yok yok o bize kızgın, evini terket eşini boşa dedikya sürekli, okadar yapamam demesine rağmen
:bbo:
Arkadaslar konusa sahıbı arkadasımız topiğe ugramıyor sanırım dun geceden sonra küstü
yok yok o bize kızgın, evini terket eşini boşa dedikya sürekli, okadar yapamam demesine rağmen
:bbo:
bana yardım edin eşim çok ilgisiz evlendiğimizden beri böle ilişkimiz yok denilecek kadar az bide aikesi ile oturuyorum
en çokta destek verıyorken iki dk da köstekçi olduk ya ona şaşırdım.. :bbo:
mirmirmirmir eşim benden çk uzak bana yaklaşmıyor hep yaklaşan ben oluyrum gururum kırılıyoo çok üzülüyorum ailesi ile oturuyorum 1, 5 senedir eviliyiz başından beri cinsellikte bana soğuk lanet olsun artık soğuyorum ondan lütfen napmalıyımmm bağıra bağıra ağlamak istiyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
en çokta destek verıyorken iki dk da köstekçi olduk ya ona şaşırdım.. :bbo:
mirmirmirmir eşim benden çk uzak bana yaklaşmıyor hep yaklaşan ben oluyrum gururum kırılıyoo çok üzülüyorum ailesi ile oturuyorum 1, 5 senedir eviliyiz başından beri cinsellikte bana soğuk lanet olsun artık soğuyorum ondan lütfen napmalıyımmm bağıra bağıra ağlamak istiyorum
bana yardım edin eşim çok ilgisiz evlendiğimizden beri böle ilişkimiz yok denilecek kadar az bide aikesi ile oturuyorum
gülmeyin köstekçiye destekçiler:roflol:
sorma çatladık vala dün en son baktım kaşım gözüm seğirmeye başladı pc başında çıktım topikten kafamçokkarıştı
hoşgeldin 23 nisan hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?