• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin drdrlar ve ben:(

canım eşin bulunmaz hint kumaşımı da ona bu kadar taviz veriyosun, beyfendi maşallah daha seni takdir edip elinin üstünde tutacağına şımarık huysuz çocuklar gibi şikayet ediyo, mızmızlanıyo. Üstüne üstlük bide hamilesin en hassas dönemlerini yaşıyosun. Çok yüz verme gerektiğinde de sert çık, biliyorum çok seviyosun ama artık özveride bulunma sırası eşinde

once bebegini dusunmelisin.sen mutsuz oldukca bu bebegini de etkileyecektr.biliyorum zor bir durum yasiyorsun.kocanla hic tatli bir dille konusmayi,buraya yazdiklarini ona duzgun bir sekilde anlatmayi denedinmi?

allah sizden razi olsun benimle derdimi paylasiyorsunuz,
ben esimi anliyorum ailesinden ayri hersey yeni ama basda evlenmeden önce bunlari hep konusduk ve o tamam dedi seni seviyorum seninle yasarim almanyada dedi, ben ona hatta dedim senin icin cok zor olacak iyi düsün diye, yine onu düsündüm, ikna etme cabalarina bile girismedim.... seni seviyorum dedi ve kabul etti,
pismanim dediginde ben söylüyorum ona sen kabul ettin ben zorlamadim seni, hep tatli dil ile, eve gelince kapida karsiliyorum sariliyorum öpüyorum yani kadinlik vazifemi görüyorum allah bu konuda hic soru sormayacak bana insallah, ama o bir kere olsun bana tesekkür yada övecegine dirdir ediyor....
kagit isleri hepsini ben yapiyorum kosturuyorum bana is kadinisin diyor bazen igneli igneli kelimeler konusuyor diyorum neden böyle konusuyosun öyle degilmisin diyor, sinirden agliyasim geliyor....
onu dil kursuna bile yazdirdim degisiklik olsun diye bana ne desin,,isden kursa kursdan ise gidiyorum,,
bende dayanamadim bir seferinde dedimki, türkiyede yengelerin onun bunun icin bu kadar kosturuyordun kursa gitmek mi batiyor bunlarida buna say sanki benim icin gidiyorsun senin oturumun uzatilacak sen birsey ögreneceksin susdu hic agzini acmadi, oysa ben hep yüzüne mi vurmaliyim koca adam 27 yasinda bazen diyorum cocuk gibi,
allah hepimizin yardimcisi olsun herkesin bir derdi var, bazilari belki bunlari okuyunca diyordur bununkide dert mi....

senin işin de zor onun da...

onu da anlaman lazım.hayal edilenler ve yaşananlar arasında uçurum olmalı.dil yok,herkes yabancı,
kültür farklı.. biraz da ne oldum delisi olmuşa da benziyor. belki kompleksinden dolayı triplere girdi..

keşke anlayışlı olsa . seni anlasa.

ya kompleks yaptı kendine ya da hakikaten şımartmışsın.. evlilik hazırlığı dönemlerinden ben de hatırlıyorum seni, herşeyi kendi emeğinle hazırlamıştın.. vize alamıyordu filan, eminim sen ondan daha çok üzülüyordun..
bi süre üstüne düşme bence.. zaten hamile olan sensin, onun ilgi göstermesi gerekli...

Bende eşinizi yurtdışına götürme çabalarından hatırlıyorum sizi, üzüldüm eşinizin böyle davranmasına ama bunu oraya giden bir çok insan yaşıyor canım. Eğerki eşinin seninle mutlu olmaya niyeti varsa senin fedakarlıkların karşısında oda alışıp mutlu olmaya bakacak eğer yoksa kendisi bilir. Seninde yapacağın bir şey yok. Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın çünkü.

ınsan il dışına çıktığında bile garipsiyor,kendimden biliyorum
Alışana kadar insan biraz zorlanıyor ama bu şekilde davranmaması lazım
Babanız da rahatsızmış..Allah acil şifalar versin:Saruboceq:
Birde hamilesiniz sizi üzmemesi gerekiyor :olmaz:
Kendi ailesi yanında yok diye böyle davranıyor olabilir ama
Sizin aileniz orda en önemlisi eşi,çocuğu yanında insan daha ne ister ki?
Bana kalırsa çocukça davranıyor:delphin:

ah şu erkeklerrrr :oklava: ne olursa olsun sen bi bebek taşıyosun hemde onun bebeğini seni üzmemesi lazım :oklava: sende sanırım biraz duygusal bi dönemden geçiyosun bunları fazla düşünmemeye bak canım..bebeğini düşünerek rahatla olurmu opuyorumnanaktan

cnm öncelikle baban için geçmiş olsun diyorum.
VE cok sinirlendim şu an.
kabul etmiş gelmiş, sende ona göre duzenini ayarlamışsın. Çocuk oyuncagı mıymış bu vazgeçmişmiş bu nasıl iş. Hiç oralı olma hiç takma sen onu. Bu kadar da yüz verme. Haketmediklerinde erkeklere yüz vermemek lazım bu kadar.
Hem baban rahatsız, hem hamilesin, hem bir de bunların üstüne sana destek olacagına kem küm ediyor. Hiç oralı olma sen, işine bak lutfen ne derse desin.

ben ona kac keer söyledim ben cok üzülüyorum bunlari sen söyleyince susuyor sonra bakdin bir kac gün sonra yine basliyor, bu sabah mesela sanki dün hiv o konusma olmamis gibi öpüyor sariliyor...
bazende is yerinde soruoyrlar ona begendinmi almanyayi oda hayir hic sevmiyorum diyor her seferinde, bende daha sen buralari dogru dürüst görmedin ne diyorsu diyorum, bu benim fikirlerim diyor, sonra bir gün bende dedim, istanbulu sevmiyorum heryer cöp dolu temiz degil bazi mahalleleri pis kokuyor, bunu hic yüzüne vurmamisdim ama bir gün vurdum, daha neler neler diyor bana....
ben hep alttan almaya bakyiorum, simdi kendi kiendime diyorumki, hamile kalmakla acele mi ettim? ya cocuk geldikden sonra dahada beni bunaltirsa..... cok korkuyorum aslinda...

Evet cocuk yapmakla cok acele ettin zilanurcum...keske hic olmazsa söyle iki sene falan bekleseydin...neyse...olmus...allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

Hatirliyorum konularini....sen bu adami getirmek icin heba oldun...neler cektin...simdide begenmiyor beyfendi...olur alsin valizini defolsun gitsin o zaman....sen onun icin bunca fedakarlik yaptiktan sonra kollari sivayip tamam karicim...simdi bende sira...demesi lazimken....burun kirin yapmasi cidden cok cirkinyasakkelime

Ama hakli adam.....Bulmus böyle rahati batiyor tabiki....karisi ev tutmus, evi dizmis, calismis, iside hazir...ohhhhh vallaha...:kahve:
Istanbulda olsaydi ne yapacakti kocan acep.?....Anasinin evinde ekmege talim...:delphin:

Gercektende cok sinir oluyorum bu tip erkeklere....buraya gelmek icin göbek atarlar...geldikten sonrada ahh yok hic güzel degil. sevmiyorum,....Çok üzgünüm çoook

Sen ona sunu bir sor hele.::.Sen benim icinmi geldin yoksa almanya icinmi?
Tabiki senin icin diyecek....Ehh o zaman gülünü seven dikenine katlanir....
Bundan böyle kimse senin kaprisini nazini dirdirini cekemez....herkesin derdi kendine yeter....madem benim icin geldin....benim icinde her türlü fedakarligi yapacaksin....zamaninda bende senin icin yapmistim...unuttunmu?:kahve:

arkadaslar bugün neler oldu bir bilseniz anlatayim size:)
bugün isdeydik ve ceviz kabugunu doldurmiycak sebeden aban bagirdi ben bile neye ugradigimi sasirdim, basladim bende anlatip aglamaya ama nasil aglyiorum hickira hickira bana bir ara sakin aglama sus dedi, bende dedimki ,,sana ne yaptimda bana bunlari diyorsun, seni el üzerinde tuttum yaziklar olsun sen bana diyordunya pismanim diye, simdide ben sana diyorum pismanim! sonra bana bunun kolayi var istemiyorsun pismansan kolayi var beni yamsilamaya basladi, bende karsinda cocuk yok beni yamsilama ben seninle insan gibi konusuyorum, siparis vardi hazirladi ve bir sey demeden de gitti, ben ama nasil agliyorum giderken siparise ona "yaziklar olsun sana, ben senin icin neler ettim sen bana neler diyorsun sana yaziklar olsun emeklerime yaziklar olsun" dedim, ve o siparise gitti geldi ben nasil agliyorum durmaiyorum bir türlü ama, sonra o siparisden geldi aldi bir bardak su cikdi disariya ve ben de iscimiz geldigi icin eve gittm ve ona ben eve gidiyorum dedim, sonra yolda yürüken bir sanci girdi karnima bölye yavas yavas gidiyorum eve, bir adam gördü yardim edeyimmi sana dedi esini cagirayim, dedim yok sakin gelmesin dedim, eve gittim 5 dakka gecdi gecmedi arkamdan geldi eve, sarildi bana aglamaya basladi bagira bagira agladi, "ben bu degilim, is beni yoruyor sikiyor, herkes üzerime geliyor, titremeye basladi, ben seni seviyorum hemde cok, ben istermiyim esim calissin, seni ben üzmek istemiyorum özür dilerim,, ilk defa özür diledi,bayagi anlatti, ben susdum öpdü beni sarildi, dedim yat yataga ise gitme kafani topla sakin ol hersey düzelecek güzel günler bizi bekiyor dedim,onada cok üzüldüm ama demekki bunlari demeseydim hic bana acilmiycakdi, aksama dogru kalkdi sarilid öpdü beni seni cok seviyorum falan dedi yemek yedik hic bir sey olmamis gibi,
esimi ilk defa bana sarilarak agladigini gördüm, hickira hickira agladi, ne yalan söyliyeyim cok acidim ona ama bu olmaliyidi demkki allahin isi

Eşinin üstüne çok gitme canım biraz daha sabret.
Eşin alıştığı herşeyi yaşantısını bırakıp senin yanına gelmiş, sence Almanyada ki yaşantıyla burası aynımı. Biraz alışması gerekiyor orayı sevmemiş olabilir. Bu çok doğal birşey belki içinde öZlemi var ama sana açılamıyor konuşamıyor iş sitres yapmış olamazmı bence sabır et oraya alıştıkca bu sıkıntılarınIZda gidecektir..

arkadaslar bugün neler oldu bir bilseniz anlatayim size:)
bugün isdeydik ve ceviz kabugunu doldurmiycak sebeden aban bagirdi ben bile neye ugradigimi sasirdim, basladim bende anlatip aglamaya ama nasil aglyiorum hickira hickira bana bir ara sakin aglama sus dedi, bende dedimki ,,sana ne yaptimda bana bunlari diyorsun, seni el üzerinde tuttum yaziklar olsun sen bana diyordunya pismanim diye, simdide ben sana diyorum pismanim! sonra bana bunun kolayi var istemiyorsun pismansan kolayi var beni yamsilamaya basladi, bende karsinda cocuk yok beni yamsilama ben seninle insan gibi konusuyorum, siparis vardi hazirladi ve bir sey demeden de gitti, ben ama nasil agliyorum giderken siparise ona "yaziklar olsun sana, ben senin icin neler ettim sen bana neler diyorsun sana yaziklar olsun emeklerime yaziklar olsun" dedim, ve o siparise gitti geldi ben nasil agliyorum durmaiyorum bir türlü ama, sonra o siparisden geldi aldi bir bardak su cikdi disariya ve ben de iscimiz geldigi icin eve gittm ve ona ben eve gidiyorum dedim, sonra yolda yürüken bir sanci girdi karnima bölye yavas yavas gidiyorum eve, bir adam gördü yardim edeyimmi sana dedi esini cagirayim, dedim yok sakin gelmesin dedim, eve gittim 5 dakka gecdi gecmedi arkamdan geldi eve, sarildi bana aglamaya basladi bagira bagira agladi, "ben bu degilim, is beni yoruyor sikiyor, herkes üzerime geliyor, titremeye basladi, ben seni seviyorum hemde cok, ben istermiyim esim calissin, seni ben üzmek istemiyorum özür dilerim,, ilk defa özür diledi,bayagi anlatti, ben susdum öpdü beni sarildi, dedim yat yataga ise gitme kafani topla sakin ol hersey düzelecek güzel günler bizi bekiyor dedim,onada cok üzüldüm ama demekki bunlari demeseydim hic bana acilmiycakdi, aksama dogru kalkdi sarilid öpdü beni seni cok seviyorum falan dedi yemek yedik hic bir sey olmamis gibi,
esimi ilk defa bana sarilarak agladigini gördüm, hickira hickira agladi, ne yalan söyliyeyim cok acidim ona ama bu olmaliyidi demkki allahin isi

İçim sızladı yaaa:sinifsinif:
Off ne zor bu gurbetlik benimde abim orada ve yalnızsenağlama

canım yaaa hamile hamile nasıl üzüyor seni:oklava:
üzülme canım istiyosa kendi gitsin madem geri dönecekti niye gitti oralara baştan düşünecekti onu:tomato:

esim degisdi kizlar el üstünde uttuyor beni artik U dönüsü yapti, demekki yeri gedimi agzimizi acmamiz lazim, susup kaldikmi ezilip gidiyoruz!

eşinize de bi yerde hak veriyorum ben, "kültür şoku" yaşıyor şu anda. biz burada şehir değiştirirken bile depresyona gidiyoruz, ülke değiştirmek çok daha zor bişey. Tabi bunları baştan göze alması gerekiyordu yine de... Siz canınızı sıkmayın, biraz daha zaman geçsin düzelir her şey inşallah...

ah arkadaslar yine size yaziyorum derdimi bir tek size anlatabiliyorum, simdi hamileyim 4 ayima girdim ama nedense mutlu degilim:(
esim almanyaya geleli 6 ay olacak ama bu alti ayda neler cekdim,
babam kanser hastasi oldu bana esim destek cikacagina dirdir ediyor, buraya almanyaya geldigine pismanmis!
ben ona elimden gelen herseyi yapiyorum, bir yere gitmiyorum bile onun gönlü olsun, aileme bile pek gitmez oldum, düsünmesinki, benim ailem uzakda ikidebir ailene gidiyorsun. Bu kadar düsünüyorum onu, ama o anlamiyor!
kendi isyerimiz var, babam kanser hastasi olandan beri esim ve ben cok calisiyoruz, haliylede pek bir yere gidemiyoruz, bu benim elimde degil ama ne yapayim, ekmek parasi.
Türkiyeden gelirken bes kurussuz geldi, mecburuz calismaya, herseyi ben yaptim evi ben düzdüm kimse beni sormadi, ne yapiyorsun en ediyorsun. Dün aksam yatakda sölyüyor bana baban satarsa bend eis bulamazsam türkiyeye gideriz, bende hayir ben seninle türkiyeye gitmem dedim! ben cok cekdim burada avukatlar, kagitlar ev bul evi düz cok calis bunlar sen bir kac ay burada durasin diyemiydi, dedim, onun bana cevabi, biraz benide düsün dü! Allahim sabir artik tükenmeye basladi, hamileyim beni ellerinin üzerinde tutacagina bu sikitlilarla beni cok üzüyor. Cok gec oldu ama anladimki, almanyada dogup büyüyen ile türkiyede dogup büyüyen ile daglar kadar fark var. Esimle nasil bas edecegimi de bilmyiorum, aileme yüz asiyor ters cevap veriyor.....
cok mutsuzum.... bunlari yazarken bile agliyorum... hamilelikde sulu göz oldum:(

tatlim ben de almanyaya turkiyeden geldim....esim burda dogup buyudugu icin ilk baslarda cok sorunlar oldu...burasi turkiye de buyumus bir genc icin gercekten cok zor....insan kendisiyle hesaplasiyor resmen....bunun en buyuk nedeni dil bilmemek ve aradaki degisik kultur farkliligi...o yuzden biraz neye ugradigini sasiriorsun alisana kadar...ama esini dil ogrenmeye tesvik etmelisin...zaten yardimcida olduguna eminim....ama inan ki zamanla yoluna girecek hersey seneler gectikce o da alisacak....cocugunuz da oluyor daha ne...biraz sabir derim ben...daha cok yeni..alisan kadar hersey oturana kdar biraz daha zaman ver ona....

esim degisdi kizlar el üstünde uttuyor beni artik U dönüsü yapti, demekki yeri gedimi agzimizi acmamiz lazim, susup kaldikmi ezilip gidiyoruz!

ehh bi yerde öyle tabi.. neyse senin patlaman vesile olmuş onun içini dökmesine.. artık herkes herkesi anladığına göre zorlukları daha kolayca aşacaksınızdır.. mutluluğunuz daim olsun..

nedense hic sasirmadim bu konuna zilanur:umursamaz: ama bukadar cabuk olacagini düsünmemistim
okadar agladin getiricem diye hatta seni teselli bile ettim bosuna üzüyorsun kendini icimde bir his bu adamin seni üzecegiydi
sonrasinda daha evleneli bikac hafta olmasina ragmen seni gebelik topiklerinde fink atarken gördüm, ay bu ayda hamile kalamadim diye agliyordun, icimden bir ses söyle su kiza acele etmesin dedi amabenneyaptımki
evlenmeden önce nekadar taniyordun kocani zilanur? sürekli tartisiyordunuz msn de innatci kaba biri oldugunu sezdim yazilarindan kaydirigubbakcemile
hayati cok hizli yasiyorsun zilanur biraz daha agir ve emin adimlar atsan senin ve ailen icin cok daha hayirli olur
sakin yüz verme sakin onsuz olamamazmisin hissini verme ona, daha evliligin yeni karsisinda sakin ezik durma ipleri eline verme gec kalmis sayilmazsin simdi yaptin yaptin yoksa cok gec kalirsin vede siddet bile görürsün o cok sevdigin umrunda gözyasi dökdügün adamdan.:delphin:

Back
X