Eimle kavga ettim

eşinin böyle bir duruma çanak tutan yapıda olmasını hiç iyi karşılamadım. kendi de sıcak bakıyor mu böyle konulara..

Ben inanmadım ama sanırım siz inanmak zorundasınız.
Keşke buraya bu konuyu hiç açmasaydınız,inanmak zorund aolduğunuz sözlere inanmaya vakit harcasaydınız.
Boşanmak,terketmek,adamı süründürmek bunlar sizine vliliğiniz için geçerli değil anladığım kadarıyla.
Hayatı kendinize zorlaştırmayın,unutmaya çalışın.

Arkadaslar konusa sahıbı arkadasımız topiğe ugramıyor sanırım dun geceden sonra küstü

yok yok o bize kızgın, evini terket eşini boşa dedikya sürekli, okadar yapamam demesine rağmen

:bbo:

en çokta destek verıyorken iki dk da köstekçi olduk ya ona şaşırdım.. :bbo:

bana yardım edin eşim çok ilgisiz evlendiğimizden beri böle ilişkimiz yok denilecek kadar az bide aikesi ile oturuyorum

mirmirmirmir eşim benden çk uzak bana yaklaşmıyor hep yaklaşan ben oluyrum gururum kırılıyoo çok üzülüyorum ailesi ile oturuyorum 1, 5 senedir eviliyiz başından beri cinsellikte bana soğuk lanet olsun artık soğuyorum ondan lütfen napmalıyımmm bağıra bağıra ağlamak istiyorum

sakami buuuuudelikafadulden

canim harbiden sakami yapiyosun yoksa ciddimisinn:uhm:

bana yardım edin eşim çok ilgisiz evlendiğimizden beri böle ilişkimiz yok denilecek kadar az bide aikesi ile oturuyorum

hoşgeldin 23 nisan hihoyyyt

gülmeyin köstekçiye destekçiler :roflol:

sorma çatladık vala dün en son baktım kaşım gözüm seğirmeye başladı pc başında çıktım topikten kafamçokkarıştı

valla catladik dün
valla dün sinirimden nerelerimi yolcagimi sasirdim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…