Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

hepsiyle mesafeli olmak lazım. erkek tarafı gelinin değerini anlamıyor.eşimle aram kötü olmasın diye kendimden vazgeçemem

hepsiyle mesafeli olmak lazım. erkek tarafı gelinin değerini anlamıyor.eşimle aram kötü olmasın diye kendimden vazgeçemem

haklısın canım.valla hiçte takmıyorum kaynanam her giydiğime,her gittiğim yere laf ederdi.yok komşuya gidilmezmiş yok böylemi giyilir falan filan.rabbim beni kurtardı darısı tüm zorda olanlara inşallah.

valla kızlar bende haziranda gitcem eşimin memlekete ama hiç istemiyorum.eşime istemiyorum diyemem.biz gitmesek onlar geliyo. aman aman.1 hafta kalır dönerim.onda bile hepsiyle seviyeli olmam lazım.mesela önceki gidişimde evi sildim süpürdüm hiç oturmadım.bu gidişimde sadece bulaşığı yıkarım yeterli.

kayınvalideyle oturmak çok zordur herhalde niyetı olanlar yol yakınken böyle bir hata yapmayın derim 6 yıllık evliyim kayınvalidem ayda 1 gelir misafır gibi gider resmiyiz çünkü içli dışlı olsam biliyorum neler olacağını görümcelerimde var ama çok şükür beni kız kardesleri gibi görüyorlar onlar bile annelerine mesafeli düşünün artık.

Ben artık iyice hepsinden koptum..
Eşimde hiç bir şey demiyor..
Nolur böyle gider mi? nereye kadar gider? hiç bilemicem düşünmekde istemiyorum..
Eltimlede görümcemlede anlaşamıyorum..
Kafam uyuşmuyor onların yanında çok sıkılıyorum..
Artık fırtına öncesi sessizlikmidir nedir bilemicem ama görüşmüyorz şimdilik böyle gidiyor..
Off yaa ne kötü durumlar bunlar..
Onlar kendi aralrında bi iyi bi kötüler hiç içlerine girmiyorum..

hiç birini sevmiyorum eşimin ailesi olduğu içinsaygı duyuyorum oda onların ban duyduğu kadar saygı veriyorum..Ha onlar beni seviyormu derseniz umrumda değil eşim anımda ve beni seviyorsa gerisi kapının ışında kalır

en iyisi hosuna gitmeyn insanlarla resmilik cok guzel birsey

dogru tabiki onemli olan kari koca anlasmak gerisine b...yemek duser fesatlananlar icin diyorum:teytey:

benim kayınvalidem de kayınpederim de şeker gibiler maşallah.kızlarından ayırmazlar beni...çok şanslıyım sanırım:kedi:

kayınpederim melek gibi adam.kayınvalidemde öyleydi .allah o görümcemi bildiği gibi yapsın.
kendine benzetti kayınvalidemi sonunda :mymeka:

kaynanam cok iyi bir insan görümcemlerde öyle sadece kayinpederle görüslerimiz ayri ama bir problemimiz yok.

Artık görüşmeyecekmişiz, eşimin kararı bu.
Ama ne zamanaa kadar?

Nefret ediyorum.Halası, amcası, babanesi hariç hepsinden nefret ediyorum...

Çok istekli gibi görünüyorum ki sürekli ziyaret etmeyelim. ışe de yarıyor hani :)

Babasını çok severdim tek güvendiğim insandı o, babamdı.
Ama hayatımı mahvetti, sevmiyorum artık.
Ne onu ne diğerlerini.
Hepsinden ayrı ayrı kazık yedim...

Son düzenleme:
Akrabalarının hepsiyle iyi anlaşıyorum.Zaten 40 yılın başı görüyorum niye kötü anlaşıyım ki.
Sadece kayınvalidemin bir akrabasını sevmiyorum.Kadın mevlüdüme geldi kapıdan girdi bana selam vermedi. ohaoldumsmile Sanki başkasının evine gelmiş gibi havalarda.Ne alıp veremediği varsa benle.
Kayınvalidemede söyledim oda sinir oldu. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…