Eim ve ben evlilie alamyoruz, ayrlmal myz ?

alışamaman çok doğal tabi ki 10 günde. flört dönemini bilmiyorum ama sanırım çoğu çiftin geçirdiği gibi cafelerde, pastanelerde vs geçmiştir. belki kısa belki uzundur flört dönemi ama ben ne kadar uzun olursa olsun ben birini tanımanın en iyi yolunun gözlemlemekten geçtiğine inananlardanım. ve bu gözlemleme süreci, cafelerde, sinemalarda falan pek mümkün olmadığından aynı çatıya girmeden mümkün olmuyor. beklentilerin onunla karşılaşıp buluştuğun sınırlı zamanlardaki gibi olmamalı tabi ki artık durum farklı aynı evi, aynı hayatı, sorumlulukları paylaşacaksınız. zili geç duymama vs kızıyor demişsin,flört dönemindeyken kapı zili ile ilgili bir deneyiminiz olmadı şüphesiz ve sen buna nasıl tepki vereceğini de bilemedin, şimdi öğreniyorsun bu çok doğal. daha nice şeyi zamanla görecek, öğreneceksin. 10 gün çok kısa bir süre alışmak için sadece zamana ihtiyacın var. sevgiler...

vereliniortak çok hoş

sanki anlattıklarından şunu anladım halen evlilik için olgun ve hazır değilim

yani bu durumda işkence gibi olur eşinde çocuk gibiyse tabi zor olur

olgunluk en önemli kriter bence

siz daha öncede konu açmiştınız yanlış hatırlamıyorsan o zaman nişanlıydınız herşeye kızıyor diye bence kafanızda daha eski konuların davasını sürüyor o yüzden alışamıyor olabilirmisiniz daha cok yeni evlisiniz cicim aylarınızı kapınızı zili v.s şeyler ufak olaylarla kavga ederek geçirmeyin otutun konuşun kavga etmeyin başı nasıl giderse sonu öyle gider

Öncelikle 4-5 ay geçirin bişeyler otursun... Sonra hala sorunlar devam ederse oturun konuşun.
Böyle olmaz ki.
:1hug:

eskilerin bir sözü vardır,
*geçinmeye gönlün yoksa herşey boş* diye...
bende bunu bilir bunu söylerim...

nıye şaka olsun kı bende ılk evlılıgımı 18 saatte bıtırdım olmayınca olmuyo vallahı...

senı reeldede tanıyom iyi yapmışsın
bildiğim bi sebep haklıydın :1hug:
Rabbim kimseyi ayırmasın yanlış evlilik nasip etmesin :Saruboceq:

her harfine katılıyorum aynı şeyleri yazıcaktım gerek kalmadı
vereliniortak

zaten ben burda bazı insanları anlamiyorum
kiminin kocası aldatıyor, hakaret ediyor hata dövüyor kadın herşeye rağmen boşanmıyor bahaneside hazır ya kocasını çok seviyor yada çocukları için katlaniyor
birde diğer türü var ortada hiç bir sorun yokken direk boşanmayı düşünüyor

nıye şaka olsun kı bende ılk evlılıgımı 18 saatte bıtırdım olmayınca olmuyo vallahı...

sen kötü seyler yasayip bitirmissin canim

bu arkadasin yaptigi yorumlara göre yasadigi en kücük bir kötü olay goremedim ben

o yuzdende saka mi bu diyorum,ki hala inanabilmis degilim

daha cok yeni bir olay anlatayim: benim tanidigim bi cift evlendiklerinin 3. gunu ayrilma karari aldilar ve de 2 hafta icinde mahkeme sonuclandi ve bitti...yazik o kadar emeklere, verilen yillara, aylara herneryse...Oturup guzelce konusarak her turlu anlasmazlik cozulebilir bence eger esin konusmaktan anlayan biriyse...Gecimsizliklerin %90 i iletisim probleminden doguyormus zaten. Mesela o sana kapiyi duymadigin zaman kizdiginda, ona kim duyarsa o acsin kapiyi, bu tur seyler icin birbirimizi uzmeyelim diyebilirisin. Tabi laftan anlayacak bi adamsa orasini bilemiyorum...

arwen,çok sıkıntılı bir nişanlılık,sevgilik süreci geçirdiğini okuyordum buradan daha önceki konularından...
Sıkıntı üstüne sıkıntı yaşadın,üzgünüm ama mutsuzluğunu sanırım tam anlaşamadığın bu adamla evlenmekle kendin hazırladın.
Ama bana kalırsa,bu kadar yıpranmışken hemen pes etme,yani yine de geç kalmış sayılmazsın vazgeçmek için ama..
Evlilik bu,yürütmeye çaba sarfetmeli bitirmeye değil.
Emek ver,çok yeni evlisin,senin ilişkin zatne problemliydi,normal yeni evli bir çiftten dhaa sorunlu olmanız gayet normal.Kendi ilişkini kendi kafanda ölç,pes etme,uğraş,emek ver.Ama baktın tükeniyorsun,bitir.Çünkü zaten sanırım doğru bir evlilik değildi.
Yine de mutluluklar arkadaşım.Allah yardımcın olsun.

Eğer ciddi bir probleminiz yoksa ve kendine dert ettiğin sadece alışamamaksa gayet normal canım. Ben eşimi çok severek evlendim ve evimde de hiç bir sorun olmadığı halde 4-5 ay alışamadım ve ağladım. Çünkü geldiğim evi en çokda annemi özledim. Çünkü annemle aynı evde yaşarken çok mutluydum birden boşluğa düşmüş gibi hissettim kendimi ama bu konuda bana en çok eşim yardımcı oldu bana ne zaman istersem götürdü hatta akşamları işten çıkıp yemeği annemlerde yiyip dönüyorduk. Zaman içinde de duruma alışıyor insan sıkma canını ve ayrılma fikrini falan da böyle bi sebepten dolayı aklından bile geçirme.kaydirigubbakcemile3

canım zaten nişanlılık evren falan problemliymiş çok normal böle olması.
bizde sizin kadar olmasa da yeni evliyiz benim öle alışamamak gibi bir sıkıntım
olmadı eşiminde olmadı zaten 12 yıldır tanıyoruz birbirimizi daha neye alışacaz
sizinki tek evliliğe alışamamak değil altıda başka sorunlarda var sık sık birlikde vakit
geçirin daha ne olsun yani

Canım evliliğinizin 10.lu günlerinde ikinizinde kapıyı duyamayacak yada nete giremeyecek kadar meşgul olmanız gerekirdi. :jeyyar:
Belkide fazla boş kalmışsınızzz :kedi: .... Birbirinize zaman tanıyın daha çok erknnnn :hulya:

Nete gireceğiniz yerde dışarı çıkıp elele dolaşmak var ya... Bunun keyfini çıkarmalılar bence de...
Ah ah... Bunlara hasret kalıp yapamayanlar var ya canlar ya...
:sm_confused:

konularınıza baktım da mayıs ayında annenle tanışmış eşin..yani daha mayısta tanışıp şuanda evli olunursa insan evliliğini sorgular biraz...biraz acele etmiş gibisiniz..o zamanlar batmayan sorunlar şuanda batıyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…