Zaten kaynana ve görümcemin 1 tanesiyle aram yok anlaşamıyorum birde büyük eltim çıktı şimdi
onlada konuşmuyorum
Bir tartışma oldu eşimle eltimin arasında eltimde benim adımı geçirdi beni öne attı örneği benim üzerimden verdi ki ben olayın içinde yokken ikili tartışmalarına beni sürükledi
Bende tabiki kırıldım evine gitmedim ama birebir eltimle aramda bir tartışma olmadı..
Neticede yurtdışındaki görümcem ona geldi (3 tane görümcem var)
Bende gidip görmem bi hoşgeldin demem gerekiyordu eltimin evine gittim bana ne bir hoşgeldin ne başka bişi hiç bişi demedi bakmadı bile hem suçlu hem güçlüü..
Artık eltim görümcem ve kaynana 3lüsüyle işim olmaz..
Sinir oldumm..
Eşime söyledim (eşim zaten konuşmuyor eltimle)
Boşver sen üstüne düşeni yaptın onun için gitmedin oraya bırak şunu dedi kıskanıyorlar seni dedi
Kocam açık açık söylüyor ben daha nediyim..
Rabbim e havale ediyorum..
eşin arkanda olduktan sonra sorun yok. görüşmemek daha iyi. kafan rahat olur
dertleri neyki anlamadim sende annenin evinde kalsaydin keske yaa ufffff bu nasil laflar ya sokak karilari gibi edepsizler kocan yokdiyemi yaptilarki pislikler kaltak neymis ya inanmiyorum sende birseyler yapacaktin ama birseymi oldu sen birseymi dedin ki durduk yeremi oldu cok ayip cooook ikide sahip cikacaklarina benim kaynanada beni 1 ay sigdirmamisti ama esim destekliyordu beni biletim gelene kadar annemgilde kalmistim catlasin:asigim:Hicbiriyle konusmuyorum 5 aydir.daha once de yazmishtim buraya; 2 ayligina eshim yurtdisindayken onlarda kalmishtim.bana demedikleri laf kalmamish evlerinden kovmushtu.deli,zavalli yetim,kaltak kancik artik ne varsa soylediler.rahmetli anne babama bile laf soktular dushunun.bizi ayirmaya calishtilar. bana buyuk bi travma yasattilar.neyseki simdi okadar acitmiyo canimi.esim de konushmuyo onlarla.asil beni uzmek isterlerken kendi cocuklarinin canini da yaktilar, kalbini kirdilar.bi taraftan eltimin yaptiklarini simdi anladim cok safmisim.kadin olayi kizishtirip kenarda seyretmish meger.ishte hepsi bana kumasi gibi davrandi kaynatam bile.hepsini Allaha havale ediyorum.birdaha yuzlerini gormemek icin dua ediyorum.sirf bu yuzden kiz cocugu istemiyorum.onu da incitecekler canini acitacaklar diye
dertleri neyki anlamadim sende annenin evinde kalsaydin keske yaa ufffff bu nasil laflar ya sokak karilari gibi edepsizler kocan yokdiyemi yaptilarki pislikler kaltak neymis ya inanmiyorum sende birseyler yapacaktin ama birseymi oldu sen birseymi dedin ki durduk yeremi oldu cok ayip cooook ikide sahip cikacaklarina benim kaynanada beni 1 ay sigdirmamisti ama esim destekliyordu beni biletim gelene kadar annemgilde kalmistim catlasin:asigim:
Bende kız çocuğu istemiyorum açıkcası eşim kız çocuklarını çok seviyor ve bir oğlumuz var nolur birde kızımız olsa diye yalvarıyor nerdeyse
Ama ben annenin kaderini yaşıyo kızlar sözüne inananlardanım ve eloğlu el insana görmediği şeyler gösteriyor yapmadığı şey kalmıyor kızım olupda böyle şeyler çeker diye çok korkuyorum...
hepsinden de nefret ediyorum allahın belası insanlar.beni hiçbirzaman istemediler açığım diye.söylemedikleri hakaret,iftira kalmadı.en iyisi bile iblis gibi.bana yaptıklarının daha beterini rabbim onlara yaşatsın inşallah.
hepsinden de nefret ediyorum allahın belası insanlar.beni hiçbirzaman istemediler açığım diye.söylemedikleri hakaret,iftira kalmadı.en iyisi bile iblis gibi.bana yaptıklarının daha beterini rabbim onlara yaşatsın inşallah.
tşk ederim canım beddua etmiyorum allaha havale ediyorum hepsini ama içim yanıyor.banada o..... dediler.daha neler neler duydum hiçbiri aklımdan çıkmıyor.çok şükür ki eşim asla onlara uymadı aynen senin kaynanan gibi benimkide demiş eşimde ben öyle istiyorum kimse karışamaz demişti.ama onlar 8 yıl oldu hala istemiyorlar,hala alışamadılar.ama şimdi hepsininde kızlarını gelinlerini görüyorum hepside bir ışık görse açılıp saçılacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?