arkadaşlar kayınvalideyle geçinmek gerçekten çok mu zor benimde çok kısa süre sonra evlilik durumum var bizde tam tersi ben bizimle kalsınlar diyorum erkek arkadaşım kabul etmiyooo ben mi çok dramatik davranıyorum acabaaaa yapabilirmiyim nasıl olsan bütün gün okulda olcammmm
Evlilik ile birlikte esimizin kocaman aileside yasamimiza giriyor. Akraba iliskilerimize kayinvalide, kayinbaba, görümce, elti gibi yeni eklenmeler oluyor. Bunlarla iliskilerimiz kurdugumuz yeni ailemizi, esimizle iliskilerimizi, en cokda bizi etkiliyor. Tabiki unutmayalim, herbirimiz kendi ailemizde de baskalarinin görümce ve kayinvalideleriyiz, baskalarinin eltileriyiz.
Bu baslikda yeni akrabalarimizla iliskilerimizi yazalim.
Nerelerde ne hatalar yapiyoruz, nasil olmali, düsünceleri, deneyimleri paylasalim, cok fazla özellere girmeden cözümleri birlikte arayalim.
Yeni basliklar acilmasin yazilanlar birbirinden farkli degil cözümleride ortak sonucta tek baslikdan sürdürelim lütfen...
Herkese iyi paylasimlar diliyorum...a.s.
benim bir değil 2kaynanam var..asıl kaynanam türkiyede ama senede bir de gitsek yetiyo bir sene kabuslu rüyam oluyo..beni resmen istemiyo ve bunu çok açık belli ediyo ve oğluna da gelin bizi istemiyo deyip kendinden soğutmamaya çalışıyo..öyle sinsi oynuyo ki inanın nasıl baş edeceğimi bilmiyorum..bir de kendi yetmez gibi kızkardeşleri ve annesi de bize karışıyo nerdeyse..burda da eşimin halası var o da evimin içindeki yatağımdan yorganımdan perdemin rengine kadar herşeye kendi karar vercek nerdeyse..bize borç para verdi diye yönetmeye çalışıyo ve biraz mesafe koyup gitmesem bozuluyo türkiyeyi arayıp kaynanama burda ne olup ne bitiyo anlatıyo..ve işin kötü yanı eşim çok etkileniyo bunlardan annesinin yalan yanlış çarpıtarak abartarak anlattığı şeylere inanıyo ve evden soğuyo benimle diyaloğa girip beni anlamaya çalışmıyo :çok üzgünüm:
sinem12345 canım bece haklısın bende 2 yıllık evliyim ben ailemden uzakta oturuyorum kayınvalideme yakınım oda benim komşularıma gelip gitmemem için onlara aracılarla laf gönderirdi ben sessiz kaldım ne yaptıysa bişey demedim sonunda benimle ugraşmayı bıraktı bence sende sessiz kal herzaman alttan alan kazanıyomuş bunu ögrendim ben eskiden kayınvalidem ve görümcemle çok samimiydim ama samimi olmak iyi degilmiş bunu anldım bende araya mesafe koydum böylesi daha iyi oldu
bende pek anlaşamayanlardanım açıkcası...
nişanımda kıyafetim mordu ve tabıkı kıyafeti gore makyajım yapıldı.. gozlerım mor ve renklerıne boyandı halıyle.. kuaforden geldık gorumcem basladı ama sureklı aynı seyı soyluyor senın bu gozlern daha çok morarcak hahahahaha .... herkesın içinde bide yaa guya espiri yapıor tamam bir dersın 2dersın ne yanı sureklı demeye ne gerek varr duruyor duruyorrr senın bu gozlerın daha çok morarcak hahahahahah uyuzz yaa bişey demedim guldum gectimm artık...
nişanlıgını satın aldık ,eşime demıstım bak satın almayalım kıralık alalım bişy olcak kabak benım basıma patlcak nişanlıga bile gerek yok takım elbise alalım dedım..eşimde saolsun dedi olur mu bu bi sefer luyor dort dortluk olsun filan neyse aldık nişanlıgı ama kayınvalıdem bana demedini bırakmadı(( yok çok masraf yaptırmısım oğluşuna neden takım elbise aldırmamısım filan dedım X istedi , ben istemedım busefer yalancı gelın oğluşunun ustune atmısımısss bilmem neeee.. allahım sabır.. sustum bişey demedım... sonra henuz okulu bitirmediğim için biyerlerde calısmıyorum daha,kayınvalıdem gorumcem olsun sureklı baskı bana her tlf actıgımda çalışman gerekıyor neden çalışmıyorsun artık bi işe baslasan filan ... sustum yine... (sankı iş varda ben calısmıyorum , onume kırmızı halılar serdilerde ben gıtmıyorum!!) sonra biz ev esylarını almaya basladık sadece ikimz gittik baska kımseyı yanımıza almadık , eşimin ailesi bunu duydu nası kuplere bındı anllatamam ve bana kaynanam dediki tlfda ama nasıl bagırıyor bana!!! bu işin hayırısz olacagını dusunuyorum dedi ve bu lafı ben gecıstırmek isedıkce 5-6kez< yıneledi sonra tlf kapattık ve ben aglamaya basladım dedım artık susmucam ne bu böle eşime anlattım bir bir ve iş konusunuda eşime syledim ..suan hiç bişey diyemiyolar bana
daha yolun basındayım yaa bıktım vallahı ... aşkımı sevıyorum ondan devam edıyorum bu yola...
yaa canım valla çok sabırlımısın ne biçim insanlar yaw okudukça sinirlerim zıpladı yemin ediyorumklava: Sanki onun kızı yok demi kayınvalideler böyle yapıyorlar allah inşallah kızlarını bin beter yere düşürsün sinir oluyorum yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?