Eim yine aldatt.

Ah bu yaslıları cok konusuor diye kınıyorum ben ama bak yine doğru söylemişler işte

Tavuk büzüğüü tövbe tutmuyor demekki.

nasıl olsa eşi affediorsa beyfendi tabi aldatır. bi eli yagda bi eli balda misali

birinciyi affeden ikinciye davetiye çıkarır diye boşuna dememişler.
Allah yardımcın olsun.

Aldatıldım dıyene ayrıl dedılermı hemen atese korukle gıtmeyın dıye yorumlar vs vs e ısde affedınce de bır ıkı,ıkı uc, uc dort oluyo.Sevıyorum,cocugum var bunlar affetmeye sebep olmamalı.Cocugunuz duskun olabılır babasına ama anlasılıyor kı bu baba o cocuga layık bı baba olamamıs.Guvenmıyorum demıssınız.Pekı evlılıkde guven kacıncı sırada?

azgın teke sendromu bu başka bişi diil...eşin 41 sen 30 ..daha neyi arıyorda bulamıyor...belasını mı?...ama sen yolu açmışsın canım ,gözyummuş,kabullenmiş ve kabulumsün demeye getirmş ve dizinin dibindesin adamın...senin kendine verdiğin değer ve saygı nerede?yaşama hakkın ,kadınlık onurun ,gururun ,nerede...evladım için diyorsun ama,sen sağlıklı,mutlu,huzurlu,kendi değerini yaşıyan ve taşıyan bir ebeveynolamazsan evladına bunların zerresini veremez ,ona en büyük kötülüğü de sen yapmış olacaksın...
bırak onun başına vurmuş vuran,sen ne kendini ,nede evladını bu daam için hırplayıpta ziyan etme...

bakın kimse beni yanlış anlayıp ta uzaktan davulun sesi hoş gelir demesin...
ben aldatılma eylemini yaşasam ve bana ailem dahi sahip çıkmasa,özelliksiz ,mesleksiz vs olsam 2-3 evladım olsa..asla kendi değerimi,beni aldatan bir adam için değersiz kılmam..onurumla ,gururumla,kendime saygımla yaşamayı seçerimm..heee,sokkakta mı yatarım ,elbette yatamam,akrabama mı sığınıırm ,buda çözüm diil..devlete,meclise kadar giderim sabahlarım ,morçatı ,pempe çatı nerneyse bırakmam...çığlıklar atar,avazım çıktığı kadar duyurmaya çalışırım sesimi öyle ziyan olurum ama böyle ziyan olmayı yine seçmem ...KADIN BU EYLEME BOYUN EĞMEZ,SAVAŞIR KENDİ DEĞERLERİ UĞRUNA..EVLADINA İYİLİK YAPMAK İÇİN,KENDİNE İYİLİK YAPMAN GEREK ÖNCE..SEN SENDEN GİDER İSEN ,O DA GİDER...

Son düzenleme:
affediyim sevıyorum dıyoruz ,,al sorada alışkanlık yapıyo..bu erkek mılletınden bı cacık olmaz(aldatanlardan)

Aldatan bir erkeği affetmek ,affetedebilmeyi içinden geçirmek ,bir daha yapmayacağını sanmak,aldatan erkekle tekrar aynı yatağı paylaşabilmek,affedip herşeyi sineye çekmek,ayrılmamak için çocukları bahane etmek nasıl bir psikolojidir hiç bir zaman anlayamayacağım.......Anlamak ta istemiyorum........:dilcikar:

bencede yani adam bakıyo ki hanımın sesi çıkmıyo o da vazgeçmiyo

gözdağı verseydin keşke ilk olayda susup oturmasaydın .belki önemsemedin erkektir deyip geçtin ama görüyosun ki adam vazgeçmiyo

Egerki ciddi ciddi bosanmak istiyorsan ama
cocugunu düsündügün icin vazgeciyorsan sana söyle söyleyim...
o cocugun böyle mutsuz bir aile ortaminin icinde iyimi yetisdigini saniyorsun...?
O kücücük yavrunun bile pskilojisi ne durumdadir...

Bosanmis bi anne babanin kizi olarak - iyiki bosanmislarda
evdeki o huzursuz ve gergin ortamdan kurtulmusuz diyorum...

az önce kapanan konunuzu da gördüm, kendinizi sorgulamayı, kendinizde hata aramayı bırakın, hatalı olan eşiniz. gözdağı vermediğiniz, affetttiğiniz sürece adam sanki umurunuzda değilmiş gibi bu tavrını sürdürecek gibi görünüyor, bu ortam bir çocuğun yetişmesi için çok mu sağlıklı onu düşünün bence.

Peki ailen bu durumdan haberdar mı?onun ailesi?
Çünkü artık zıvanadan çıkmış bir durum var..

siz söylesenize alemci boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz?aldatılmayı kabullenmeyi mi tercih ediyorsunuz

Lütfen ama lütfen kendinize bunu layık görmeyin ve göstermeyin,hiçbirşeye katlanmak zorunda değilsiniz,mutlaka bir çıkar yolu ,çözümü vardır .

Siz kadınsınız,güçlüsünüz ,annesiniz,hiçkimse haketmez bunu,önce haketmediğinize kendinizi GERÇEKTEN inandırın,daha sonra çözümü bulmak daha kolay olacak,inanın.

benim ayilem bana desdek çıkar ama onun ayilesi özelliklede annesi çok sevinir eminim ya bilmiyorum şuan çok üzgünüm kırgınım.

ne demek bilmiyorum isteseydiniz net olarak söyler hatta burda konuşmaya gerek bile görmezdiniz .böyle giderse kocanız sizi daha çok aldatır kusura bakmayın ama. keşke evliliğinizi sizin düşündüğünüz kadar eşiniz de düşünse.aileniz destek çıkıyorsa neyi bekliyorsunuz ki?

Hatasız kul olmaz derler,hadi bir kere yaptı öyle bir eşşeklik çok pişman ve elinden geleni yaptı bir şans daha verdiniz..Görüyorum ki eşiniz o şansını iyi kullanamamış..Herkesin çocuğu var ilk ayrılıacak siz değilsiniz ki..

Eşiniz kesinlikle siz affettikçe yapmaya devam edecektir sizi ikna etmesi zor olmamış demekki,ayrıca sizin bu düşüncelerinizi biliyodur belkii nasılsa ayrılmaz özür diler barışırım diye düşünüyordur belki de..Taviz,tavizi doğurur tek diyebileceğim azıcıkta kendinizi düşünün çünkü önce kendi psikolojiniz iyi bir durumda olacakki çocuğunuzu da sağlıklı bir şekilde büyüsün.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…