hataya meyilli erkeklere,gereken kadın profili::jeyyar:
kocan da olsa minnetsiz olacaksın karşısında..
kimsesizde olsan,ben varım,ben yeterim imajını verceksin ...
güçlü olacaksın,asil ,mağrur,dimdik,zır zır ağlamayacaksın ...
ben öldüm ,bittim ,kimsesizim demeyeceksin,bu onun silahı ve yapacağı hataların dayanağı olur...
dayak yiyip ,oturdum demeyeceksin,savaşacaksın sende birebir(en büyük hasarı sen alacağını bile bile)...
kendine hep ,her koşulda ,her ortamda ,her durumda güvenecek ve kendine duyduğun özgüvevin eşini bile rahatsız edebilecek düzeyde olacak...
yaptığı yanlışı ,hatayı ,kolayca unutmayacak ve unutturmayacaksın,gözlerindeki öfkenden bile özgüvenini okutacaksın ...
aciz,savunmasız ve ürkek asla durmayacaksın,her an pençelerinle onu yırtabilecek tavrını görebilmeli...
asil ,özgüven sahibi,gururlu,güçlü bir anne ve bir kadın olacaksın....içindeki meleği de şeytanı var olan gücünle göstereceksin...
başarabilirseniz ne mutlu :hooray:
ben öldüm ,bittim ,kimsesizim demeyeceksin,bu onun silahı ve yapacağı hataların dayanağı olur...
dayak yiyip ,oturdum demeyeceksin,savaşacaksın sende birebir(en büyük hasarı sen alacağını bile bile)...
kendine hep ,her koşulda ,her ortamda ,her durumda güvenecek ve kendine duyduğun özgüvevin eşini bile rahatsız edebilecek düzeyde olacak...
yaptığı yanlışı ,hatayı ,kolayca unutmayacak ve unutturmayacaksın,gözlerindeki öfkenden bile özgüvenini okutacaksın ...
aciz,savunmasız ve ürkek asla durmayacaksın,her an pençelerinle onu yırtabilecek tavrını görebilmeli...
asil ,özgüven sahibi,gururlu,güçlü bir anne ve bir kadın olacaksın....içindeki meleği de şeytanı var olan gücünle göstereceksin...
ikisi aynı anda basılırsa karılarının ustune atarlar artık... :roflol: töbe yarebbim...
:roflol: :roflol: :roflol:
hayır bizim degil bu hatunlar sizin aranızda bişi var heee :roflol:
evet bızde onun hesabını soruyoduk derler...:roflol: derler valla.. bu erkek mılletı.... :mymeka:
hani levent kırcada şu valinin ormanda yakalanmasını konu almıslar ya
polis basıo bunlar diyoki yanındaki kadın kim fuuş ha dio levent kırcada dioki be tanımıyorum onu arabayı aldıgımda içindeydi bu hatun :roflol: :roflol: :roflol:
ya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.
hani levent kırcada şu valinin ormanda yakalanmasını konu almıslar ya
polis basıo bunlar diyoki yanındaki kadın kim fuuş ha dio levent kırcada dioki be tanımıyorum onu arabayı aldıgımda içindeydi bu hatun :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?