Eim ve ben evlilie alamyoruz, ayrlmal myz ?

aaa evlendın mı sen

mutluluklar canım :)

ılg gunler tabı kı yasayacaksın bunları sakin ol ve tadını cıkar :)

Bence sizin evliliginiz en basindan beri hata idi. Daha once actigin forum konusunda nisanlilek doneminde esinin seni maddi acindan hor gordugunu, aldigini, giydigini begenmedigini, her konuda cok cabuk parladigini, seni incittigini yazmistin. Ve o zaman da ayrilip ayrilama konusunda caresizdin. Bu kadar soru isaretleri ile basladigin evliligin diliyorum ters dalga etkisi ile durgun, tertemiz bir limanda son bulur ve cok mutlu olursunuz. En basta halledemediginiz detaylar koca bir dag gibi dusmesin basindan asagiya. Esine karsi taviz gosterme, iliskinizi raya oturt benden soylemesi.

kayınvalidenlerle mi oturuyorsun bilmiyorum ama ben öyle anladım sanki
insan başka bi eve gidince bunları daha çok hissediyor
ben teyzemin evi olduğu halde çok zorlandım
bende aynen söylediklerini hissettim ve eşimle ipten çöpten meseleler yüzünden tartışmalarımız oldu evlenmesemiydim acaba dedim zaman zaman ama hiçbir zaman ayrılsak mı demedim
ama şundan eminim evlenir evlenmez kendi evim olsaydı eminim ki evliliğe daha çabuk alışırdım
annemle abimle saatlerce tel. konuşurdum ağlardım
yarın birgün burda doğmuş büyümüşüm baba evimi hiç görmemişim sanki dersin o kadar alışırsın derlerdi bana da masal gelirdi
ama gerçekten onların dedikleri gibiymiş
şimdi o zamanki hallerime gülüyorum

canım evliliğin ilk aylarında olur bu durumlar
biraz mantıklı ve sabırlı olmalısınız .10 gün ne ki canım yapamadık alışamadık demek için çok kısa bir zamanlmaz:
bu günler geçer sonra bu yazdıklarına gülersina.s

canım kusura bakmada çözemedim ben seni
şimdi konularını okudum
sevgilim var ayrıldım barıştım evlenme teklif etti,aileler geldi,evlendim,
eşim şöle kaynanam böle,şimdide evliliğim yürümüyo
yinemi yalanlar yoksa
nasıl bi hikaye bu bukadar kısa zamanda bağlantısız olaylar

canım bu dediklerin ilk zamanlarda oluyo alışana kadar bu gel gitler benim ne işim var burda gibi sorular oluyo küçücük şeylerden tartışmalar bazen çocukca şeyleri büyütmek oluyo bunları uzatmamak en güzeli duymamazlıktan geliceksin bazen ama en güzel zamanınızda bu zamanlar tadını çıkartın böyle ufak tefek şeyler yüzünden tadınızı bozmayın

cakma olasilikla. Ben de bu yazi ve verdigim diger ornekteki eski yazisina bakarak seninle ayni kanaate vardim .

bence cok normal bir durum bu..evliligimin ilk gunlerinde bana da boyle olmustu...flort ederken hersey cok baska..ama gel gor ki ayni evi paylasinca insan aliskanliklarini,hayatini karsisindakiyle paylasiyor sonucta,karsindakini daha detayli tanima evreleri basliyor,cunku kari-koca olmanin rahatligina kavusunca herseyi daha bir acik paylasir oluyoruz,bilmedigimiz huylarimiz aliskanliklarimiz oluyor...eskiyle hep kiyaslama yapiyoruz..ben de cok bocalamistim ilk zamanlar tuhafima gidiyordu ...ama simdi o kadar alistim ki esime ,ondan ayri kalmaya dayanamiyorum....herseyi akisana birak...daha yeni evlisin,daha flort ediyor sayilirsiniz....cik gez dolas eglen...hayatin tadini cikar derim ben...sevgiler....

yok ilk bir ayda oluyo ikinci ayda daha düzelir merak etme

ilk on günde ben hatırlıyorumda, neler yapmazdıkki eşimle, köşe kapmaca oynardık:))) yok kapı zili yok net düşünmezdik bile..

televizyonu bile evimize 15 gün sonra kurduk.. anlaşalım, sohbetler edelim, birbirimizle daha bir kaynaşalım , ben evimin temizliğini yapmaya alışayım( tv olsa karşısından kalkmazdım sanırımkaydirigubbakcemile3)evimi benimseyim diye.. eşim erkenden gelir eve beraber gülerek yemekler yapardık..daha doğrusu o yapardı ben yerdim...

bizimde düğünde ve öncesinde sorunlar oldu.. öyleki düğünümünde kız tarafı ve erkek tarafı konuşmuyordu düşün..ama ben düğünümde sahneden inmediğim gibi halaylara bile katıldım ve evliliğmdede hiçbir zaman bunları sorun yapmadım..

en önemlisi eşimin desteğiydi.. aile ve eş kavramını birbirinden uzak tutmayı çok iyi biliyordu.. bende hiçbir zaman senin ailen, oda bana senin ailen yapmadı..hatalı olana hatalı dedik.. önemli olan biz kavramıydı.. kapımızı kapatınca biz vardık.. kimse yoktu..

birbirinizi gerçekten seviyor ve birlikte yaşlanmak istiyorsanız sen, ben yerine " biz" olmayı başarmalısınız..

artı, sorunları eleştiri olarak değilde, kırıldım, senden beklemezdim, neden yaptın anlayamadım tarzında eşine iletirsen, inan bana gün gelicek ve bakacaksın, eşinle tartışmak denen şeyi yaşamıyorsun.. sadece fikir alışverişinde bulunuyorsun ..eşinede bunu aşılarsan mutlu günler sizi bekler..

ama eski konularından hatırladığım kadarıyla eşin garip şeyleri takan bir insandı.. v ben sana ayrıl demiştim.. ayrılmamış, evlenmişsen ki bile bile bu deveyi güdeceksin, eşini hizaya getireceksin..

biraz çabayla biraz tatlı dille herşeyi rayına oturtabilrisin.. yerimseniben

Daha 10 günde ayrılık fikrini kafana sokuyorsan, 5 yıl 10 yıl sonra ne olacak?, alışmak zaman alır, 1 yılı buluyor alışması, evliliğne şans vermelisin, sevdiğin adamın yanındasın, sevmediği halde küçücük yaşta zorla evlendirilenleri düşün, sakın eşine ayrılıktan felan bahsetme çok üzülür

ayrılmak mı????canım benim ne diyorsun sen,ortada hiçbir şey yok...gayet normal bunlar,şeytan yeni evlilerle loğusaları yalnız bırakmazmış,böyle derler bizim buralarda...korkma,herkes aşağı yukarı bunun gibi sorunlar yaşıyor evliliğin ilk zamanlarında.benim de çok korkularım vardı bunları hissedersem diye ama çok şükür büyük sorunlar olmadı,ama bazı şeyler garip geliyor tabiki...içini ferah tutmaya çalış,abdest al namaz kıl,şeytanı uzaklaştır kendinden

Düğünden sonra annecim ağır bi ameliyat geçirdi ve ben 2 gün kendi evimde 10 gün annemde
3 gün orda 5 gün burda bi valiz her daim hazır yaşadım
Bazen evime sabah gelip akşam anneme gidiyordum yollarda perişan oldum
Neresi evim ben nereye aidim bilemedim bocaladım
Ama Eşimle sırt sırta verdik alıştık
Eşyaları birlikte yerleştirdik evimizi düzenledik olmadı değiştirdik içimize sindirdik
Sırf paylaşmak için ben uzanamıyorum gücüm yetmiyor gibi bahanelerle onu da işlere dahil ettim
Biraz sabret inan ki evini bi sevince insan annesinde bile kalmak istemiyor
Şimdilerde 4 ay oldu ve Evime gelince bi rahatlıyorum ki
Birazcık sabır ve çaba eminim çok mutlu olacaksın
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…