- Konu Sahibi always_you
-
Bu ne !! dertmi yani bunu mağdur olduğunuzu düşünerek nasıl yoruma açıyorsunuz ben anlıyamadım konu sahıbınıde ?? İnsan kendi içinde bile bunu sorgulamaya utanır ..
Olabilir , insanlık hali diyemiyorum kimse kusura bakmasın ..
Evlenmişsiniz.. her ikinizin de çocuğu olmuş ..
Madem o kadar aşıktınız,yıllarca bekleseydiniz birbirinizi,kaçıyormuydunuz ne oluyordu ..
Neden başkalarının hayatına girip onları aldatıyorsunuz?Buna hakkınız var mı ..
Hele eski sevgilinize diyecek söz bulamıyorum.. Birinin hayatına giriyor hamıle bırakmasını biliyor..ama o yatakta sizi olmanız gerektiğini düşünüyor.. Sizde bu sözlere göz yaşı döküyorsunuz öylemi ..
Siz hem kendinizi hemde eşinizi kandırıyorsunuz.Nasıl kalbinize iki erkeği sıgdırıyorsunuz anlıyamadım. Kocamı sevıyorum ama !! Sevmenin Aması Olur mu ?? Buna aşk denmez.. buna sevgi de denmez ..
iz macera arıyorsunuz,bu arada sırada telefonla görüşmeler falan tamamen yeni heyecan duygusu,kalp çarpması vs... Eşinize çok üzüldüm.. yavrunuza da ...
ksr bakmayın, ama olumlu seyler yazamıyorum..
Sanırım herkezden farklı bir yorum getiriyorum...
Burdaki çoğu insan algılarını açıp seni anlayamadı ve yanlış anladı arkadaşım...
Anlatmak istediğini o kadar iyi anlıyorum ki...Suçlayıp durmuş bazıları ,gülüyorumboshayallersmile
Ne kadar enteresan,anlatılanı anlamayan insanlarımız var yazıkk,öyle bir yaklaşmışlarkiii sanki
sen eşimi aldattım yada aldatıyım mı diye sordun....Sana bunları hissettiren onunla
deliler gibi yaşamak isteyipte içinde kalan hayallerin,hayallerini kenara koyup eşinle evlenmişsin,ve tekrar çat kapı hayatına girip kendini hatırlatan bi adam,,,herkezin zaafları vardır,ince bi yanı ve seni bu yanını bile bile yakalamış ama sakın aldanıp aklını karıştırmasına izin verme ,,,şöyle düşün eğer gerçekten zamanında senin onu istediğin kadar o seni isteseydi seninle her ne pahasına olursa olsun evlinirdi.........Seni aramamasını söle (sadece eşini düşünerek bunu söyle)
ne diyorsunuz siz allah aşkına kendinize gelin ,kimsenin hayatına girip kimseyi aldattığım yok ,lütfen düzgün okuyun ,o kişi ise kimsenin hayatına girip hamile bıraktığı da yok ,o onun karısı ,saygı duyuyorum ,çok mutlu olsunlar inş..
ayrıca kalbime iki erkek sığdırmışta değilim ,eşimi seviyorum diyorum anlamıyormusunuz ..umarım böyle bir durumu siz yaşamassınız ..
.
tek söylemek istediğim,sizi zamanında bırakmış olması,öyle insanlar varki ve öyle zor şartlara rağmen sevdiklerini bırakmıyor ve sonunda evleniyorlar ki..sadece düşünün,eski sevgiliniz sizin için tüm şartları zamanında zorladımı,sizden ayrılmamak için elinden geleni yaptımı tabiri caizse tüm dünyayı karşısına alabildimi..bu hayatın getirceği tüm zorlukları düşünüp sizin yanınızda olup elinizi sıkı sıkı tutabildimi???eğer bunları yapmadıysa sizin hayatınızı karıştırmaya ne hakkı var??insanlar tercihhleriyle yaşarlar ve onun odasında uyuyan kadının şimdiki karısı değilde siz olmanız için ne yaptı bu insan??karısına yaptığıda kabul edilemez bişey bence.madem bukadar seviyodu nasıl mani olmadı başkasıyla evlenmenize.??kolaydır daha iiileri hakediyosun diyp çekip gitmek ama geri dönmek okadar kolay olmamalı...!!
çok sağolun arkadaşlar ,olumlu olumsuz her yoruma açık olarak açtım konuyu zaten ama duygularmın saflığını ,hunharca aldatma diye yorumlayanlara ister istemez kırıldım ,çünkü içimi ben biliyorum ..
ayrıca resmini sildim zaten uzun zaman oldu ,konuyu açtığım zaman arkadaşların yorumları beni biraz olsun kendime getirdi ..
aybükecim gerçekten düşündüğüm zaman iyikide olmamış diyorum zaten ,şu anda kendimi oldukça şanslı hissediyorum ..
tekrar yineliyorum aklımdan asla onunla evli olsaydım ,onunla birlikte olsaydım gibi şeyler asla geçmiyor ,onu asla ve asla arzulamıyorum kesinlikle ,ben inançlı biriyim ,bu fikri aklımdan bile geçirmenin günah olduğunun bilincindeyim ,ama işte masum bir akılda kalma durumu söz konusu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?