yalnız bırakmamak için. öyle yapıcam zaten bakalım ne olucak..

evine gelmek isteyen bi misafiri geri çevirmen olmaz heleki eşinin sık görüştüğü kişilerse hiç olmaz diye düşünüyorum.naparsın çağırırısn evine güzelce en iyi şekilde ağırlarsın sanki bişey yokmuş gibi.ondan sonra bakarsın sana karşı aynı tavır içindelerse bi daha suratlarına bakmassın bunuda eşine kesin bi tavırla görüşmek istemediğini söylersin.eşinde onlar evine gelip gittikten sonra bişilerin değişmediğini anlarsa sana hak verir diye düşünüyorum canım...

Bence evine kabul et bakalım senin evinde nasıl davranacaklar
Eğer yine davranışları değişmezse bir daha görüşmemek için herşeyi yap
Evimde de durum aynı olursa mesela ben laf sokardım

Git kocanın yanına otur o zaman, koluna gir, başını omuzuna yasla.

--Hayırdır? diycek sana..

sen de;
--''Ya ne yapayım hayatım sıkıldım:sinifsinif: yanına geldim'' de ekşi bir surat ifadesi ile..sonra kalk yine kadınların yanına git, senin sıkıldığını herkes anlasın iyice..(yani gerçek duyguların bu olduğu için bunu söyle diyorum, ortamdan memnunsan bunu yapmana gerek yok tabii)

Yani en azından senin kocan ve onların kocası, senin ortamdan neden rahatsızlık duyup, diğer kadınların yanında sıkıldıklarını merak edip, kendi karılarına da sorarlar. o an değil tabi sonradan ..

Kadınların da bu kadar görüşmesini istiyorlarsa, eşlerini de uyarırlar..(sıkılmış kızcağız onla da ilgilensenize ayıp olur falan diye)

Anladın?

anladım canım, eğer ortam gergin olursa böyle yaparım yok bu defa lafta sokucam zaten yani artık tak dedi. zaten eşimin yanında oturucam karar verdim oturma düzenimiz öle olsun opuyorumnanaktan

Canımmm bence çok da büyütme eminim zamanla daha da kaynaşırsınız hem bu akşam yemeği belki vesile olur bak demek ki onlar da fark etmiş durumu.SEn elinden geleni yap güzel güzel sofranı hazırla ikramlarını sun gör bak bence her şey yoluna girecek :):teselli:Bence kesinlikle gelmelerine izin ver canımmm :))

Gelene gelme denmez dogru... Sen de onlari utandiracak turden agirlarsin, kendini de muhabbet etmek icin cok fazla zorlama, sorarlarsa seni muhabbete eklemeye calisirlarsa konusursun, sen ev sahipligini iyi yap da...
Ne olacak yine sikayet etsinler isterlerse, nasil olsa esin dogruyu yanlisi gorur, sen elinden geleni yaptiktan sonra...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Aman gelsinler madem boşver, her misafir can ciğer olmaz zaten, kimi misafirlik resmi olur, kimisi çok samimi olur..

Siz de bu sefer resmi resmi oturursunuz, oturur oturur giderler..
Eşinin hatırına birkez daha test etmiş olursun sen de onları..

Bence bayanlara açık açık sor ne bu canım sen çocuk musun yok şikayet etmeler sohbete almamalar
Hep beraner otururken hoopp diye lafa dal ve söyle
Hatta ben olsam tekrar görüşmeyelim diyorum zira ben çok sıkılıyorum siz eğlenecek sohbet edeceksiniz diye vaktim boşa gidiyor falan derim..
Eşimide göndermem bir daha ama çok isterse gitmek kendi bilir zamanla anlar herhalde

gelin dicem zaten artık o belli. bakalım gelsinler gidişata göre bende öyle davranırım ev sahipliğimi yaparım eşiminde gözüne sokarım hal ve davranışlarını.

bi de geldilermi yerlerinden kalkmıyor hanımefendiler. tamam ben tek başıma hallederim sorun değil ama o bir nezaketdir en azından bir tabağını bardağını mutfağa götürürsün yanlışmıyım kızlar? yok bunlar kucağında çocuk sanki sadece onların çocuğu var gibi. yerlerinden kıpırdamıyolar. bi mutfağa gelip yardım edilcek bişi varmı demek kaynaşmak için bir adım değilmidir?

Evine gelmelerine birşey diyemezsin ne de olsa misafir.ama eşine kızdım doğrusu sanada biraz sahip çıkması lazım.onlar senden dahamı değerli

hımm. ortada bir kabullenememe durumu var gibi. seninle ilgili başka bir dertleri var bence. yoksa insan durup dururken niye böyle davransınki? geldiklerinde açıkça sorsana bende açıkca konuşmaktan yanayım gerekirse sert çık "aaa bu ne canım ben yokmuşum gibi davranıyorsunuz" de. eşininde kulağını çek ne demek onlar daha kıymetli. bence eve kabul et ama bu defa geldiklerinde fazla toleranslı olma...

öyle karar verdim canım zaten, ama inanki hiçbirşey geçmedi aramızda. bende bilmiyorum. eşime bu konuyu çok anlattım ama anlamıyor. bakalım bu akşam ne yumurtlıcak? çıkmam lazım kızlar mesaim bitti. çok saolun gelişmeleri aktarıcam.

kendini ne saniyorki bu salak karilarda seni kocana sikayet ediyor..cok sinirlendim afedersiniz ama bu ne sacmalik ya...bana öyle yapsalar cikar karsisina agzinin payini veririm...ayrica hosuna gitmeyen kisilerlede görüsme sanki cokmu önemli insanlar ya bunlar..bence kabul et hatta cesaretin varsa karili kocali otururken sen konuyu ac durumu anlat bu durumda devam ederseniz bir daha evime gelmeyin de..kapak olur onlara..yada hic ugrasma direk kabul etme eve...bosversene terbiye onlarda kalmamis seni cekistiriyorlar senin eve kabul etmemen onun yaninda hicc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…