valla catladik dün
valla dün sinirimden nerelerimi yolcagimi sasirdim :roflol:
hayy allhim ya cok tatlisin sen ya kiz gülmekden yarildim valla esimde noldu yaa noldu yaa diyip durdu puhaaaaaaaa:roflol::roflol:
hayy allhim ya cok tatlisin sen ya kiz gülmekden yarildim valla esimde noldu yaa noldu yaa diyip durdu puhaaaaaaaa:roflol::roflol:
sorma yaa yardımcı olmaya çalışırken ben topik açacaktım bi derdim vara :roflol:
saol cnmmm :kedi: :kedi:
topik iice çoştu napim aklıma başka bişe gelmedi :kedi:
kaydirigubbakcemile3
shadow00 kullanıcısından alıntı
bana yardım edin eşim çok ilgisiz evlendiğimizden beri böle ilişkimiz yok denilecek kadar az bide aikesi ile oturuyorum
Alıntı:
shadow00 kullanıcısından alıntı
eşim benden çk uzak bana yaklaşmıyor hep yaklaşan ben oluyrum gururum kırılıyoo çok üzülüyorum ailesi ile oturuyorum 1, 5 senedir eviliyiz başından beri cinsellikte bana soğuk lanet olsun artık soğuyorum ondan lütfen napmalıyımmm bağıra bağıra ağlamak istiyorum
hoşgeldin 23 nisan
al canim bak buna gülmekden yarildimkaydirigubbakcemile3
eee noldu şincikk arkadaş üye olmuş üye olur olmaz bu konuya girmiş okumuş bizim tavsiyelerimizi pek beğenmiş yardım istemiş ve gitmiş :uhm:
oda küsdü herhal
sositososito
erken küstü ama yaaa, daha ayrıl evi terket die baskı yapacaktıkksositososito
bak arkadaşımmm aynısı benimde başıma geldiii ..Halende küsüzzz konuşmuyoruzzz..Ayrııı odalarda yatıyoruz.Banada arkadaşımmm gönderdiii dedii.Çok üzüldümmm yıkılldımmmm.15 günnn olduuuu barışmadıkkk kafam çokkk karışıkkk ne yapacağımıda bilmiyorummm.evet arkadaşııı göndermişş araştırdımmm arkadaşını aradımmm hatta eşimmm eşini bile arayıppp sor deddiii kurana el bastııı ama yinede hoş bi şey deil ayrıca fotonun geldiği akşammm eşimi aramışlardııı oda gelememmm karnım ağrıyor demişti.Meğer o akşammm kadınlarla çıkacaklarmışşş eşimde gelmeyince bunlar geldiii bakkk die fotolarııı göndermişler çok üzgünümmm yıkık bir vaziyetteyimmm.....anaa dıdısının dıdısı.. kocanıza neymiş alemin metresinden?
seninle aynııı duygularııı paylaşıyorummm bende barışmaktan çok soğumaktan korkuyorumya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.
evet sakın ilk adımı atma bende atmıyorummm ve halende küsüzz zuhahaha ama gerçekten canımmm yanıyooo içimmm acıyoooooo...Tum yorumlari okuyamadan bende yazayim dedim altinci sayfada sinirlendim valla
sen neden ilk adimi atiyorsun erkeklerin tripleridir bu "gunahimi aliyorsun" diye surat atar kendini geri ceker taaa'ki kadin (sabirsiz ya) gelene kadar
bence aklin varsa ilk adimi sen ATMA o atsin ve sana geldigi zamanda guzelce ilimlica konus bu tur olaylarin seni ne kadar etkiledigini bir daha tekrarlanmamasini biraz daha seviyeli olmasini vs vs
yok yaaa kadin ilk adimi atacakmis suclu olan esin bir kere elin ahlak disi uckur olaylarina karismasaydi
kendine yakistirmismi bari
Bacım konu açılalı 3 sene olmuştakılma böyle şeylere abartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?