arkadaşlar bir şey danışacağım :
benim nişanlım ve ailesi farklı şehirde. Kendileri ile bir problemim yok, aramız iyi.
Fakat nişanlım akraba / arkadaş çevresinde olan çoğu önemli durumda onları aramamı istiyor. (Vefat hastalık özel günler vs. ) Ailesini arıyorum zaten orda bi sorun yok. Ama samimiyetim olmadığı halde akrabalarına böyle ilgi göstermemi istemesi canımı sıkıyor. Zaten çok sıcak şen bir insan değilim, böyle ısmarlama bir hal hatır sorma/ arama hiç bana göre değil ve çok suni. Ben kendi akrabalarıma bu kadar ilgi göstermiyorken hem de...
FArkındayım nişanlım beni çevresi ile kaynaştırmak istiyor iyice ama ben bu kadar fazla samimi olmak istemiyorum daha kimseyi yeterince tanımdan, çok yapmacık. Haksız mıyım ?
Bİr de.. bunu nasıl nişanlıma söyleyeceğim? Aramak istemiyorum dersem kırılır.
bak canımm işte tipik bir cins erkek!benim tarafımla akrabalarımla samimi olsun koşulsuz kayıtsız şartsız senin ne düşündüğünü sormadan bile!!! nişanlının ailesini tel ile arayıp hal hatır soruyormusun arada bir..tamamdır olay gerisini takma...nişanlın aramanı mı istedi akrabalarını "he" de geç ama aramak istemezsen sana kalmış...daha hiç görüşmeden samimiyetin olmadan bu nedir ya!eşimle ilk kez düğüne gittik yeni evliyiz; ne yapsa beğenirsin?insan odun olunca...salonda fazla insan yoktu..sen git dedi bak masadakiler bizim akrabalar git tanış ben arkadaşlarıma gidiyorum!aman Allah ım tek başıma kalakaldım!oturdum boş bi masaya yalnız başıma...30dk sonra geldi eşim arka masadakilere sesleniyor gelininizi niye aranıza almıyorsunuz???yalandan bi tanıştırdı ve yine gitti ve tümmmm düğün boyunca sap gibi tanımadığım insanlarla oturmak zorunda kaldım yaaaaaaaaa..baştan duygularını düşüncelerini belli et..ben akrabalarını aradım da ne oldu gittim hallerini hatırlarını sordum da ne oldu kimse bu kız bizimle kaynaşmak istedi cancı demedi köpek gibi ısırdılar ve eşim de kıymetini bilmedi en ufak bişi de akrabalarını tuttu...yani şunu hissettimnlar senden önce de vardı! artık gitmiyorum canımın istediğine insan olana gidiyorum eşim gidelimmi diyor bayram dahi olsa istemediğime rahatsızım diyorum istersen sen git diyorum anlıyo mudur artık nedir sen gitmezsen ben kendi başıma gitmem diye surat yapıyor...tınım değil baştan yanımda olsaydın!! fazla taviz verme canım dikkat et seviyeli ol bence..ben seviyeli olmasını beceremedim..eşimi seviyorum tüm aileye gelin geldim şu şehirde yalnızım hepsiyle kardeş olup kaynaşayım dedim bana böyle yaptılar bilemedim anlıyamadım insanlıktan yoksun olduklarını...
Sağol canım ya desteğe ihtiyacım vardı. Seninki de kötü olmuş, dediğin gibi sınırı belirlemek lazım.
Ben biliyorum nişanlım iyi niyetle bunları söylüyor, onlarla kaynaşabilmem için ama daha nişanlıyız, ileride daha çok ilgi beklerler.Ben de öyle biri değilim ki , kendi yakınlarıma göstermediğim alakayı onlara nasıl göstereyim.
Sağol canım
arkadaşlar bir şey danışacağım :
benim nişanlım ve ailesi farklı şehirde. Kendileri ile bir problemim yok, aramız iyi.
Fakat nişanlım akraba / arkadaş çevresinde olan çoğu önemli durumda onları aramamı istiyor. (Vefat hastalık özel günler vs. ) Ailesini arıyorum zaten orda bi sorun yok. Ama samimiyetim olmadığı halde akrabalarına böyle ilgi göstermemi istemesi canımı sıkıyor. Zaten çok sıcak şen bir insan değilim, böyle ısmarlama bir hal hatır sorma/ arama hiç bana göre değil ve çok suni. Ben kendi akrabalarıma bu kadar ilgi göstermiyorken hem de...
FArkındayım nişanlım beni çevresi ile kaynaştırmak istiyor iyice ama ben bu kadar fazla samimi olmak istemiyorum daha kimseyi yeterince tanımdan, çok yapmacık. Haksız mıyım ?
Bır de.. bunu nasıl nişanlıma söyleyeceğim? Aramak istemiyorum dersem kırılır.
bende hayatta sevmem ısmarlama aramaları hal hatır sormaları insanın içinden gelmediği insanla konuşması kadar büyük bir eziyet yoktur herhalde ortak noktan yok soracağın bişey yok kem küm et dur çok sinir bozucu
Merhaba kızlar benimde kaç gündür içim içimi yiyor Eşimle izine gittik Kayınvalidem ilk evlendiğimizde oğlu zayıfladı diye pek üzülüyordu Şimdi de kilo aldı diye söyleniyor Bende anne sende bi öle bi böyle diyorsun dedim Kyıonpedeimde kalktı erkekler yarı annesinin dediğini yarı eşinin dediğini yapacak dedi Sizce bu normal bi laf mı yoksa ben mi çok abartıyorum çok sinir oldum Eşimde masada oturuyordu hiç bir şey demedi
Benim düğünüme bir hafta var,dün evime uğradım bir şey almaya,evimde kola vs içmişler,kolayı,su şişesini ve bardakları tezgahta bırakıp gitmişler.Öyle gücüme gitti ki,annemlere söyleyemedim.Ama almadım da,düğün gecesine kadar almazlarsa eşim görsün mutfağın o halini.
Nişanlımın teyzesi her şeyime karışacak gibi,şehir dışından düğün için geldi ve biz ilk kez karşılaştık,yeni tanıştık.Oğlu gelmemiş,keşke gelseydi dediğimde bu tarihte düğün olursa nasıl gelsin dedi,sonra halı almayın diye tutturdu,annem de kibarca uyardı.Bu kez de nişanlıma annemi kötülemiş.Daha evlenmeden çekmeye başladım.
benim sorunum kayınvalide ve kayınpeder şuan eltim yok ama yakında olabilir görümcem zaten yok ama eşimin amcalarıyla ve yengelerle çok iyiyiz benim tek sorunum annesi babası herkesin sorunu onlarla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?