- Konu Sahibi always_you
-
Beyinen aldatiyosun! Bu tabire katilmiyorum. Böyle bisey yok,insanin aklina düşûyorsa,herşey inatla onu hatirlatiyorsa? Bu insanin elindemi sen kaçtikça kader inatla onu hatirlatcak şeyler sunuyorsa sana? Mesela benim kizimin anaokulunda o cok sevdigim,ilk aşkım olan 10 yıl sonra rastladigim kisinin isminde biri var,arasan sorsan o isimde birini okulda bulamassin cünkü yurtdışındayim, türk ögrenciler yok..inat gibi çikiyor karsima! Ismi,memleketi simdi suç benimmi? Kader bu.. Bende inadina gülüyorum böyle olunca... Düsündün diye,aklina geldi diye günah olmuyor,elinde degil insanin..düşündüklerini yaparsan fiili olarak?işte o zaman haramdir,günahtir..böyle diyor hadisler,din hocalari...saygilar
maia cım ben onu arzulamıyorum ,öle bir düşüncem kesinlikle olmadı olamazda ..bu evlilik bitmiştir demişsin ama evliliğimle ilgili en ufak bir sorunum yok ..
Bilinçalti mi? Alakasız.. Gördügüm veya rastladıgim seyleri kim bana gösteriyo yada denk getiriyor? Bilinçaltim mi? HAYIR! Bunu yaradan istiyor,tamda karşıma çıkariyor,bir nevi imtihan..
Hepimiz insanız başımıza böyle bişey gelebilirdi
1- O resmi asla kaydetmez bidaha görmezdim
2- Asla telefonda konuşmaz bidaha aramamasını onsuz çok mutlu olduğumu söylerdim
3- Gerekirse kız kardeşiyle bile görüşmezdim
Şimdi burda oturduğumuz yerden yazması kolay diye düşüneceksin
Ama inan en mantıklısı ondan olabildiğince uzak durmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?