- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
- 118
Shaire ben de tekrar başlıycam sanırım okul bitince :1rolleyes: gerçekten orası bambaşka bir dünya.. bu oyun yüzünden adını hatırlamadığım bir ülkede bir çiftin küçük bebeğini devlet almış ellerinden ilgilenmiyorlar diye şikayet gitmiş çok fena yaaa evlerden ırak vallaa... bir de gerçek hayata dönünde gerçekten çok boş geliyor orda geçen vakit dediğin gibi.. ama yine de değer :içelim:
Benim kriterim okul bitince ve guzel bir is bulunca.. Bunun yani sira okumak istedigim kitaplari okumus olacam vs. ama galiba en onemlisi esimin yeterince uzak kalmasi olacak.. Ben baslarsam o da baslar, ve bunu uzun bi sure istemiyorum.. Yillardir oynadigi charini satacak.. Eger gercekten satarsa belki bi daha hic baslamaz.. Hersey sil bastan olacak cunki..
Dedigin gibi yeniden gercek hayata donunca ben bu kadar saat oyun mu oynadim diyorum, ve utaniyorum.. Insan 20 dk. Oynayayim diyor, sonra aman diger questleride hazir baslamisken yapayim, derkeeen… saatler geciyor :kedi:
Yeniden basla ama dozunda oyna bence, o zaman zarar vermez. Yani ha dizi bakmisiz 3 saat boyunca, ha oyun oynamisiz.. ama her ikisini birden yaparsak gun bosa gitmis olur -tatlicadiarzu-