• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin delirten ilgisizlii...

eftelya24

Sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
387
1
96
41
İstanbul
merhaba arkadaslar,uzun zamandır bu problemı yasıyorum ama hep kendı basıma asmaya calıstım ama olmadı basaramadım artık yardıma ıhtıyacım var hemde fazlasıyla... ben 1 senelık evlıyım 1 senede nısanlı kaldık 1 senede sevgılı yanı toplam 3 senedır tanıyorum esımı...esım aslında cok ıyı bır ınsan,dısarıdakı herkes bayılır ona,konuskandır,sevecendır,merhametlıdır kısacası ınsan ılıskılerı cok ıyıdır aynı zamanda bana karsıda her ıstedıgımı yapmaya calısır elınden geldıgınce,gezdırır,ama evın ıcınde sankı ıkı yabancı gıbıyız ısten gelır yemek yer ve tv karsısında yatar hep,bahanesıde cok yogun calısması ve cok yorulması evde hep dınlenmek ıstemesı,esım askerı personel belkıde bu yuzden boyledır dıye anlamaya calıstım hep ama artık dayanamıyorum hemıleyım ılgıye cok ıhtıyacım var butun eve gelsın dıye beklerken ben o sankı bekarmıs gıbı yasıyor suan ıcerde uyuyor ben o yatmadan yanıma uyuyamazken o horul horul uyuyor gelıp bakmadı bıle neden yatmadım dıye. sanırım esım benı sevmıyor artıkk butun gun ben ararım o hıc aramaz ben hep pesındeyım bı ıstegın varmı falan dıye ama o sadece hı hı der evet yada hayır yanı neymıs yorgunmuss belkı sıze basıt gelebılır ama ben artık ılgıye doymak hatta ılgıden bogulmak ıstıyorum ne yapayımda bu adam benımle ılgılensın lutfen yardımcı olun arkadaslar....mafoldumben

Burda nasıl duygularınızı ifade etmişsiniz,aynı cümleleri eşinize de kurun.zemuszemus
ınkar etse de, en kötü ihtimal kulağına küpe olur bu sözleriniz.Yavaş yavaş kendini yeniler.:sinifsinif:

üzülme canım benim bunlar yarış atı gibi sonradan açılıyor valla bak görürsün
hem ne demek ilgididen boğulmak ya ne o öyle hastalıklı gibi ilgi güzel şey fazlası beni hakikaten boğar

canım çoğu erkek böyledir. sevmediğini düşünme hemen:teselli: onlar belli dönemlerde ilgisiz davranabilirler.fazla üstüne gitmemek lazım.sen bi süre ilgilenme kaçan kovalanır.ayrıca daha yeni evlisiniz sen üstüne gittikçe o kaçar.sende hamilesin onun psikolojisi farklıdır.hassassın ama lütfen kötü düşünme canımŞeniz

alın karşınıza bütün rahatsızlıklarınızı anlatın.bence anlayacaktır.umarım yani

denemedım mı sanıyorsun defalarca kez konustum yerı geldı aglayarak yerı geldı sakın cıddı bır bıcımde hep konustum ama bana dedıgı tek sey su sen doymak bılmıyosun her erkek benım gıbı dıyor aslında ben doyumsuz degılım cok sey mı ıstıyorum yaa sadece yarım saat muhebbet edelım dıyorum onu bıle cok goruyor dınlenmesı lazımmıs tv ızleyerek dınlenıyormus benım annem babam bıle yataga yatınca en azından muhabbet ederlerdı benım esıme defalarca dedım barı yatakta muhabbet edelım yatak uyumak ıcın dıyor ve yatr yatmaz uyuyor gecen bana dedıkı benı elımde bebek esyasıyla kım gorse cok sasırır benım aklımın ucunda evlenmek yoktu sankı zorla evlendırdım 28 yasına kadar bekar hayatı yasamıs o gunlere ozlem duyuyor sankı..

Valla ben direk söylüyorum bu ara sen gene beni ihmal etmeye başladın diyorum aynı bahane yorgunum istiharate ihtiyacım var ee benimde sana ihtiyacım var çok şükür ki konuşa biliyoruz biz sıkıntılarımıza kulak veriyoruz sende konuşmayı dene anlat rahatsızım bu huyundan de haftanın belli günleri yine istiratini etsin belli günleride seninle ilgilensin bi orta yolunu bulun yani tek başına bunalma bu sıkıntıların hamileligindeden de kaynaklanıyo çocuk bi olsun monotonlugunuzuda alır merak etme :emir_bebek:

ohooo tatlım asker dedin olay bitti :delphin:
benimkide asker valahi durum aynı tam tamına snein anlattıgın gibi benimkide
sonra benimde sabrım taşıyor sokuyom lafları bugun gene nobetciydi eve ugradı giderken bi laf soktum içinde kalmıs arayıp ozur dilememi istedi dilemedim :delphin:
gelince hesaplaşırız dedim ben sana asla haksız yere laf sokmam didim :delphin:
bende bıktım ne solesem ne yapsam yok ilk soyledigimde etki ediyo sonra gene aynı :1closedeyes:
offfffffff offfffffffff :delphin:

hamile olduğun için biraz daha duygusalsın ve her zamankinden fazla ilgiye ihtiyacın var..eşin tarafından ilgilenmek,şımartılmak istiyorsun..bu çok normal..bunu ona söylemekten başka yapabiliceğin birşey yok canım:1no2:
eşim beni sevmiyor die düşünme,neden sevmesin,karısısın sen onun,ama yoruluyodur dediği gibi,tabi bu mazeret değil,seninlede ilgilenmeli,istediğini yap,bi insan değişmek istemesse değişmez!ancak karşına alıp konuşucaksın ve zamana bırakıcaksın..
evin içinde istediğin kadar hoş ve bakımlı ol,yemek masaları kur,aktivitelerde bulun vs..bunlar hikaye..konuş konuş konuşyerimseniben

o kadar mutsuzumkısenağlama eskıdende boyleydı ama nolur barı hamıleyken boyle yapmasana be adam ::( dıger konularda hıcbır sorunumuz yok sadece ve sadece ılgısızlıgı var bazen dıyorum acaba evlılıge hazır degılmıydı bu adam onun ıcın mı boyle davranıyor.

askerıye ınsanı hakıkaten bu hale mı getırıyor arkadaslar yanı her asker esı bu sıkıntıyımı yasıyor? hıc sanmıyorum ıstese bana zaman ayırabılır ama ıste aslan burcu ancak bu kadar bencıl olur sadece kendısını dusunuyor o dınlensın yeter ben mutsuzmusum kıme ne!!!

o kadar mutsuzumkısenağlama eskıdende boyleydı ama nolur barı hamıleyken boyle yapmasana be adam ::( dıger konularda hıcbır sorunumuz yok sadece ve sadece ılgısızlıgı var bazen dıyorum acaba evlılıge hazır degılmıydı bu adam onun ıcın mı boyle davranıyor.

evliliklerde dönem dönem böyle oluyo şekerim büyütme bence evliliğin sorumlulugu derken bide bebek sorumlulugu eklendi erkekler pek kolay adapte olamıyolar bu duruma düzelirr üzme kendini bak bize akşam işten geldi birlikte halı yıkadık dün akşam yarın halı yıkıcam dedim sonra çok sancılanıyosun bekle akşam birlikte yıkarız dedi bende ii bari dedim gülüş cümbüş oğlum eşim ben halılarımızı yıkadık evliliklerde herkes badireler atlatıyo fazla takma kafana
:teselli:

galiba eşin bekarken çok rahattı evlenince sorumluluk artınca birden afalladı o yüzden biraz kaçmak istiyo gibi geldiCADIARZU çünkü aklımın ucunda evlenmek yoktu diyo ama madem yoktu evlenmeseydin o zaman silahmı dayandı sanki başına

denemedım mı sanıyorsun defalarca kez konustum yerı geldı aglayarak yerı geldı sakın cıddı bır bıcımde hep konustum ama bana dedıgı tek sey su sen doymak bılmıyosun her erkek benım gıbı dıyor aslında ben doyumsuz degılım cok sey mı ıstıyorum yaa sadece yarım saat muhebbet edelım dıyorum onu bıle cok goruyor dınlenmesı lazımmıs tv ızleyerek dınlenıyormus benım annem babam bıle yataga yatınca en azından muhabbet ederlerdı benım esıme defalarca dedım barı yatakta muhabbet edelım yatak uyumak ıcın dıyor ve yatr yatmaz uyuyor gecen bana dedıkı benı elımde bebek esyasıyla kım gorse cok sasırır benım aklımın ucunda evlenmek yoktu sankı zorla evlendırdım 28 yasına kadar bekar hayatı yasamıs o gunlere ozlem duyuyor sankı..

eşin yengeç mi canım yoksa :) ya herkesin yapısı farklı aslında bunu üstüne alınma bence. son cümleden seni cok sevdim ki evlendim dediğini çıkardım ben. bizde evde öyle konuşmayız pek eşimle ama memnunuz halimizden kimi insan konuşmayı sevmez. bebek olunca muhabbetiniz artar merak etme :)

ben konusmayı cok severım benım ıcın konusmak tam anlamıyla bır ıhtıyac..esıme gelınce o mılletle konusur bana gelınce sus pus..evet bekarken cok rahat bı hayat yasamıs gıdıp bı fatura bıle yatırmamıs,ev arkadası benımle cok konustu zamanında bak bu adam asker bunların cogu sorumsuz buda oyle ıyı dusun dıye ama dınlemedım dusunun ev arkadasları temızlık yaparken bızımkı yatar uyurmus odada yanı yardım bıle etmezmıs,onun tek derdı futbolkurtlar vadısı,sınema,yabancı fılmler,sankı hayatı bunlardan ıbaret...

canim benim hosgeldin evlilik kulubune hangi erkek boyle degilki bak sana benim evdeki diyolagtan bahsedeyim esim gelir
-Nuray ne var yemekte
olanlari sayarim
-kiz neler yapti rahat durdumu
ben evet durdu bende iyiyim hayatim derim
hadi hadi hazirla cok acim kurtlar vadisine yetiseyim
ben bende iyiyim diyorum aloooo derim
-offf be kadin sanki yeni tanistik iyiysin belli iste ne sorayim tv showundamiyiz acim ac der
iste boyle devam eder konusmalar Kurtlar vadisindeki polat benden daha populerdir esimin hayatinda kisaca o yuzden ben alistim artik kizmiyorum egleniyorum bile yoksa evlilik devam etmez gerisi gelmez yillarin belkide erkeklerin beyninden kaynaklaniyordur onlar bizim gibi duygusal hassas olamazlar bunu beklemek bile hata olur onlardan simdi de hamilesin iyice duygusalsin bu cok normal bu yasadiklarin inan bir cok evde cicim yillarindan sonra baslar

hergun kendıme soz verıyorum bırdaha onu aramayacagım ılgılenmeyecegım ama gel gorkı dayanamıyorum pes edıyorum dıyorum hadı evdeyken konusmuyor telde konusalım yok ararım beyımız mesgulum ben senı arayacam beklerım beklerım saatler gecer ararım tekrar pardon cok yogundum unutmusum kusura bakma yaa acaba dıyorum fazla ılgımı onu sımarttı yada bunalttıkafamçokkarıştı

aslında benim eşimde öyle pek konuşmaz ama ben konuşmak istiyorum insan konuşunca rahatlıyo içini döküyo bende zorluyorum valla otur konuşacaz diye lafımı kesmeden beni dinleyeceksin derim bu arada benimkide hep uyur ama tilki uykusukaydirigubbakcemile3 burcuda yengeç:delphin: zor valla allah kolaylık versin

ben konusmayı cok severım benım ıcın konusmak tam anlamıyla bır ıhtıyac..esıme gelınce o mılletle konusur bana gelınce sus pus..evet bekarken cok rahat bı hayat yasamıs gıdıp bı fatura bıle yatırmamıs,ev arkadası benımle cok konustu zamanında bak bu adam asker bunların cogu sorumsuz buda oyle ıyı dusun dıye ama dınlemedım dusunun ev arkadasları temızlık yaparken bızımkı yatar uyurmus odada yanı yardım bıle etmezmıs,onun tek derdı futbolkurtlar vadısı,sınema,yabancı fılmler,sankı hayatı bunlardan ıbaret...

demek öncedende böyleymiş bile bile evlenmişsin canım. birşey diyeceğim ama yanlış anlama beni sakın sen konuşmayı seviyormuşsun ya acaba fazla konusuyorsun ondan sıkılıyor olabilir mi ?

canim benim hosgeldin evlilik kulubune hangi erkek boyle degilki bak sana benim evdeki diyolagtan bahsedeyim esim gelir
-Nuray ne var yemekte
olanlari sayarim
-kiz neler yapti rahat durdumu
ben evet durdu bende iyiyim hayatim derim
hadi hadi hazirla cok acim kurtlar vadisine yetiseyim
ben bende iyiyim diyorum aloooo derim
-offf be kadin sanki yeni tanistik iyiysin belli iste ne sorayim tv showundamiyiz acim ac der
iste boyle devam eder konusmalar Kurtlar vadisindeki polat benden daha populerdir esimin hayatinda kisaca o yuzden ben alistim artik kizmiyorum egleniyorum bile yoksa evlilik devam etmez gerisi gelmez yillarin belkide erkeklerin beyninden kaynaklaniyordur onlar bizim gibi duygusal hassas olamazlar bunu beklemek bile hata olur onlardan simdi de hamilesin iyice duygusalsin bu cok normal bu yasadiklarin inan bir cok evde cicim yillarindan sonra baslar

aynen aynen :roflol: bizde böyleyiz daha kapıdan girerken açıııım diye girer. bende pek duygusal romantik değilim anlaşıp gidiyoruz ben iskenderciyim o polatcı zemuszemus

zamanında çok üstüne düştüysen şımarmıştır.malesef erkekler böyle hemen ilgilenmeye gör.anında şımarıyolar.sen bi süre tut kendini ilgilenme o zamanda sana yaklaşır merak etme

Back
X