Eimin srtndaki izikler

curious09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2
0
86
İstanbul
Merhaba,

benim uzun zamandır kafamı kurcalayan bir derdim(!) var, tanıdığım kimseyle paylaşamıyorum, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum her türlü konuda, bu nedenle sizlerin yorumlarınızı almak istedim.
evleneli 1 yıl oldu, eşimle evlenmeden önce 2 sene flört etik. Evlenmeden önce, beraberliğimiz sırasında bir gün sırtında tırnakla yapılmış çizikler farkettim, ince ince çizgiler, üzeri hafif hafif mühre kaplamış. Bunlar ne diye sorduğumda bana sırtının çok kaşındığını ve kendisinin kaşırken yaptığını söyledi. O aralar sırtı kaşınıyordu ve bende fazla sorgulamadım, ama kafamdan da atamadım. Nasıl olurda kısa tırnak buşekilde çizebilir diye düşünmeden edemedim. Düşündüm düşündüm, içinden çıkamadım. Sineye çektim, üstelik bide evlendim.

Bu izleri kendisi yapmış olabilirmi sizce?

doğuştan olabilecek bir iz gibi mi yoksa çiviyle kazınmış olabilir miiii canımm? bazı kendini bilmezlerin modasıdır çiviyle iz yapma .yanlış anlam a canımm

belki kendi yaptı belki baska bi sekilde oldu onu allahla o bilir yanlızca ama öle canını sıkmasın hengi erkek bekarken kacamaklık yapmamıstıki ondan bi iz kalmıstır ama artık sen onun karısısın eger evliyken olmussa o cizikler ozmn canını sıkıcak bişi vardır ama şimdi bosuna vesvese yapma kendine derim ben

baya eskı bır konuyu sımdı mı dusunuyorsun???
baskası yapmıssa ne yapıcan kı ancak hır cıkarır kavga edersın
evet baskasıydı dedı düşün bosanıcak mısın hem sımdı kım nasıl bılebılır kı

bazen benım de kolum bacagım kaşınıyor bı bakıyorum kanlar akıyor :)))))))))) saka gıbı ama farketmeden olabılıyor bu,
ne yapsın cocuk sımdı,
cok sacma bu konun yani aklındakı sey de cok manasız bana kalırsa, yasın kac merak ettım

İllaki uzun tırnak çizer diye bir kaide yok,tırnakları inceyse olabilir.Şimdi ne denirki.Daha sonra başka bir açığını yakalamadıysan,kendini çok üzüp içine dert etme bence.

Geçmiş bitmiş...
O zaman ibini dibini araştırmadınız da şimdi neden kurcalıyorsunuz?

Boşver arkadaşım..Bu saatten sonra sana birşey kazandırmaz bunu öğrenmek.

O zaman da karıştırdım, ama o zaman kaşırken olduğuna inandım. Sonra bir gün toplu gönderilen maillerden "aldatıldığını nasıl anlarsın" subjectli bir mail aldım. Orda maddelerden biride "sırtında tırnak izleri varsa ve kaşırken oldu diyorsa ve tırnakları kısaysa sakın inanmayın" dı. O zaman birden dank etti. Ogün bugün düşünüyorum, çok akıllı bir adam, bişey yaptıysa bile kolay kolay kendini ele vermez ama sırtını göremediği için de kendini ele vermiş olabilir diye düşündüm ama asla bu düşüncelerime inanmak istemiyorum tabiki.

Farz edelimki geçmişte yaptı birşeyler ve sizi kaybetme korkusu yüzünden söylemedi
şimdi itiraf etti ne değişecek hayatınızda ?
büyüklerimiz laf b...k gibidir deşdikçe kokusu çıkar derler
bazı şeyleri bilmemek bilmekten daha iyidir
zamanında düşünecektiniz bunları
şimdi bizler ne desek boş
geçmiş olsun

ya ben de tırnak uzatmam ama kaşıdığım zaman deler geçerim derimi benim de tırnaklarım kısa ama keskin sonuçta

tımar ediyorum resmen kendimi sivrisinek saldırısına maruz kalmışsam hele ohoo

hem o sıralar sırtı kaşınıyormuş eşinin kendisi yapmıştır sen de geçmişteki olayı deşme yahu

Canım böyle yazılarla evliliklerimizi sürdürürsek yandık
Tırnakları kısadır kaşır arkadanda kapının kenarında sırtını sürttürür ve çizikler kalabilir bu normal
Benim eşiminde hep olur ben pek kaşımayı sevmem oda gider kapıya sürttürü sırtını ve çizikler oluşur

Takılma böyle şeylere sen, relax olmaya çalış

olmus bitmis bi mevzu ,,ya o zaman irdeleyecektin,yada simdi susacaksin,,,

doğduktan sonra bizim buralarda eskiden tabi
jiletle pis kanını atarlarmış
benim eşimde var
seninkide öyle bişey olabilirmi

bu konu fake

bir gerçekten dogru söylüyordur . kendinden utanmalısın ondan şüphe ettigin için

2 haşin bir sevişmeden arta kalanlardır o çizikler... ve sen vaktınde bunu anlamadıgın içinn biraz kendini kötü hissedeceksin ama yapacak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…