Eime anlam veremiyorum, ltfen ldracam yaa

Yook ben küçük bir yerde oturuyorum burada da zateb market felan yok biz alışverişe eskişehire beraber gidiyoruz oyüzden burada yapacak bişey yok yani olsa çıkarır çıkarımda zaten bi park felan var bebeğimi oraya götürüyorum ailelerimize akrabalarımıza gideriz kendide der yani evde sıkılıyorsun çık der yeri geldimide yemeğe felan götürür esk...

ne desem boş sanırım.bunu yaşayan bilir ancak.umarım eşinin kafasına bi şey düşerde yaptığı hayvanlığın farkına varır.eşinin ailesiyle,kendi ailenle mutlaka konuş bu konuyu..çok zor yaa, bide çocuk olunca en yakın arkadaşımdan biride bu dayak yüzünden boşanıyor şu an..allah yardımcın olsun...

Sağol canım umarım kısa süreliğine değil uzun süreliğine düzelirde bende kurtulurum artık...

Madem o kadar karışmıyor
Birazda harçlık istersin öyle öyle biriktirirsin

peki eve para birakirmi esin.
ne bileyim o yokken acil bir durum olsa sen kime gideceksinki.
cocuk hastalansa vs...

Arkadaşlar benim çımam gerek şimdi bebeğim k.valdemlerde onu almaya gideceğiz bakalım k.valdemede biraz anlatayım bu son olanlardan eşimlede konuşuyum umarım artık aklı başına gelir yoksa dediğiniz gibi bende dayanacak sabır kalmadı...

valla bu kocalar para vermesede biz kadınlar pazardan manavdan artırıp köşeye üç beş kuruş para ayırmalıyız..dünya hali ne olur ne olmaz..yada ev araba türü bi şey alınıyorsa ikimizin adına ortak olmalı gerekirse evde bu yüzden kıyamet kopmalı..erkekler parası yok,işi yok gidecek yeride yok diye düşündükçe evliliğin içine iyice ediyorlar...

karamsar canim iyi dusun bu evlilik bu sekilde yurumez.
cocuguna kotu ornek.psikolojik baski huzursuz bir evde nereye kadar.
duzelmek isterse doktora gidin. kurtarmaya calis. benim pek umidim yok ama ama sen belliki esini seviyorsun veher insan 2 inci bir sansi hak eder.
ama sakin kendini aciz hissetirme ona karsi.
mutlaka kenara koseye zamanla para atmaya bak.
allah yardimcin olsun.

katiliyorum kadin istedikten sonra neler yapar neler.
ayrica esine bu kadar bagimli olmakda hic iyi degil.
iste gun gelir adam cocugu gibi yonetmeye baslar esini.

bir [evlilik terapisi ]kitabında okumuştum ,insanların en büyük yanlışı eşini degiştirebilecegini sanmakmış ....her zmn karalı olmak cok onemlı bır ınsana sans 2 kere verilir bunları bir dusun derimmmm.Allah yardımcın olsun canım..lmaz:

canım benim Allah yardımcın olsun!:Saruboceq:
sana sahip çıkacak kimse yok mu?
ailen şöylee kodum mu oturtacak bir erkek kardeşin falan!
dayak yemek neymiş ona öğretecek!:mymeka:
canım kendini garanti altına al iş bulmaya çalış ve de düzelmezse bas tekmeyi!

Eşim halleder ve 2 tanede bileziğim var...

esin halleder bak iste bunlari sen kendi kendine ona dikte etmissin.
neden sen halledemeyesin. neden.
yani esinin solugunun 24 saat ensende oldugunu hissettim ben senin yazdiklarindan.
senin kendine ozgu bir hayatin yok canim.
senin hayatin esinin ellerinde.

dikkat ettiyseniz kk da boşanma ile ilgili açılan konuların yarısından çoğunda hanımlar işim yok ,param yok ,gidecek yerim yok,ailem sahip çıkmaz ne yapacağım şimdi ben diye dert yanıyorlar ve bunların çoğuda şiddet görüyor..kocalarımız ellerine mahkum oldukça onlarda bunların bilincinde olup bize hükmetmeye başlıyorlar..doğru insanı bulmakta zor valla.allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.arkadaşımızın yaşadığı çok ama çok acı bi durum.

bencede eşin kendi başına da ayaklarının üstünde durabileceğini görmeli!

evet mevcan cogunluklla boyle.kadinin ekonomik ozgurlugu olmasi sart!
ama bu demek degilki ekonomik ozgurlugum yok bir mesleigim yok cekmeye mahkumum.
az once bir ornek verdin. dedin ki kadin kapicilik yapiyor.
demekki insan isterse cekmeyede bilir.
temizlik yaparsin hizmetcilik yaparsin ama hasta bir adami cekmessin.
kendi ruhundan odun vermessin. hayatini bir hic ugruna harcamassin.

karamsar arkadasim senin esinin ben kontrolu elde tutma hastaligi oldugunu dusunuyorum.
psikolog degilim ama yazdiklarindan esinin obsessive bir sekilde kontrolcu oldugunu cikardim.
senden ozur dilemesi felan da sucunu bastirma politikasi sadece.
senin esin ne yazikki hasta.
hersey onun ellerinde. sanki sen onu esi degil kucuk bir cocugusun.
sana dayak atmasida bundan kaynakli es konumundan cikmissin.

yaa sen en iyisi şu ev adresini ver.biz toplanak gelek şu eşin olacak adamı eşşek sudan gelinceye kadar pataklayak.bak o zaman o can acısıyla aklı başına nasıl gelir..bi daha sana el kaldırıken 10 kez düşünür..

Ferhatınsırınıyım ben arkadasım
benım annem de babamdan cok dayak yerdı.kafasına odunla mı vurmadı yuzune tuz kavanozu mu atmadı babam.bız kucukken sehırde baltayla bıle kovalamıs dusunun.annecım ben 13 kız kardesım12 yasındayken bulgarıstandan aldı bızı buraya kactı.yıllarca temızlık bulasık yıkayarak bıze baktı.bende 13 yasında basladım calısmaya.kızkardesım 4,sınıfta kısmetse doktor cıkacak.ben hala babamı affedemıyorum kardesımde oyle.kısacası kımse zulmu cekmek zorunda degıl.kı bız yabancı bır ulkeye geldık dusunun arık.buyuzdendırkı babamdan nefret edıyorum.karamsar arkadasın bebegı de buyunce babadan nefret edecek

su an ki konumunuza sevindim. babanizi allah affetsin.
annenizide tebrik ediyorum kiz kardesiniz doktor olucakmis boyle evlatlarina sahip ciktigi icin. hakki odenmez o annenin.

karamsar arakadasimiz icin insallah hersey guzel olur.eger oda bu durumu kabullenip cekmeye devam ederse ne yazikki onun bebeigide cok zarar gorur.

Tesekkur ederım.ben okuyamadım babam yuzunden.ama cok mutlu bır evlılık yaptım.eŞım allah ondan razı olsun.Çok saygılı cok ıyı anlayıslı bır eŞ.Çocuklugumu yasayamadım sımdı yasıyorum.allaha sukur daha bır tokadını yemedım.suanda bebegımız gelecek azkaldı kısmetse.Çalısmadıgım halde heryere gıdebılıyorum esım maasını mesaısını bana getırır.ıstedıgımı alır,hıc esırgemez sukurler olsun.allahım herkese boyle esler nasıp etsın.karamsar arkadasımın da allahım yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…