Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ben ben inanın okadar sinir oluyorum ki anlatamama ben yukarı evimize çıkarım o halan aşağıda anasının evinde bilgisayara takılıyor sigortalarım attı atacak valla
arkadaşlar benimde sorunum eşimin bilgisayarda geç vakitlere kadar .oturması .ve oyunlarda buldugu bayanlarla muhabbeti msn alışverişi,cok canımı sıkıyor
buna çok tepki ler verdim iyilikle yeri geldi yalvardım .Bu durumun beni çok incittigini onlarla tatlı sözlerle sohbetini in beni rahatsız ettigini söyledim .kadın muhabbeti benim psikolojimi bozuyor lütfen dedim .sizce yanlışmı yaptım aldıgım cevap benim hoşuma gidiyor ister üzül ister kız beni beglamaz dedi .sizler olsa ne yapardınız msn de hep kadınları kaydediyor bunda biz sadece arkadaşca muhabbet ediyoruz diyor benlede 2 kelime konusurken bunalıyor ben deli olmayımmı şimdi...baktım onla baş edemiyorum cok samimi oldugu bi bayanın msn adresini aldım kayıt ettim ve kadına mesaj attım. bu muhabbet in hoşuma gitmedigini ve msn adresini silmesini söyledim ama silmedi söyledim .bende sinirlendim sen nasıl bi eşsin utanmıyormusun eşin işte başka bi erkekle muhabbete başındaki de resmen bi enayi imiş pes sana d,ye mesaj attımbu mesajı kopyalayıp eşime göndermiş. bütün suc bana patladı eşimin agzında cıkmayan kalmadı bana üstüne bide dayak yedim .şu an çok kırık ve yıkıgım eşime cok kırıldım .beni rezil ettin rahatmısın diye hakaretleri sürdü. yalnış bi tepkimi eşime karşı asilik mi bu sizce siz nasıl yapardınız bu durum karşısında cevap verir fikirlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden tşkrler...
benimki çok giriyo hala devam ediyo alsanaalsanasmile çok kötü bir durum.ilk evlendiğimiz yıllarda 10 saat girdiği oluyodu,bu sıralar azalttı biraz ama ben uyurken naptığını merak etmiyo değilim mafoldumben
bence en güzeli suçüstü yakaladığınızda şöyle elinize ne geçerse kafasına fırlatın.yok öyle evli adamın bekar erkekler gibi istediğini yapma lüksü.iyice sapıttı bunlar.cnm benim hep geçtik bu safhalardan.biraz kaybet kendini,gerçekten değil tabi şakacıktan o öyle sansın.birdahaki sefere tepkinden çekinir.tamamen düzelir diyemem.bunu beklemek büyük bir hayal ama en azından biraz tırsar.ve eşine bunları yaşatmanın ezikliğini duyar.biraz çığlık biraz patırtı.bende işe yaramıştı.sen yinede iyi düşün.ama sustukça tepene çıkar bu koca milleti:mymeka:kötükedihüso
aynı durumda biri daha var burda.eşim benden şikayetçi bu konudaDDDD