Eim ve ben evlilie alamyoruz, ayrlmal myz ?

dur arkadaşım hemen ne ayrılması... yasakkelime
ortada ne var ki... benneyaptımki
aldatma mı şiddet mi? CADIARZU
bunlar bile olsa insanlar "acaba?" diyor... a.s
bence bu kararsızlığı bırakın şu en güzel sonbahar günlerinde evliliğinizin, beraber yaşamanın, birlikte yemek yemenin, yemek yapmanın, birlikte uyumanın, yeni bir güne beraber başlamanın tadını çıkarın.... :jeyyar: yerimseniben inanın ilerde çocuk olunca bu günleri mumla arayacaksınız ama bulamayacaksınız.... kaydirigubbakcemile3 mutluluklar.....
opuyorumnanaktan

Arwen sen daha öncede kayınvalidenden dert yanıyodun durumlar nasıl merak ettim.şu anki sorununa gelince tartışmadan doğru yolu bulamassınız zaten kavgaya dönüşmediği sürece tabi .birde tartıştık barıştık yapmayın.ertesi gün neden tartıştığınızı birdaha gözden geçirinki tekrarlanmasın aynı olay.haklı olduğun konularda altta kalma yoksa hep eşin kendi dediğini tuturur .

yaşadıklarınız gayet normal
ben evlendiğimde 2 -3 ay sudan sebeplerle tartışırdık zaman gerekli alışana kadar sonra herşey düzene giriyo

daha 10 günde ne pes etmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

delirmeeeeee :lepi:

evlenmedim daha önce hiç ama alışırsın zamanla... hayatın değişti ayak uydurmak zor olabilir

ama pes de edilmez ki canım

güle oynaya evlenirsin, abuk sabuk bi huyuyla karşılaşırsın adamın, ne bileyim döver söver vs, 10 gün oldu ama ayrılsam mı gibi düşünebilirsin.. şimdi tabiri caizse ortada pek fol yok yumurta yok.. alışma evresi işte, yavaş yavaş yolunuzu bulacaksınız.. boşanma işini de sakın dillendirme, sonra başka bişey oldu mu o da söyler.. enn zorda kalındığında telaffuz edilmeli..

mutluluklar..

güle oynaya evlenirsin, abuk sabuk bi huyuyla karşılaşırsın adamın, ne bileyim döver söver vs, 10 gün oldu ama ayrılsam mı gibi düşünebilirsin.. şimdi tabiri caizse ortada pek fol yok yumurta yok.. alışma evresi işte, yavaş yavaş yolunuzu bulacaksınız.. boşanma işini de sakın dillendirme, sonra başka bişey oldu mu o da söyler.. enn zorda kalındığında telaffuz edilmeli..

mutluluklar..

güzeli daha çok yenisiniz,zamanla birbirinize alışırsınız merak etme
birbirinizi kırmayın saygı bitmesin aranızda yeterkaydirigubbakcemile2

canım benim, öyle haklısın ki..
ebeveyn ile yaşamaya benzemez elbette evlendiği adam ile yaşamak
sorumluluk ister, ödün vermek,ödün almak ister aynı evi paylaşmak..
yepyeni bir mesleğe başladığın zaman bile alışman zaman alıyor,,
alışırsın zaman ile diyesim geliyor,
alışamayabilirsin de ama 10 günde anlaşılabilmesi mümkün değil,, henüz yaşamamışsınız siz evliliği..
yeni bir ortamı tanımaya çalışıyorsunuz ikinizde.. zaman verin birbirinize..
yeniliğinizin keyfini çıkarmaya çalışın.. bir kez daha yeni evli olmayacaksınız.. heyecanlı kıpır kıpır olmanız lazım sizin şu günler..

a.s.

daha dur gülüm dün bir bugün iki....

insan aynı annenin babanın terbiye ettiği kardeşiyle bile bazen anlaşamazken,farklı bir aile ortamında büyümüş biriyle bir düzene oturmanız tabiki zaman ister....
zamanla reaksiyonlarına alışacaksınız,sevdiği sevmediği şeyleri karşılıklı anlayacaksınız,tabi bu elbette biraz sabır gerektirir...

hadi birkac ay gecer hala alisamamis olursunuz anlarimda henuz 10 gun..1hafta once ne umutlarla evlendin 1 hafta sonra ayrilsak mi diye dusunuyorsun:hulyalur boyle seyler..uzme kendinii..hemende karamsarliga kapilma...

:teytey::teytey: Evlilik müessesine hoşgeldin bacım..
Bu yaşadıkların 10 gün de olsa 10 yılda olsa hiç değişmiyor , 10 yıl sonra bile ne işim var bu adamla diyebilirsin seni sinirlendirdiğinde :teselli:
Sadece bir zaman sonra alışıyorsun , henüz yeni olduğu için alışamamışsın , daha dur 1 yılı sağ salim bi tamamlayın ondan sonra alışırsın zamanla ..

Yahu ne oluyor bu zamani genclerine böyle?CADIARZU

Evleneyim diye ayilip bayiliyorlar 3-5 ay sonrada ayrilsakdami saklasak ayrilmasakdami sarimlasak -tatlicadiarzu-diye birbirini yiyorlar...:hulya:

10 gün sonra nasil alisabilirsin be güzelim....daha cok erken..:1hug:..insan bazen 10 yillik kocasina bile yaw bu adam böyle degildi ne oluyor buna diyebiliyor ki siz daha birbirinize alisma dönemindesiniz!!!benneyaptımki

Hersey rayina oturur merak etme sen....ufak tefek kavgalarinizdan biz evliliye alisamiyoruz kanisina varma sakin....onlarda olacak evliligin icinde....
Kizim hergün tatli yenmez bazende aci yemek lazim derdi Anneannem

cok normal..2 sene degil 20 sene flört etseniz gene ayni duygulari yasardiniz..ayni evde yasamak,kendi hayatinda yeni bir sayfa hatta yeni defter acmak cok kolay degil..zamana birak güzelim..bunu hemen hemen herkes yaşiyor..zamanla geciyor..1 sene kadar sürebilir ama :)) özellikle ilk ay zor oluyor..sonra gittikçe alişiyorsun :)))

başliktaki "ayrilmalimiyiz" sorusu bi gaf olmus sanirim :)

bu konuyu değil dile getirmek düşünmek, akıldan geçirmek için bile çok erken.sakin olup, biraz bekleyin bakalım.

10 gün gerçekten çok kısa bir zaman böyle bir karar almak için
kendi evliliğimden örnek vermek gerekirse 1,5 yıl oldu ama hala alışamadık ve anlaşamadığımız bir çok nokta var
evlenirken bile 10 günden çok daha uzun bir sürede karar vermişsinizdir mutlaka
hayatınızı tamamen değiştirecek böylesine önemli bir karar için çok erken

cok enteresan bir kizsin arwen bacim..
biin tane acaba ile evlendin bu adamla evlenmeden evvel acitign konularin hemen hepsini biliyorum, simdi bosanalim mi diyosun?
enteresan valla.. bana normall gelmiyor..

canım senın dıĞer konularınada baktım baya dertlısın galıba bu konuda eŞın olsun aılesı olsun evlenmeden Öncede sorunların varmıŞ baya ne dıyım bılmıyorumkı tabıkıde ayrılma bıraz daha dene bence

''eşim ve ben evliliğe alışamıyoruz,ayrılmalı mıyız?''

bu soruyu bu kadar kolay ve bu kadar kısa bir süre sonunda söyleyecekseniz,niçin evlendiniz...

evliliğe alışmaktan ziyade aynı evi paylaşmaya çalışabilmek ,ve ortak kararlarda buluşabilmek,birbirinizi anlayıp,ifade edebilmek zaman alır elbette... ama evlenecek olgunluğa ve konuma gelmiş iseniz de bunları düşünmek,bu tür durumlarının evlilik te zaman alacağını bilmek için zaman dan çok olgunluğa ihtiyaç var ... kızmayın ama ,bu soruyu bu kadar sürede ve bu kadar kolaylıkla sormanız pek tuhaf geldi bana ....sonuçta sevdiğiniz ve sevildiğiniz kişi ile evlenmişsiniz ? yoksa öyle değil mi ? aklıma bu geliyor,bu sorunuz karşısında...

canım sizin düğün öncesinde de epeyce sıkıntınız olmuştu belki biraz dolmuşsundur..

benim düğünüm stressiz sakin istediğim gibi olmuştu ama ona rağmen ben 3. sabah kahvaltıda ben hep iş mi yapıcam diye ağlamıştım:))) sonra 1-2 ay gibi bir zamanda alıştım iyi gidiyo şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…