- Konu Sahibi arzugokturk
-
Bak şekerim..
Bazı insanlarla yıldızın barışmaz, eşleriniz iyi arkadaş diye siz de arkadaş olmak zorunda değilsiniz.
Anlattığına göre, senin bu kadınlarla paylaşacak bir şeyin, bir ortak noktan yok..(abartmadıysan)
Her seferinde kırılma, kızgınlık yaşamışsın yani onlara ait anıların bu şekilde.
Ben şahsen, bu şekilde sinirlerimi bozan insanlara birkaç sefer kredi veririm, bakarım yanlış anlaşılma olmuş mudur acaba, ortam mı onu gerektirdi de öyle davrandılar acaba, belki ben mi yanlış anladım acaba diye, biraz töleranslı davranırım..
Baktım ki yanılmıyorum yani ben bu insanlardan hoşlanmadım, frekanslarımız tutmadı o halde, otomatikman hayatımdan çıkarırım, kimsenin hatırına da zorla görüşmem..
Sen de eminsen, yani sana karşı hoş davranışları olmadığından eminsen, bu insanlardan hoşlanmadıysan o zaman görüşme..
Misafiri reddetmek ayıpmış?
Kim demiş onu?
Sinirlerimi bozan insanları neden evime alıp, vaktimi harcayıp, onlara hizmet edeyim ki? Bana ters..
Ama dediğim gibi eminsen bunu yap, kimse için sinirlerini yıprattığına değmez..
Belki 1-2 kez yanlış anladın. Bunu iyi analiz etmen lazım..
Ondan sonra da kararını ver..
Eşimin hatırına da olsa, sevmediğim insanlarla biraraya gelmem ben.
anlatmammı kızlar eşimle çok tartıştık bu konuda. ama hala bana gelipte enginler gelmek istiyolar yarın gelsinler mi demesine kızıyorum. ben eşimede dedim ya grup olarak görüşmek zorundamıyız sen arkadaşlarınla görüş ben bayanlarla anlaşamıyorum işte diye. erkek erkeğe görüş sen. çünkü eşim erkeklerle arkadaş bayanlarla değil. onlar sadece eş. ama anlamıyorki çok düşkün arkadaşlarına ailesine bu kadar gidelim demez.
İlginç..
Yani senin anlattıkların gibiyse, o kadınlar seni dışlar gibi davranıyorlarsa, hastalıkta vs gelmedilerse, şimdi senin evine neden gelmek istesinler ki_?
Yani senin anlattıklarına göre sanki onlar da senden hoşlanmamışlar gibi.
Eşin bu kadar ısrar ediyorsa, gelsinler madem 1 kez, sonrasından istemezsen yine görüşmezsin ya da tavırları belki bu sefer farklı gelir sen görüşmek istersin..
Ama bu seferde farklı ve senin hoşuna gitmeyecek şekilde davranırlarsa eşine söylersin'' gördün işte nasıl davrandıklarını hareketlerini, lütfen bana bir daha ısrar etme, bir daha görüşmüycem vs.''dersin artık..
haklısın valla ne diyim bende düşünüyorum da çok kredi verdim onlara. hep biraraya geldiğimizde bi baktımki onlar birarada ben yalnız kalmışım. hadi kalktım gittim yanlarına konuşalım diye ama olmuyorki illa ikisi konuşuyolar çocuklarından bahsediyolar benimde çocuğum olmadığı için sohbete giremiyorum ne bilim girsemde bi şekilde beni dışlıyolar sanki. hep muhabbet çocukları zaten.
Git kocanın yanına otur o zaman, koluna gir, başını omuzuna yasla.
--Hayırdır? diycek sana..
sen de;
--''Ya ne yapayım hayatım sıkıldım:sinifsinif: yanına geldim'' de ekşi bir surat ifadesi ile..(yani gerçek duyguların bu olduğu için bunu söyle diyorum, ortamdan memnunsan bunu yapmana gerek yok tabii)
Yani en azından senin kocan ve onların kocası, senin ortamdan neden rahatsızlık duyup, diğer kadınların yanında sıkıldıklarını merak edip, kendi karılarına da sorarlar..
Kadınların da bu kadar görüşmesini istiyorlarsa, eşlerini de uyarırlar..(sıkılmış kızcağız onla da ilgilensenize ayıp olur falan diye)
Anladın?
evet canım şikayet etmişler bana direkt eşim böyle demedi ama beni suçladı eşimde arkadaşları için ölür nerdeyse. yok tırtıl kebekcim onlarda çalışıyorlar işleride iyi öyle kendilerini kötü hissetcek bir durumları yok yani. bilmiyorum kızlar gelene gelme denmezki çok ayıp biz böyle öğrenmedik ama elimde değil.
Aman gelsinler madem boşver, her misafir can ciğer olmaz zaten, kimi misafirlik resmi olur, kimisi çok samimi olur..
Siz de bu sefer resmi resmi oturursunuz, oturur oturur giderler..
Eşinin hatırına birkez daha test etmiş olursun sen de onları..
Gelene gelme denmez dogru... Sen de onlari utandiracak turden agirlarsin, kendini de muhabbet etmek icin cok fazla zorlama, sorarlarsa seni muhabbete eklemeye calisirlarsa konusursun, sen ev sahipligini iyi yap da...
Ne olacak yine sikayet etsinler isterlerse, nasil olsa esin dogruyu yanlisi gorur, sen elinden geleni yaptiktan sonra...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hımm. ortada bir kabullenememe durumu var gibi. seninle ilgili başka bir dertleri var bence. yoksa insan durup dururken niye böyle davransınki? geldiklerinde açıkça sorsana bende açıkca konuşmaktan yanayım gerekirse sert çık "aaa bu ne canım ben yokmuşum gibi davranıyorsunuz" de. eşininde kulağını çek ne demek onlar daha kıymetli. bence eve kabul et ama bu defa geldiklerinde fazla toleranslı olma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?