Şimdi burada ayrılmalısın dense ayrılacak mısın?delikafadulden
Yaşadığının evcilik mi, evlilik mi olduğuna karar ver artık.
Eğer evcilik olarak düşünüyorsan oyuncaklarını al, annenin evine git.gamyoncuiremsu
Evlilik yaşıyorsan eşine ve evine bağlanmak, onunla uzun bir ömür geçirmek için elinden geleni yap.
Mutluluklar diliyorum.a.s.
nıye şaka olsun kı bende ılk evlılıgımı 18 saatte bıtırdım olmayınca olmuyo vallahı...
nıye şaka olsun kı bende ılk evlılıgımı 18 saatte bıtırdım olmayınca olmuyo vallahı...
Bence evet, ayrilmalisiniz...
Cünkü 10 gün bayagi uzun bir süre; eger insan 10 günde alisamadiysa bundan sonra ilelebet alisamaz...
Mantikli düsüncelerinizden dolayi sizi tebrik ediyorum...
Binbir tereddütle evlenip te 10 gün de "ayrilmali miyim?" diye düsünmek gercekten cok riskli bir deney olmus...
Bence bu sebeplerden dolayi ayrilmayi düsünen insan gercekten vakit kaybetmeden ayrilmali; cünkü evlilikte yasanabilecek "gercek" problemlerle karsilastiginda dünyanin sonu geldigini düsünecek ve büyük bir ihtimal psikolojik desteksiz normal hayatina devam edemeyecek...
Iyisi mi siz simdiden ayrilarak bunu engellemis olun...
Hey Allah`im yaaaaa...
Canım evliliğinizin 10.lu günlerinde ikinizinde kapıyı duyamayacak yada nete giremeyecek kadar meşgul olmanız gerekirdi. :jeyyar:
Belkide fazla boş kalmışsınızzz :kedi: .... Birbirinize zaman tanıyın daha çok erknnnn :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?