oooooo hayatim sen iplerini cok eline vermissin bu adamin.
Bu adam seni tamamiyle kontrolu altina almis.
Ya ne demek sen gidip kendi kendine birsey alamazmisin.
Bence sen ona cok baglanmissin.
Yani o da seni kendine bagimli kilmis.
Sonucta 5 yasindaki cocuk degilsin sen. Icabinda gidip marketten evin alisverisini yapabilirsin.
Ne bileyim butungun evdemisin hic mi disari cikmassin.
Esin isdeyken aksama kadar evde ne yaparsin.
Esinin ki gercekten cok sacmalik. Hatta cok zeki seni iyice baglamis ki onsuz hicbir seye yapamayasin diye.
Cok dikkatli ol derim ben sana.
ne desem boş sanırım.bunu yaşayan bilir ancak.umarım eşinin kafasına bi şey düşerde yaptığı hayvanlığın farkına varır.eşinin ailesiyle,kendi ailenle mutlaka konuş bu konuyu..çok zor yaa, bide çocuk olunca en yakın arkadaşımdan biride bu dayak yüzünden boşanıyor şu an..allah yardımcın olsun...
Yook ben küçük bir yerde oturuyorum burada da zateb market felan yok biz alışverişe eskişehire beraber gidiyoruz oyüzden burada yapacak bişey yok yani olsa çıkarır çıkarımda zaten bi park felan var bebeğimi oraya götürüyorum ailelerimize akrabalarımıza gideriz kendide der yani evde sıkılıyorsun çık der yeri geldimide yemeğe felan götürür esk...
Yook ben küçük bir yerde oturuyorum burada da zateb market felan yok biz alışverişe eskişehire beraber gidiyoruz oyüzden burada yapacak bişey yok yani olsa çıkarır çıkarımda zaten bi park felan var bebeğimi oraya götürüyorum ailelerimize akrabalarımıza gideriz kendide der yani evde sıkılıyorsun çık der yeri geldimide yemeğe felan götürür esk...
peki eve para birakirmi esin.
Ne bileyim o yokken acil bir durum olsa sen kime gideceksinki.
Cocuk hastalansa vs...
valla bu kocalar para vermesede biz kadınlar pazardan manavdan artırıp köşeye üç beş kuruş para ayırmalıyız..dünya hali ne olur ne olmaz..yada ev araba türü bi şey alınıyorsa ikimizin adına ortak olmalı gerekirse evde bu yüzden kıyamet kopmalı..erkekler parası yok,işi yok gidecek yeride yok diye düşündükçe evliliğin içine iyice ediyorlar...
Eşim halleder ve 2 tanede bileziğim var...
bencede eşin kendi başına da ayaklarının üstünde durabileceğini görmeli!esin halleder bak iste bunlari sen kendi kendine ona dikte etmissin.
neden sen halledemeyesin. neden.
yani esinin solugunun 24 saat ensende oldugunu hissettim ben senin yazdiklarindan.
senin kendine ozgu bir hayatin yok canim.
senin hayatin esinin ellerinde.
Ferhatınsırınıyım ben arkadasım
benım annem de babamdan cok dayak yerdı.kafasına odunla mı vurmadı yuzune tuz kavanozu mu atmadı babam.bız kucukken sehırde baltayla bıle kovalamıs dusunun.annecım ben 13 kız kardesım12 yasındayken bulgarıstandan aldı bızı buraya kactı.yıllarca temızlık bulasık yıkayarak bıze baktı.bende 13 yasında basladım calısmaya.kızkardesım 4,sınıfta kısmetse doktor cıkacak.ben hala babamı affedemıyorum kardesımde oyle.kısacası kımse zulmu cekmek zorunda degıl.kı bız yabancı bır ulkeye geldık dusunun arık.buyuzdendırkı babamdan nefret edıyorum.karamsar arkadasın bebegı de buyunce babadan nefret edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?