Eimin srtndaki izikler

tırnakları benımkiler gibiyse ve cildi azıcık hassassa yapabilir.. boşuna takıyorsunuz bence.

bazı tırnak kısa olsa bile jilet gibi olur sert olur yani kendide yapmış olabilir...
ama tabi başkasıda yapmış olabilir...
önemli olan bu değil bence bu konuda.senin ona güvenmemen.... önemli olan bu. güvenini kaznamayacak hareketlerimi varda böyle düşünüyorsun...

şimdi mi aklına geldi :uhm:

eyvah aldatılıyorsun -tatlicadiarzu-

aman ne mutlu sana, gelen mail haber vermis iste,
kasiniyorsa aldatmistir, hadi kolay gele

Mail doğru söylüyor, aldatılıyorsun hemde en cilloplusundan.
La havle vela kuvvete.delikafadulden

eee...velev ki aldattı ne yapacaksınız...ben anlamıyorum ki...
böyle bişeyi 2 sene sonra ne diye kafanıza taktınız yani...

bunu biz bilemeyiz ki

kendi ve allah arasında

nereden neler çıkıyo

takılma böyle şeylere

Düşünki yapmış bi yaramazlıkkk !! ne yapıcaksın ! tavrın ne olucakkk ?

önce günahını alıodur dedim, ama sana gelen maili okuyunca "aman Allahım resmen kocasının durumunu anlatıo kesin aldatmış mafoldumben" dedim..

bu mail sana "bir dost" tarafındanmı yollandı

İki sene önce olmuş olay şimdi neyin telaşı bu :1closedeyes:
Farzedelimki başka kadın tırnak izi var bu işte, ne yapmayı düşünüyorsunuzCADIARZU

eşimin çizikleri var yoksa aldattımı ,
eşimin morlukları var yoksa aldattımı ,
eşim wc ye telefonla giriyor ,
eşim mail şifresini vermiyor,
eşimin gözü üstünde kaşı var v.s v.s bu liste uzaaarrr gider ,ya bu erkekleri çok büyütüyosunuz gözünüzde ,adam gık dese abartıyoruz biz kadınlar ,yada en ufak bir yalanında acabalara kapılıyoruz ,yahu adamın size anlatmayacağı bişey var belki ,sizin olmuyomu ,mesela ben çok para harcadığımda bi yalan buluyorum bazen ,aaa çocuğa mama aldım bez aldım aşk olsun gibi..:)))ne şimdi adam benden şüphelensin mi acaba başkasına paramı yediriyor diye ,töbe töbeee ,çok meşgul oluyo bu aralar kk böyle konularla ..

anamm anammm anammm bacım olan olmuş biten bitmiş atı alan üsküdarı geçmiş o zamanlar kafa yormadıysan şimdi hiç yorma bence bundan sonrasını düşün sen koca eve geldimi sagını solunu sırtını gösünü kontrol ediyoruz kızlar mazallah bi mart kedisi işten gelirkene tırmalamasın :roflol:

ayy canım geçti bolunun pazarı...... gibi bir durum bu.
zamanında düşünüp sorgulayacaktın...
şimdi bunu düşünmek çok saçma....
kalkıp adama sorsan 2 yıl önce yok şöyleydi böyleydi,inan hatırlamaz bile..
hem diyelim seni aldattı zamanında,onlar bi kadının tırnakları,ne yapacaksın,hakimin karşısına gitsen 2 yıl önce böyleydi de ondan mı boşanıyorum diyeceksin....
bundan sonra en iyisi daha dikkatli ol canım we kafandaki soru işaretleri üzerinde durmayı ihmal etme bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…