Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

Bu ne !! dertmi yani bunu mağdur olduğunuzu düşünerek nasıl yoruma açıyorsunuz ben anlıyamadım konu sahıbınıde ?? ınsan kendi içinde bile bunu sorgulamaya utanır ..

Olabilir , insanlık hali diyemiyorum kimse kusura bakmasın ..
Evlenmişsiniz.. her ikinizin de çocuğu olmuş ..

Madem o kadar aşıktınız,yıllarca bekleseydiniz birbirinizi,kaçıyormuydunuz ne oluyordu ..
Neden başkalarının hayatına girip onları aldatıyorsunuz?Buna hakkınız var mı ..
Hele eski sevgilinize diyecek söz bulamıyorum.. Birinin hayatına giriyor hamıle bırakmasını biliyor..
ama o yatakta sizi olmanız gerektiğini düşünüyor.. Sizde bu sözlere göz yaşı döküyorsunuz öylemi ..

Siz hem kendinizi hemde eşinizi kandırıyorsunuz.Nasıl kalbinize iki erkeği sıgdırıyorsunuz anlıyamadım. Kocamı sevıyorum ama !! Sevmenin Aması Olur mu ?? Buna aşk denmez.. buna sevgi de denmez ..
iz macera arıyorsunuz,bu arada sırada telefonla görüşmeler falan tamamen yeni heyecan duygusu,kalp çarpması vs... Eşinize çok üzüldüm.. yavrunuza da ...
ksr bakmayın, ama olumlu seyler yazamıyorum..

öncelikle böyle bir konuyu açık yüreklilik ve cesaret ile burada paylaştıgın çin gercekten tebrik ederim ben böyle br şey yaşasam cesaret edemezdim dogrusu.

bu konu hakkındaki düşüncelerime gelince ise,kimse seni geçmişin ile yargılayamaz sadece şu var ki o insanla görüşmek seni anlık mutluluklara götürür heps bu..geride sadece boş bir tebessüm kalır.tabi bunu her ikinizin eşleri öğrenen kadar ki onu kimse istemez...canım eşini seviyorsun eşinin üstün yanlarını görmeye çalış ve onunla görüşme derim bu mutlaka zor bir süreç olacaktır onu unut demiyorum görüşme diyorum sadece..başaracak ve evliliğini mutlu günlere taşıyacaksın eminim..

Sanırım herkezden farklı bir yorum getiriyorum...
Burdaki çoğu insan algılarını açıp seni anlayamadı ve yanlış anladı arkadaşım...
Anlatmak istediğini o kadar iyi anlıyorum ki...Suçlayıp durmuş bazıları ,gülüyorumboshayallersmile
Ne kadar enteresan,anlatılanı anlamayan insanlarımız var yazıkk,öyle bir yaklaşmışlarkiii sanki
sen eşimi aldattım yada aldatıyım mı diye sordun....Sana bunları hissettiren onunla
deliler gibi yaşamak isteyipte içinde kalan hayallerin,hayallerini kenara koyup eşinle evlenmişsin,ve tekrar çat kapı hayatına girip kendini hatırlatan bi adam,,,herkezin zaafları vardır,ince bi yanı ve seni bu yanını bile bile yakalamış ama sakın aldanıp aklını karıştırmasına izin verme ,,,şöyle düşün eğer gerçekten zamanında senin onu istediğin kadar o seni isteseydi seninle her ne pahasına olursa olsun evlinirdi.........Seni aramamasını söle (sadece eşini düşünerek bunu söyle)

ne diyorsunuz siz allah aşkına kendinize gelin ,kimsenin hayatına girip kimseyi aldattığım yok ,lütfen düzgün okuyun ,o kişi ise kimsenin hayatına girip hamile bıraktığı da yok ,o onun karısı ,saygı duyuyorum ,çok mutlu olsunlar inş..
ayrıca kalbime iki erkek sığdırmışta değilim ,eşimi seviyorum diyorum anlamıyormusunuz ..umarım böyle bir durumu siz yaşamassınız ..

handecim beni anladığına çok sevindim canım ,yani yorumlara açığım tabi ama taşlarcasına eleştiri çok acımasız ,ben eşimi aldatmadım asla böyle bişey yapmam ,ben yolda yürürken bile kafam önümde gezen biriyim ,yaşıtlarıma bile abi diye hitap ederim farklı algılanmasın diye ,işte tabi kişiliğimi bilmedikleri için bu yorumları yapabiliyorlar ne diyim ..herkesin bir ilk aşkı vardır ,unutmak zordur ,birde yıllar sonra karşısına çıkarsa vay hallerine ..

eski defteri kapamak lazım nasıl bir erkege yakısmazsa böyle sey kadına da yakışmaz..
ama okurkende cok duygulandım kalbe söz gecmiyor.. o adam da kalbıne söz gecirememiş demekki .. söz gecmeyince akıl degerini yitiriyor .mantıklı olan böyle bişeye engel olmak yapmamak ama işte aşık olupta kaçanlarda mı mantıklı da burda ahkam kesiyorlar.. sankı duygusal hareket eden hiç mi olmadı.. anlıyorum seni ama diyecegim o ki,
içine göm gitsin ... başka yol yok.

Son düzenleme:
konunun başlığını görünce bir hışımla açtım, cinlerim tepeme çıkıyor eşini aldatan kadınların burada allandıra ballandıra anlatmaları,

amaaa duygularını o kadar güzel anlatmışsın kii, sana kızamadım,

kırık bir aşk hikayesinden bahsetmişsin, üzerine yine aşık oldum, herşeyi bana unutturdu demişsin amaaa kendini kandırmışsın malesef unutamamışsın,

şimdi sana bir kaç sorum var??

1) aynı durumda eşin olsaydı, yani eşin eski sevgilisiyle aynı telefon konuşmalarını yapsaydı, vee eski sevgiliisinin footoğrafını bilgisayarına kaydetseydi ne hissederdin?

2) SENı arayan eski sevgilinin karısı yerine koydun mu kendini? yani senden gizli kocan eski sevgilisini arayıp yatağımda yatan o değil sen olmalıydın deseydi, kendini nasıl hissederdin?

3) bebeğinin gözlerine baktığında o saf duygyuu gördüğünde( kii aynı yaştaymış bebişleirmiz,) vicdan azabı duuymuyor musun??

anlattığına göre harika bir evliliğin var, çok şanslısın,bilgisayarında o resim durduğu sürece bence sen kocanı ve bebeğini aldatıyorsun

şimdi ilk yapacağın şey, huzurlu yuvanın tadını kaçırmadan bilgisayarındaki o resmi sil..

yüreğimden nasıl sileceğim diyorsan eğer, Allah a sığın ve onun kardeşiyle de, görüşmeyi bırak, kendisiyle de.. ondan hiç bir iz bırakma hayatında

ben sana bişey diyeyim mii? sen o eski sevgilinle evlenseydin asla bu kadar mutlu olamazdın, neden mi? zor anlarında senin yanında olmayacak karakterde bir adam oo, ve evli bir kadını arayıp kokunu isterdim diyecek kadar karaktersiz birisi,,

uzak dur bu adamdan

Son düzenleme:
Canım kendini çok güzel ifade etmişsin. Seni çok iyi anlıyorum.

Ben eski sevgililerimi hiç özlemedim, yerine yenisi gelince eskisine ben bunla mıydım diye gülerek baktım hep. Yani senin yaşadığın tarzda bir şey yaşamadım. Sadece arada meraktan ne halde olduklarına bakarım :)

Senin derdinini tek dermanı o adamı hatırlatacak her şeyi ortadan kaldırmak. ılk olarak ortak arkadaşları mümkün olduğunca azaltarak, onun kızkardeşinle bağını keserek ve resmini silerek başlayabilirsin. Onun hayatında olması kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.

Anlattıklarından içinin aslında temiz olduğunu, onu hatırlamakta bile huzursuzluk yaşadığını anlayabiliyorum. Ayrıca çoğumuza ders verecek olan bu konuyu açma cesareti gösterdiğin için kutluyorum.

Yaşananların çirkinliği eski sevgilinin seni arayarak "yatakta yatan sen olmalıydın" demesinden ibaret. Bu da onun ne kadar saygısız ve edebini bilmeden konuştuğunu gösteriyor. Sana düşen ise o anda ağlamak yerine ağzının payını vererek telefonu kapatmak olurdu. Hayatta bazı anlarda mantığımızı duygularımızın önüne geçirmek durumundayız. Bunu sakın unutma.

O adamla ilgili her şeyi hayatından çıkardığında bir süre sonra özlem veya hüzünle değil, bir tebessümle hatırladığını göreceksin. Normali de budur.

Bugün, bu yazı senin yaapcaklarının başlangıcı olsun. Unutma insan en çok kendini kandırır, başkalarından önce kendine karşı dürüst ve açık ol.

tek kelimeyle eşini aldatıyorsun arkadaşım kusura bakmalmaz:
sen kendini eşinin yerine koy bakalım ne hissederdin?
arada görüşüp gülüşmenize de anlam veremedim evliyim eşimi seviyorum deyimleriyle hiç uyuşmayan hareketler bunlar ve çok tehlikelilmaz:

bizleri dost kabul edersen bu acı sözlerimizin ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın arkadaşım aldatmak değil demişsin ama bu da duygusal aldatmadır aslında.
tek yapman gereken kendini eşinin yerine koymak kimse burda seni yargılamıyor ama fikir sormuşsun bizler de senin iyiliğini düşünerek fikrimizi beyan ediyoruz
ayrıca kalbe söz geçmiyor diyenlere asla katılmıyorum akıl en büyük ve en güçlü nimettir istenirse kalbi susturmasını da bilir.
öyle olmasaydı eşini aldatan herkesin çok haklı bir gerekçesi olurdu napalım kalbe söz geçmiyor der çıkarlardı işin içinden...

Aldatmak kelimesi neden burdaki ve diğer bayanları yanlızca fiili bir işlem olarak görüyor ya anlamıyorum ben ..

Kocalarınız yada Sevgilileriniz yapsa aynı şeyi küplere binersiniz beni aldattı dersiniz..
Kocalarınızın başka kadınlara bakmasına dahi tahammul edemiyor,kırılıp göz yaşı döküyorsunuz.. ama sizler aynı seylerı yapınca Aldatma olmuyor KALBE SOZ GEÇİRİLEMEME OLUYOR .. Ne dıyorsunuz arkadaşlar siz Allah aşkına ??
Hak verenlere de akıl sır erdiremıyorum.. kınamıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama olayın vahimliğinede değinmeden geçemiyorum.. vah vah kalbını sakınleştır ardksım da dıyemıyorum..

* Eski sevgilinizle telefonda konuşuyorsunuz
* O sizi nasıl özlediğininden dem vuruyor
* Keşkeler var
* Kalbinizin acıdığını söyluyorsunuz

yani ne olması gerekıyor aldatmak ıcın ? Üstelik eşinizi sevdiğinize söylüyorsunuz
İki kişi aynı anda nasıl sevilir ?
Neyse .. ben Allahtan size yardım diliyorum.. İnşallah bu yanlıştan kurtulursunuz ..

çok sağolun arkadaşlar ,olumlu olumsuz her yoruma açık olarak açtım konuyu zaten ama duygularmın saflığını ,hunharca aldatma diye yorumlayanlara ister istemez kırıldım ,çünkü içimi ben biliyorum ..

ayrıca resmini sildim zaten uzun zaman oldu ,konuyu açtığım zaman arkadaşların yorumları beni biraz olsun kendime getirdi ..

aybükecim gerçekten düşündüğüm zaman iyikide olmamış diyorum zaten ,şu anda kendimi oldukça şanslı hissediyorum ..

tekrar yineliyorum aklımdan asla onunla evli olsaydım ,onunla birlikte olsaydım gibi şeyler asla geçmiyor ,onu asla ve asla arzulamıyorum kesinlikle ,ben inançlı biriyim ,bu fikri aklımdan bile geçirmenin günah olduğunun bilincindeyim ,ama işte masum bir akılda kalma durumu söz konusu ..

özlüyorsun sadece..aşk şu an eşinle yaşadığın emeğin adı cnm...

senınki o günleri özlemek....ya da o özgür masum gülüşleri...

düşünme diyemem zor zanaat zira...

ama bebeğini düşünerek engel ol kendıne işte aklına geldiğinde...

ve resmi pc'den sil cnm face resmini...eşin fln görür maazallah

Bence yapılan olumsuz yorumlar yanlış bişey yapmanı engellemek içindi.Aklını karıştırma çünkü bu bazen çok kolay olabiliyor.ınsanın illa ki aklına gelir eski sevgilisi ama şunu da bil ki kafan karıştığında olan sana ve ailene olur.
.Bu konuların üzerine fazla gitme bence düşünme de aklına getirme yanlış bişey yapmayacağına emin olsan dahi. hiç yoktan bak ara sıra bile olsa ağlıyormuşsun yazık değil mi. ne güzel bir ailen var kıymetini bil insan güvenebileceği birini her zaman bulamıyor ve kimse için üzülmeye de değmiyor. gelmek isteyen insan zaten zamanında gelirdi gidenden sonra da kendini kurtarmaya bakacaksın..
seni yargılamıyorum ama olumsuz yorumlardan sonra kendini daha çok sorguluyorsun sanırım bu yüzden belkide bu yorumların yapılması daha iyi.seni anlıyorum ama değmez.insan yaşayamadıkları aklına gelince böyle buruk olabiliyor bu normal hatta birilerinin ona destek olmasını, cesaret vermesini istiyor ama dediğim gibi bu konuyu düşünme bile düşündükçe insan kendisi abartıyor zaten.
Eminim düşünecek çok daha güzel şeylerin vardır..
Allah sana ve ailene mutlu bir hayat nasip etsin...

tek söylemek istediğim,sizi zamanında bırakmış olması,öyle insanlar varki ve öyle zor şartlara rağmen sevdiklerini bırakmıyor ve sonunda evleniyorlar ki..sadece düşünün,eski sevgiliniz sizin için tüm şartları zamanında zorladımı,sizden ayrılmamak için elinden geleni yaptımı tabiri caizse tüm dünyayı karşısına alabildimi..bu hayatın getirceği tüm zorlukları düşünüp sizin yanınızda olup elinizi sıkı sıkı tutabildimi???eğer bunları yapmadıysa sizin hayatınızı karıştırmaya ne hakkı var??insanlar tercihhleriyle yaşarlar ve onun odasında uyuyan kadının şimdiki karısı değilde siz olmanız için ne yaptı bu insan??karısına yaptığıda kabul edilemez bişey bence.madem bukadar seviyodu nasıl mani olmadı başkasıyla evlenmenize.??kolaydır daha iiileri hakediyosun diyp çekip gitmek ama geri dönmek okadar kolay olmamalı...!!

Arkadasim ben bu isler yolunda gitmiyor ayrilalim olaylarina inanamiyorum.
Islerin yolunda gitmiyorsa, ne kadar yil gerekiyorsa, beklersin, düzenini kurar, isini bulur öyle evlenirsin, neden hemen ayrilmak gerekiyor ki?
Seni o kadar seviyorsa, baskasiyla evlen ben sana mani olmayayim dememeliydi. Sana bunu demeseydi, belki suan onunla evli olacaktin. Yada sen o an ayrilmayacak, direnecektin, onu bekleyecektin, ailenin razi olmasini saglayacaktin. Bu saatten sonra, o evlenmis sen evlenmissin, artik görüsmeniz bile normal degil.

Mutlakaki hersey kader kismet, ama insan kendi kaderini kendi cizer. Siz tercihinizi ayrilmaktan yana kullandiginiz icin, sizinde kaderiniz bu olmus.

Onunla birdaha görüsmemelisin bence, sana zarar veriyor cünkü. Tabi sende ona.

Tam düsüncelerimi anlatmis bu arkadasolumunekankayizsmile

aşk falan değil, içinde kalan ukde bu.
bence mümkün olduğunca uzak dur, telefonlaşma ve kız kardeşi ile de ilgini kes. bağın olduğu sürece unutamazsın. gözden ırak olan gönülden de ırak olur. bırak geçmiş geçmişte kalsın.

evet arkadaşın dediği gibi bu ukde.Belki biraz kızgınlık ve kırgınlıkta olabilir yoksa arzulamak veya aşk olamaz.Çünkü başkasını düşünürken insan eşiyle birlikte olmaz olsa da çocuk sahibi olmaz bence...

konu açılalı çok olmuş ama yazmadan duramadım.evet hepimiz kadınız ama farklı karakter,farklı bakış açısında ve en önemlisi farklı ahlaklarda kadınlarız..senin bu yaşadığında buradaki çoğu kadının seni anlayabileceği bi duruma değil.ha "eşime ihanet ediyor gibi hissediyorum"demişsinya,hissetme öyle zaten.sürekli onu düşünmende ihanettir bence..bazı şeylerin illa fiğlii olması gerekmiyor,bu durumu sürdürdüğün sürece buda ihanettir eşine..umarım bu yanlışlığından kısa zamanda dönersin.

Son düzenleme:

sana herkez kızsada ben seni anlıyorum. aslında bence ona karşı bir sevgin kalmamış. Sadece onunla yaşamak isteyipte yaşayamadıkların yüreğini acıtıyor. ama bence oda seni senin onu sevdiğin gibi sevmememiş. çünkü seven adam türlü bahanelerle sevdiğini bırakmaz. şimdi yaptığıda bence senin nabzını yoklamak. acaba kocasını benden çok mu seviyo diye kudurup duruyodur. hiç üzülme bence o adam için. sana acıtasyon yapmış. insan sevince sevdiğine kötülük yakıştıramıyor ama hiç normal bi insan değilmiş o. senin mutlu olmanı bile sindirememiş içine belki yuvanı yıkmanı bile düşünüyor olabilir sinsi sinsi. seni baştan çıkarmaya çalışmış resmen yaa. böle şeyler gizli kalmaz canım. Allah korusun yuvanı bozma onun yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…