Eim ve ben evlilie alamyoruz, ayrlmal myz ?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
10 gunu geçti ben evleneli..ama kendimi cok garip hissediyorum..
bir şekilde alışamıyorum..arada bir aglıyorum ben..
kayınalidem kayınpederim cok iyiler ama allah razı olsun..
sanki evde iki yabancı gibiyiz..nerdeyse arkadas olucaz..
bazen kücük şeylerden tartışıyoruz..ama büyük tartışma degil..
bazen ikimizinde yüzü asılıyo..bazen diyorum
ne işim var bu adamla diyorum..
bazen se içime sokasım geliyo sevdigimi anlıyorum..
sizce yaşadıgım bu durum normal mı..
siz evliliginiz ilk aylarında nasılsınız..
yoksa ben mi anormalim..
yardım edermisiniz...

alışamadığın belli medeni durumun hala daha bekar gözüküo canımkaydirigubbakcemile3

bence işe burdan başla detaylar önemlidir:hulya:

aa arwen sen evlendin mi, hayırlı uğurlu olsun..kaydirigubbakcemile2 aslında bunu demek için uğradıydım ama konuna da yorum yapmadan gidemiciimm.. kaydirigubbakcemile3

ya birdenbire bütün hayatın değişiyo, insanlar bi ev değiştirince bile ne kadar afallıyorlar.. sen hem aile hem ev değiştirdin bir nevi.. olsun o kadar canını sıkma alışırsın.. iyi yönünden bak :) mutlu ol.

bende ilk zamanlar devamlı ağlıyordum. benim evim neresi karmaşasındaydım, bi tuhaftım... bide evlilik şeytanın sevmediği bişey olduğu için sanırım devamlı vesvese veriyor bu ondan oluyor. 10 gün ayrılma kararı vermek için çok çok erken.

düğünde istemediğiniz şeyler mi oldu, belki de onun sıkıntılarıdır bunlar.

Ohooo ayrılmak o kadar kolay mı karar verilir oldu artık?
Yapmayın gözünüzü seveyim..
Birbirinizin kıymetini bilin,cicim günlerinizin tadını çıkarın..
Neyi paylaşamadığınızı bir bilsem.

6 yılım bitti halen aynı anlattıklarını yaşıyorum.Alışmalısın heleki bu ilk günleri sağ salim atlatabilmen için mantıklı davranman gerekiyoropuyorumnanaktan
Zamanla ikinizde birbirinize alışacaksınızdır canım benim.
Evlilik adı üstünde kolay değil,zamana ihtiyacınız var:1hug:

normal olabilir..alisana kadar zaman ister bendede öyleydi....beraber yemeye cikin gezin ..sinemaya gidin..alisirsin zamanla....ama ayrilmayi aklindan bile gecirme canim..kolay deyil yuvanin yikilmasi...:teselli:

aslında birşey yok anlaşamadıgımız..
ama bir tuhafız ikimizde..
mesela nete girmemi istemiyo hemen laf söylüyo..
ama o nete giriyo mesela..
zili çalıyo kapıyı duymuyorum hemen laf söylüyo..
aslında anlaşamadıgımız bişey yok..
o bana diyo alışamadın diye
ben ona diyorum sende alışamadın..birbirimiz için üzülüyoruz
ne zaman alışıcaz ki biribirimize bilmiyorum..
oyüzden evlilerden yardım istiyorum ben..

Valla komiksiniz..:roflol:
Bunlar mı sorun yani?
Kapı zilini duyduysa kızacağına kapıya baksaymış ya..kaydirigubbakcemile3
Net konusunda anlaşma sağlayın.
Ama en önemlisi "sen alışamadın,ben alışamadım,ayy biz alışamıyoz" cümlelerini bir kenara bırakın..:1no2:
Dünyada kaç genç çift sizin yerinizde olmak istiyor şu anda bilemezsiniz,beraberliğinizin tadını çıkarın yahu..:icecream:

ilk zamanlar kendimden biliyorum esim benden su istese hakarete ugramis gibi oluyordum aninda suratim asiliyodu
ama alistik simdi o ne zaman acikir ne zaman ne yer nerde ne giyer ezbere bilirim

alisma sürecindesiniz bosanmak o kadar basit olmamali

olur böyle şeyler ilk zamanlar iki fatklı karekter kolay degil ...herkes geçiyo buralardan merak etme sen ...

10 gunde boşanmakmı yok artık evlilik zaten kimi zaman nefret etmek kimi zaman cok cok sevebilmek demek yeterki saygıyı kaybetmeyin bu kısa zamanda alısmak zor zamanla alısırsın

10 gün evliliğe alışmak için çok kısa bir zaman..her ne kadar ben tanıdığım insan ile aynı evde yaşayacağım diyorsan da aslında bir yabancı ile aynı evi paylaşıyorsun..ben bile 2 yıl olmasına rağmen bu ev benimmi diyorum..valla kendi evimde misafir gibiyim bazen.))

bizde de vardı bu alışamadın demeler. ki çok severek isteyerek evlendik. erkeğe evi geçindirme, kadına evin düzenini sağlama gibi yükler bindiği için insana başta zor geliyor. inan ki geçecek, ama bu süre zarfında saygısızlık olmasın yeter.

Bizde de oldu bu donemler.Zaten evliligin ilk yili zor gecer diye bosa demiyorlar...Ama sen cicim aylarinda esinle didismee..yerimseniben

yani bencede dur ne ayrılığı ben 3.5 yıllık evliyim biz birbirimizi tanıdığımız halde atısıyoz ama hayat sürüp geciyo ama sabredeceksin azcık suyuna git bende sen gibi ayrılmayı cok düşündüm hatta 6 aylıkken direkten döndük ozaman çok üzülürsün ciddi bi şey yokken sakın bi kere aklına getirme benim eşim ilk zamanlarda cok pasiftı yani bi sahiplenme oraya bakma o sana niye baktı diye beni bunaltırdı bide ailesi beni hiç saymıyordu zatan ilk kabullenmediler beni kaynanam 1 haftalık gelinken ev temizlemeye cagırdı bu böyle gitti artık usanmıstım ama eşime diyemiyodum hep onlardaydım evime alısamadım ha evimizde ayrıydı arada yolda vardı hasılı bana cok karıştılar yemekte bile ben hep sona kalırdım kocam yer güler konusur ben servis yapayım bulasıkları yıkıyayım derken eve giderdik ama cok şükür şimdi oyle değil madem kayınvalidenker iyi eşinde düzelir alışırsınız bu ılk yılların kıymetini bilin bi daha geri gelmiuyo sağlıcakla kal alkisalkisalkis

ya birde konu sahibi arkadaşım,10 gün oldu ayrılalım mı diye başlık atman da ilginç..bismillah

hemen ayrılmak olurmu bu kadar basitmi herşey:1no2:zamanla alışacaksınız birbirinize ilk zamanlar olur böyle şeyler.sonraki zamanlarda kopamazsınız birbirinizden

ilk zamanlar hep öyle olur, benim de sizin gibiydi bir dönem yani 4_5 ay ayrı kalmıştık evlendikten sonra, yaz tatilim ağlamakla geçmişti aynı sizin gibiydi, sonrasında hele de birkaç ay başbaşa geçirince alışırsınız uyum sağlarsınız, yani eşimle bizim öyle oldu, geçen yaz kavgamız bitmedi ama sonraki geçen 3_5ayın ardından heleki yazın bunu çok iyi anladım, çok güzel gidiyor tartışmalar uzun sürmüyor elbet oluyor ama az eskisine göre çok az, ikimiz de mutluyuz ve hatta daha sıkı bir ilişkimiz olduğunu da biliyorum.. vazgeçmeyin sakın.. ilk zamanlar yaşanır böyle şeyler hele seviyorsanız hiç vazgeçmeyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…