Eimin srtndaki izikler

Demekki o zaman adamın sırtını kaşımamışın o da gitmiş başkasına kaşıtmış, napsın yani bu işler böyle, artık olan olmuş, şimdi de aynı şey olmasın diye bol bol adamın sırtını kaşıkaydirigubbakcemile3

normal hayatınızda paronayak derecede kıskanç mısınız?

bazen herşeyi abartıp kafanızda kurduklarınıza inanırmısınız?

bence geçmiş gitmiş. yinede sorabilirsiniz. aldığınız cevap ne ise ona göre hareket edersiniz.

canım ya bunu dusunmek ıcın baya bır gec kalmıssın hanı evlenmeden sorsan tamamda sımdı ne yapabılırsın kı

bu kadar zamandan sora ögrenip napican,
kendim yapdim dese, inanmican hep süphen olucak.baskasi yapmissa hayatin zindan olucak

Bunda düşünecek bir şey yok.
Sen yapmadıysan sevgilisi yapmıştır.
Derrrhal boşanmalısın.
Boşanmayacaksan oradaki manzaraya uygun estetik görünümlü bir dövme yaptırırsın.
Böylece kaybolur gider.sengözlerimebaksanab

Ben derim ki sorma artık.
Sormadan evlendin de sorarak ne yapacaksın.
Bir daha sırtını sen kaşırsın artık.
Baksana o kaşıdığında iz kalıyor

Kaşınanı kaşıyacaksın.
Sen kaşımazsan o bulur kaşıyanı.kaydirigubbakcemile
O zaman naapcaksın
Salla gitsin-tatlicadiarzu-

konuyu acan arkadasın cevabı yokmu yokksa ben varda mı goremedim:uhm:

çok gereksiz bir takıntı sizde söylüyosunuz o dönem sırtı kaşınıyor diye ve şöylede bi duurm var abzı insanların tırnakları nekadar kısa olursa olsun yapıları gereği uzun tırnaklılar kadar çizik yapar kuvvetli bir kaşımayla boşuna canınızı sıkmayın olumsuz düşünmeyin bunun en çok size zararı olur (birşeyi 40 kere söylersen olur gibi birrşey sizinkisi)

peki bu kadar takıyodunda neden evlendim
aklın yenimi geldi başınakaydirigubbakcemile3

aradan uzun zaman geçmiş 1 yıllıkda evlisiniz önceden aklına gelmeyen şeyleri kafana takıp olayı didikleyip üzülme derim...olan olmuş artık geçmişi bırakıp evliliğinize bakın ....

üstüne 1 bardak soğuk su içmişin daha kurcalam
şimdi burda bulsak ne izi odugunu gidp kocanı boşayacak değilsin ya
temiz bi sayfa acmsın geçmişini kurcalama
zaten evlenmedenönce demişin evlendikten sonra olsa dah fena olurdu
unut gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…