Eimin srtndaki izikler

sen bu saatten sonrasına bak..sırtına falan var mı çizgi..
madem geçmişte olan bu olayı gözardı edip evlenmeye karar verdin..artık temiz bir sayfa çek ve şimdiye bak

hiiç kurcalayıp kafanı karıştırma bence en kötü ihmali düşünürsek herhalde ortak cevap biri ile ilişki sırasında olmuş olabilir cevabı olabilir. en kötü ihtimali bile düşününce olay evlilikten önce olduğu için hiç kafaya takmaya değmez. onların bizim gibi himeni olmadığı için bizden öncesi oldu mu olmadı mı anlamamız mümkün değil ama herkes olmasada çoğu erkek evlilik öncesi belkide kendini deneme maksatlıda ilişkiye giriyor maalesef. bu arada ben en kötü ihtimalin bile çok kötü olmadığını anlatmaya çalıştım ondan bu konu üzerine durdum. kaşıntı da olabilir.... gençlik çıkgınlığı imaj diye çizmiş de olabilir... olur da olur boş veeerr...

kurcalarsan anlamsızca geçmişi
bulursun elbet bir bityeniği.

Kimse sütten çıkmış akkaşık değil
Unutma buna sensin dahil.
Öğrensen sanki ne olacak?!
Sanıyor musun ki bir faydası dokunacak..
Belki hatta zararı olacak.

Bırak geçmiş geçmişte kalsın…
zamanında sormadığını şimdi sorarsan,
senin fikirlerinde art niyet ararım...

Son düzenleme:
o zaman bu konuyu açsaydın anlardım ama şimdi düşünmek niye canım............
bu sadece yok yere huzursuz eder unutmaya çalış

üstüne 1 bardak soğuk su içmişin

aresim haklı,
sen üstüne koca 1 bardak soguk su içip boynuzlarını cilalamayı seçmişsin,
gecmişe perde çekmeyı kabul edip aldatılmıslıgın acısıyla evlenmişsin.
ya da sırf evlenmek için gözlerini kapayıp aldatırsa aldatsın demişsin,
şimdi bu hak aramak niye? hakkını arayabileceğini mi sanıyorsun.
bir kutu cila almalısın boynuzların için hayatım. bu işler böyle, yalayıp yuttuysan sımdı acmıycaksn agzını, ölmüşle bitmişe çare olunmaz geç bunları bize de aldatılmışım çok acıyor numarası yapma kendin bile umursamamıssın zamanında şimdi biz ne diyelim sana.

Benim bir kuzenim var,şu an 18 yaşında .Arada bir yüzünde, bacaklarında ensesinde falan hep çizikler oluyodu.Diyoduk bu neden oluy da bilmem diyodu.Meğer uyurken bu kendini kaşıdığında farkında olmadan çiziyomuş tırnakları.Hemde öyle hafif çizikler de değil yani.Aynı evde kaldığımızda anlamıştım . Akşama bi çizik yokken sabah çizikle uyanmıştı. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…