Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

hiç samimi gelmedi bana bu duygular.:1closedeyes:
evlen ben mani olmayayım ben beklicem demeler
sonra kendiside evlenip ,sen olmalıydın yanımdaki yatan kadın demeler
çok film izlemiş galiba eski sevgilin.
ayıp ya yanında yatan kadına haksızlık etmesin bari. :1no2:
heyecan arıyor belli
seninle adrenalin yaşayacak sonra yine usulca karısıyla evlilik moduna geçicek
hem madem seni bu kadar seviyordu,hiç bir engel karşısında bırakmazdı
hata yapma,arama beni birdaha de çat kapat telefonu.kaydirigubbakcemile
yoksa eşini bu kadar çok severken vicdan azabından kahrolursun :sinifsinif:

güzel bir yuva kurmuşken bunu bozma eskilere dalıp gitme uyan kendine gel canım

18 yasında çıkmıssın 23 yasında ayrılıp nerdeyse hemen başkasını bulmuş olman lazımki 6 yıl geçsiin çünkü 28 yasımdayım demişsin yani burası dikkatimi çekti bence sen ayrıldığın zaman bile sevmiyormussun hemen başkasını bulmussun eğer ben sevseydim ve karsımdaki erkek bana bu lafları deseydi baya uzun bi zaman beklerdim sanırım evlenmek için h
tabi kısmet bu işler dediğin gibi ama bence sen hayatınmda heyecan aramayı seven bi insansın o aradıkça sen heyecanlanıyorsun hayatında değişik bişeyler oluyo böyle konusarak ne senin eline bişey gecer nede karsıdakinin onun aramasıda suç ta baştan yapmıssın yanlışı kardeşiylede görüşmeyecektin biten bişey varsa bitmiştir hatıraları karıştırmak o hatıralara yapılan kötülüktür.bırak yaşanan herşey her hatırladığında gülümseten bi hatıra olarak kalsın...

SORYbiten bişey varsa bitmiştir hatıraları karıştırmak o hatıralara yapılan kötülüktür.bırak yaşanan herşey her hatırladığında gülümseten bi hatıra olarak kalsın...[/QUOTE .!.:
o kadar dogru ki...
simdi sana masum gorunen hersey ileride hayatini calabilir..SAKIN diyorumm..

yanlış yapıyorsun, eşimi seviyorum diyebiliyorsan o kişiyi artık hayatından tamamen çıkarman gerekirdi. sen olmalıydın diyen birinin olmadığını nefsine anlat..günaha girme..sen bir annesin...artık sen yoksun eşin ve evladın da var..

yasakkelimeçok yanlış yapıyosun
bir düşün çok seviyorum dediğin eşinin bunu sana yaptığını sen ne yapardın o zaman..eşinin başka kadına yanımda yatan kadın sen olmalıydın dediğini sana bakarken başkasını görmesini sana dokunurken başkasını hayal etmesini ne kadar zor bişey bi düşünsene
lütfen bi daha konuşma
en önemlisi sen bir annesin...

Yaptığının yanlış olduğunu görmeni ve telafi etmeye çalışmanı tebrik ediyorum.alkisalkisalkis
Ama kardeşiyle görüşmen bağlarını koparmıyacak senin.
Sanırım tüm yorumları okumuşsundur.Artık vicdanının sesine kulak versen diyorum.
Yaşamadan kimse anlayamaz belki ama göz var nizam var değil mi?yasakkelime
Haydi hayırlısı bakalım.....

diye yazmışım ay yine sinirlendim bak..:Ç:

ya eşin aynı durumda olsaydıda aynı şeyleri yaşasaydı hazmedermiydin?
edemezdin dünyan yıkılırdı neler neler yaşanırdı
aklını başına al ona ulaşabileceğin tüm bağlantılarını yok et yuvana geri dön

Aldatmak beyinde başlar ve beyinde biter.Eşinizle evlenmiş çocuk sahibi olmuşsunuz..Allaha şükür derdiniz, hastalığınız yok.. ne güzel.. İnsan dünyaya birkere geliyor, eşinize bunları yapmaya hakkınız yoktu. Düşüncesi bile korkutucu geliyor insana, o belki işinde gücündeyken sizin yuvanızda onu beklediğinizi ona yemekler yaptığınızı düşünerek geçiyor vakitleri belki kimbilir.. Ama siz o sırada eski aşkınızın resimlerine bakarak ağlıyorsunuz. Allah kimseyi şaşırtmasın. Ne kadar doğru karar versenizde bunları yok sayamazsınız..O taraftaki kadını da düşünün. Kimse kimseyle zorla evlenmiyor..

esimi seviyorum dedigine gore eski ask eski bi hatira olmali ...bence mesguliyetler bulun insan bos anlarinda olmadik seyler yapabiliyor ..calismakta bereket vardir ...

yanlış yapıyorsun bence sende o da
ayrıldığınız zaman bitmeliydi aranızdaki bağları koparmak sana düşerdi bence
ama onun sana ulaşması ne kadarda kolay olmuş
bence daha fazla hayatında olmasına izin verme baştan yanlışı yapmışsın ama zararın neresinden dönersen kardır
eşine ve bebeğine bir bak onlar bunu haketmiyorlar bence

bencede tehlikeli sularda dans ediyorsunuz
onunla ilgili tüm hatıraları yok etmelisiniz
resmini silmelisiniz bilgisayarınızdan
aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürdünüz
hata hatayı getirir sizde bunun hata olduğunun farkındasınızdır umarım

Bi koltuğa, iki karpuz sığmaz güzelim..
Mecburen karpuzun birini bırakacaksın..
İkisini de düşürürsün maazallah...

aman deyim canım elindekinin değerinibil.. yasakkelime
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma derim...
belkide aşkın peşinden gideceksin ilk etapta çok hoş gelcek belki ama sonra gerçeklerle yüzleşince farkedceksin ki o aşık olduğun adam bu adam değil..:gitme:
ve hiçbirşey hayal ettiğin gbi olmayacak...
bazen birini uzaktan sevmesi güzel oluyor ama UZAKTAN SEVMEKLE KALMALI SADECE...
sakın deyim hayatını böyle çocuksu macerlarla mahfetme...:umursamaz:
bak birde çocuğun varmış, onu düşün kendini düşünmüyorsan...lmaz:
üstelik kocanda iyi biriymiş, değrini kıymetini bil..
o aşık olduğun adam artık dış kapının dış mandalı..
o ise senin kocan, çocuğunun babası...:CüvCüv:
şimdi sen eski aşkının peşinden gitsen inan eski aşkı yakalamayacak pişman olacaksın..
ardından ardı arkası kesilmeyen "ah keşke yapmasaydım" lar gelecek..:gitme:
benden dost tavsiyesi kocanın kıymetini bil,onu unut, ve yoluna devam et..mutlu olmaya bak..empati kur, ki yanlışının farkına var :1no2:

Son düzenleme:
canımsın herkes o kadar ağır yorumlamış ki yazdıklarını...halbuki bilmezler içinde kopan fırtınaları demi..ooff offf iki ucu b..klu değnek seninkisi.Bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım.Deli gibi aşık olduğum adam beni terketti ve yıllar sonra ben evlendikten sonra geri dönmemi istedi.ama çok geç değil mi sence de şu günlerde yaşadıkların.Geçmişe öyle bi çizgi çizeceksin ki asla kimse o çizgiye yaklaşamasın bile.Eşine ve çocuğuna olan sorumluluğunu unutma.Bende arasıra eski nişanlım aklıma gelince gidip kocama delicesine sarılıp onu çok sevdiğimi söylüyorum.Çünkü bana asıl değer veren kişi o,yıllar önce k..çına güvenemeyip beni yarı yolda bırakan şerefsiz değil!!!Unut gitsin canım emin ol kocandan ve çocuğundan değerli değil hiçbişey.....

bence arkadasa cok yuklenmissiniz...ben arkadasin sorusunun cevabini biliyorum: bi kere eski sevgilisini unutup baskasiyla evlenmis olmasi eski sevgilisini unutmus anlamina geliyor...esini seviyor...ama eski sevgilisini de ara ara dusunmeden edemiyor cunku arkadasin icinde eskilerden yasanamamis birseyler kalmis...tatlim kendini uzme, esini aldatiyor falan degilsin...boyle seyler herkesin basina gelebilir(mesela benim :)) ) yapman gereken sey eski sevgilini aklindan cikarmaya calismak...onu dusunmemeye calismak...olur boyle seyler kendini hic bosu bosuna uzme...dedigim gibi, eski sevgilinle zamaninda duygusal birseyler paylasmissin sonucta ve icinde yasayamadigin seyler kalmis, hissettiklerin ondan ibaret...zamanla geciyor merak etme yerimseniben...bak bebegin var, iyi bir esin var, yasadigim hersey geride kaldi de aklinda onu cikarmaya calis guzelim

Son düzenleme:
Ağır yorum yapanlar çok gerçekten, ama unutmayalım insanız, bütün bu duygular çelişkiler açmazlar bize özgü, yani insana.ışin özü şu güzelim Pek çogumuz sevipte ayrılmıştır, başka başka yollara gitmişizdir, ama günün birinde onu görmek bazı duyguları canlandırır, hele ki konuşmak ,işte onun sana keşke sen olsaydın tarzı sözleri sankini küllelen yangını alevlendirir sanırsın Ama görüşme aradan zaman geçsin aklına bile gelmez,Unutma gözden uzak olan gönüldende uzak olur, Kaldır resmini bak dediğime doğu mu ,yanlış mı. nasrettin hoca nın dediği gibi bana ağaçtan düşen birini getirin demiş, yaşamayan bilemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…