• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einin saatlerce Bilgisayar banda olmasndan rahatsz olan var m?

Shaire ben de tekrar başlıycam sanırım okul bitince :1rolleyes: gerçekten orası bambaşka bir dünya.. bu oyun yüzünden adını hatırlamadığım bir ülkede bir çiftin küçük bebeğini devlet almış ellerinden ilgilenmiyorlar diye şikayet gitmiş çok fena yaaa evlerden ırak vallaa... bir de gerçek hayata dönünde gerçekten çok boş geliyor orda geçen vakit dediğin gibi.. ama yine de değer :içelim:

Benim kriterim okul bitince ve guzel bir is bulunca.. Bunun yani sira okumak istedigim kitaplari okumus olacam vs. ama galiba en onemlisi esimin yeterince uzak kalmasi olacak.. Ben baslarsam o da baslar, ve bunu uzun bi sure istemiyorum.. Yillardir oynadigi charini satacak.. Eger gercekten satarsa belki bi daha hic baslamaz.. Hersey sil bastan olacak cunki..

Dedigin gibi yeniden gercek hayata donunca ben bu kadar saat oyun mu oynadim diyorum, ve utaniyorum.. Insan 20 dk. Oynayayim diyor, sonra aman diger questleride hazir baslamisken yapayim, derkeeen… saatler geciyor :kedi:

Yeniden basla ama dozunda oyna bence, o zaman zarar vermez. Yani ha dizi bakmisiz 3 saat boyunca, ha oyun oynamisiz.. ama her ikisini birden yaparsak gun bosa gitmis olur -tatlicadiarzu-

ben delı oluyorum işten gelır dogru pcye. ne yapıyor saatlerce hıc anlamam.bir keresınde 1 bucuk sene once tepkı gösterdım ona ne var pc basında duruyorsun bu kadar dıye kalktı ayaga laptopu 10 parca olana dek yere vurdu. parca parca yaptı.ben hiç sesimi cıkarmadım.sonra bır baktım dur buda yetmez dedı gitti connect kardıda aldı kırdı.oldumu şimdi dedi.bende banane dedim.ertesi gün cok pişman oldu bari connect kardı elimden alsaydın dedi.bende bır daha bunu yapma evin eşyalarına zarar verme olan gene sana olur.sen zararlı çıkarsın dedım.ondan sonra cok fazla üstüne gıdemıyorum gene delırmesın dıye.gerci olan kendı kesesıne oldu.1 hafta sonra gitti yenisini aldı laptopun geldi.gerçi degişen bir sey yok gene hala aynı durumda pcyle yatacak nerdeyse.gerci hiç kötü bir yere girdigini görmedim ama genede olsun sinir oluyorum

Son düzenleme:
Benim kriterim okul bitince ve guzel bir is bulunca.. Bunun yani sira okumak istedigim kitaplari okumus olacam vs. ama galiba en onemlisi esimin yeterince uzak kalmasi olacak.. Ben baslarsam o da baslar, ve bunu uzun bi sure istemiyorum.. Yillardir oynadigi charini satacak.. Eger gercekten satarsa belki bi daha hic baslamaz.. Hersey sil bastan olacak cunki..

Dedigin gibi yeniden gercek hayata donunca ben bu kadar saat oyun mu oynadim diyorum, ve utaniyorum.. Insan 20 dk. Oynayayim diyor, sonra aman diger questleride hazir baslamisken yapayim, derkeeen… saatler geciyor :kedi:

Yeniden basla ama dozunda oyna bence, o zaman zarar vermez. Yani ha dizi bakmisiz 3 saat boyunca, ha oyun oynamisiz.. ama her ikisini birden yaparsak gun bosa gitmis olur -tatlicadiarzu-

ben dozunda oynayamıyorum işte beybi yaa diyosun ya o quest bu quest diye, ben Qleri geçtim, onlar bitince bile boş boş dolaşıyorum gemiye biniyorum bara gidiyorum içki içiyorum masada dans ediyorum milletle geyik yapıyorum yani boş zamanım orda da boş!! tamamen gerçek hayattan kopuyorum yani :1no2: bi de kıskancım sevgilimin guild master'ı norveçli bi kızdı sürekli irtibat halindeydiler voice chat falan kuduruyodum :delphin: geçen gün elime kredini kartını aldım tam acc'ı aktif edicektim erkek arkadaşım başlarsan ben de başlarım yapma dedi kaldı öyle.. aynı senin durumdayım, okul bitsin direk açıcam gamyoncuiremsu

...ben Qleri geçtim, onlar bitince bile boş boş dolaşıyorum gemiye biniyorum bara gidiyorum içki içiyorum masada dans ediyorum milletle geyik yapıyorum yani boş zamanım orda da boş!! tamamen gerçek hayattan kopuyorum yani :1no2:

delikafadulden

Sen nerdeyse ev kiraliyodun oralardan desene :lepi:

Ben Qler bitince cicek topluyodum, iksir yapiyodum (prof. herbalist/alchemy)
Sonra cikiyordum..

...bi de kıskancım sevgilimin guild master'ı norveçli bi kızdı sürekli irtibat halindeydiler voice chat falan kuduruyodum :delphin: geçen gün elime kredini kartını aldım tam acc'ı aktif edicektim erkek arkadaşım başlarsan ben de başlarım yapma dedi kaldı öyle.. aynı senin durumdayım, okul bitsin direk açıcam gamyoncuiremsu

Bizde voice chat yasak kaydirigubbakcemile zaten bizimkisi eskiden sadece kulagina takarmis, mic acmazmis.. Ben oyunla daha tanismadan once de kiskanclik yapiyordum bosu bosuna, kimlerle konusuyorsun felan diye.. O da oyle muhabbet yok, cok kizda yok zaten derdi.. Olsada kiskanilacak bir muhabbet olmuyor.. Hic chat gibi degil zaten, hep oyunla alakali konusuluyor..

Aktif hale getirirsen yine basinizi kaldirmazsiniz valla kaydirigubbakcemile3
Ben oyle bir girisimde bulunmamak icin oyunu kokten sildim pc'lerden :1closedeyes:

delikafadulden

Sen nerdeyse ev kiraliyodun oralardan desene :lepi:

Ben Qler bitince cicek topluyodum, iksir yapiyodum (prof. herbalist/alchemy)
Sonra cikiyordum..

Bizde voice chat yasak kaydirigubbakcemile zaten bizimkisi eskiden sadece kulagina takarmis, mic acmazmis.. Ben oyunla daha tanismadan once de kiskanclik yapiyordum bosu bosuna, kimlerle konusuyorsun felan diye.. O da oyle muhabbet yok, cok kizda yok zaten derdi.. Olsada kiskanilacak bir muhabbet olmuyor.. Hic chat gibi degil zaten, hep oyunla alakali konusuluyor..

Ben oyle bir girisimde bulunmamak icin oyunu kokten sildim pc'lerden :1closedeyes:

bu hangı oyun banada söylermisiniz bende bir bakayım su sürükleyici oyuna cok merak ettım

ben delı oluyorum işten gelır dogru pcye. ne yapıyor saatlerce hıc anlamam.bir keresınde 1 bucuk sene once tepkı gösterdım ona ne var pc basında duruyorsun bu kadar dıye kalktı ayaga laptopu 10 parca olana dek yere vurdu. parca parca yaptı.ben hiç sesimi cıkarmadım.sonra bır baktım dur buda yetmez dedı gitti connect kardıda aldı kırdı.oldumu şimdi dedi.bende banane dedim.ertesi gün cok pişman oldu bari connect kardı elimden alsaydın dedi.bende bır daha bunu yapma evin eşyalarına zarar verme olan gene sana olur.sen zararlı çıkarsın dedım.ondan sonra cok fazla üstüne gıdemıyorum gene delırmesın dıye.gerci olan kendı kesesıne oldu.1 hafta sonra gitti yenisini aldı laptopun geldi.gerçi degişen bir sey yok gene hala aynı durumda pcyle yatacak nerdeyse.gerci hiç kötü bir yere girdigini görmedim ama genede olsun sinir oluyorum

Cok rahatsiz oluyorsaniz yine de uygun bir dille soyleyin bunu..
Tekrar laptopu kirmaz bence, ve eger cokta asiri sinirli biri degilse, korkmayin tepkisinden.. Cunki simdi olmasa bile, ileride iliskiniz bu sorun yuzunden cok cekebilir.. Tecrube ettim bu durumu o yuzden aynisini yasamanizi istemem.. :1hug:

bu hangı oyun banada söylermisiniz bende bir bakayım su sürükleyici oyuna cok merak ettım

Oyunun adi World of Warcraft.
Online oynaniyor, ve uyeligi ayda 13 avro kadar

Ogrenmesi hic basit degil, bana esim ogretmisti sabirla
Ama ogrendikten sonra gercekten cok zevkli ve surukleyici!! -tatlicadiarzu-

delikafadulden

ya silsek de hdd'de duruyo ondan silmeye elimiz varmaz heralde.. ben de kıskacım da hakkaten bi tek oyun muhabbeti dönüyo, zaten benim oyunda gerçek cinsiyetimi söylemem yasaktı herkes erkek diye biliyodu :kızgın: ben de dinliyodum konuşmuyodum sesimi duymasınlar diye, ama sen konuşuyosun diince de ben erkeğim kimse sulanmaz bana ama seni rahat bırakmazlar diodu :mymeka: hee valla kira konusunda dooru dedin ama sen de istemez miydin Elwynn Forrest'dan deniz manzaralı küçücük bi evin olsun :asigim: tavukların tavşanların ineklerin olsun bahçende.. üzüm koruların balkabağı tarlaların :delphin:

Oyunun adi World of Warcraft.
Online oynaniyor, ve uyeligi ayda 13 avro kadar

Ogrenmesi hic basit degil, bana esim ogretmisti sabirla
Ama ogrendikten sonra gercekten cok zevkli ve surukleyici!! -tatlicadiarzu-

aylık 13 avro da alırken bi de 80 lira ödüyosun delikafadulden

Cok rahatsiz oluyorsaniz yine de uygun bir dille soyleyin bunu..
Tekrar laptopu kirmaz bence, ve eger cokta asiri sinirli biri degilse, korkmayin tepkisinden.. Cunki simdi olmasa bile, ileride iliskiniz bu sorun yuzunden cok cekebilir.. Tecrube ettim bu durumu o yuzden aynisini yasamanizi istemem.. :1hug:

bıraz fazla sinirli bir tipte benim eşim o yüzden ugrasmak ıstemıyorum onunla.ben konusunca 3 saat çene yapıyor basıma.genede sagol cnm...

bıraz fazla sinirli bir tipte benim eşim o yüzden ugrasmak ıstemıyorum onunla.ben konusunca 3 saat çene yapıyor basıma.genede sagol cnm...

Anliyorum canim.. Benimki o kadar sinirli degil, ama bazen cok tepki verdiginde diyorum, nerden actim agzimi.. :tomato:

ıggggggghhh bana bilgisayar oyun demeyin ya çıldırmak üzereyim.benimki sınırları zorluyo arkadaş.evde 3 aydır pc var.ve ben 3 aylık hamileyim.zaten gerginim vw bu şehire yeni taşındık. yalnızım kimse yok.elektrik kesintileri hariç pc kapanmamıştır. gecenin körüne kadar oynar.sabahları işe zor kaldırdığım adam kendisi erkenden kalkar biraz oynar otomatiğe bağlar oyunu işteyken ha bire arar.evede gelince üstünü çıkarmadan üstünde.gece 2 ya kadar.yemeğe gelmez çay uzatırım almaz anacım kavga etmek için sataşıyomda aslında ama onada yaklaşmıyo.:çok üzgünüm: haaaa unutmaan bazen yatalı 2-3 saat olmuştur bir bakarım yok kalkarımki yine pc de.bende oynaycm dedim farmwille e başladım anam başta kız oyunu dedi. şimdi beeni geçti. beni,mkinide o oynuyo.kafayı yiyecegim kadar yedim bundan sonra bişey olmaz bana:)))) bu amatem gibi bir kuruluş olsada şu herifi bi yatırsam be bacım....

ıggggggghhh bana bilgisayar oyun demeyin ya çıldırmak üzereyim.benimki sınırları zorluyo arkadaş.evde 3 aydır pc var.ve ben 3 aylık hamileyim.zaten gerginim vw bu şehire yeni taşındık. yalnızım kimse yok.elektrik kesintileri hariç pc kapanmamıştır. gecenin körüne kadar oynar.sabahları işe zor kaldırdığım adam kendisi erkenden kalkar biraz oynar otomatiğe bağlar oyunu işteyken ha bire arar.evede gelince üstünü çıkarmadan üstünde.gece 2 ya kadar.yemeğe gelmez çay uzatırım almaz anacım kavga etmek için sataşıyomda aslında ama onada yaklaşmıyo.:çok üzgünüm: haaaa unutmaan bazen yatalı 2-3 saat olmuştur bir bakarım yok kalkarımki yine pc de.bende oynaycm dedim farmwille e başladım anam başta kız oyunu dedi. şimdi beeni geçti. beni,mkinide o oynuyo.kafayı yiyecegim kadar yedim bundan sonra bişey olmaz bana:)))) bu amatem gibi bir kuruluş olsada şu herifi bi yatırsam be bacım....

canım benım çok iyi anlıyorum senı.allah yardımcın olsun.ve ayrıca allah kurtarsın canım.benımde sevgili eşime pc basındayken ıkramlarda bulunmazsam cok kızıyor.mesela bütün gece pc basında oturdu dıyelım ses çıkarmıyor.artık yoruldu uykusu geldı tam yatak odasının kapısına gider sende bugün bir şey ikram etmedin dıye fırca kayar bir güzel ben agzım acık öyle bakakalırım :1shok: .gider ayak 1 sıfır öne gecer. bide o pc deyken yanına gidip menümüzde şunlar var efendım neler tercih edersiniz dıye sormamı beklemiyormu çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:

Hamilesin, cok takma kafana.. ben seni cok iyi anliyorum..:teselli:
Ayni durum bende de vardi.. Insan oyleyken daha da cok ilgi istiyor, bunlar aksine oyuna kaptiriyorlar kendilerini.. :mymeka:

Kendinle ilgilen, yan gel yat.. Yemek yapmadiginda, gor bak nasil basini kaldiriyor pc’den.. Sen ilgiyi kesince anlayacaktir..

Bu erkeklerin bazen hala bekarmis gibi vakit gecirmelerine cok sinir oluyorum..
Evlendin, mecbur hanimla vakit gecireceksin degilmi..?
Biz kadinlar evin herseyiyle ugrasiyoruz, ama onlar :kızgın:

şöyle bir baktım yazılanlara iyi ki evde bilgisayar yok. eşim alacaktı ben istemedim. işyerinde yeter zaten bilgisayara baktığım.
oyuna dalıp hayatı unutmak ne kadar kötü. eminim bağımlılık yapıyordur. eşimde bağımlı olurdu kesin.
eşinle zaman geçirmek varkn sanal dünyada saçma oyunlarla uğraşmak saçma.
teknoloji yararlı olduğu kadar mantıklı kullanılmazsa zarar veriyor.
ben olsam herhalde ya bilgisayarı bozarım ya da üstüne çıkıp tepinirim.

aman tanrımmmm akannehir

al bitane daha benim eşim gibi :sinifsinif:

sakın bunu kocana söyleme adamı sıkıştırma valla
adamı aynen benim gibi afakanlar basar kaydirigubbakcemile2
bırakın şu farmville illetini ya
eşin kapının önüne koyduğunda ordaki dünyanda yaşarsın yoksa kaydirigubbakcemile3
şahsen ben eşime aynenn böyle dedimmm
gizlice face şifresini değiştimeyi düşündüm giremesin diye
patlatılmış şifren gibi izlenim yaratıcaktım
ama benim yaptığımı eminim anlar
henüz çok gencim ölmek için laelaelaelaelae
o yüzden artık kaderime razı geliyorum, oynuyorda oynuyor
neyse en azından bana iş yüklemiyor bunada şükür :icecream:

:))) ay keşke orda yaşasam, ekmek elden su gölden:)))
ama itiraf etmeliyim çok zekisin, fikir süper. farmville den kurtulmak için en mantıklı çözüm :))) ama yazık bak şimdi kar da yağdı bırak da oynasın, sen ekip biçmeye devam et bari opuyorumnanaktan

valla kızlar ayı dertten muzdaribim bende ama bence alışkanlık yapıyor kötü sitelere girince bence yol yakınken engelleyin sonra karı koca hayatınız biter aynı benimki gibi bence rezillikten başka bişey değil düşünsenize kocanızın o tür şeylere baktığını ve zevk aldığını onur kırıcı bişey bence ama karakter meselesi yapılcak bişey yok en iyisi bilgisayarı eve sokmamak

Back
X