• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einin saatlerce Bilgisayar banda olmasndan rahatsz olan var m?

ben ben ben inanın okadar sinir oluyorum ki anlatamama ben yukarı evimize çıkarım o halan aşağıda anasının evinde bilgisayara takılıyor sigortalarım attı atacak valla

ben ben ben inanın okadar sinir oluyorum ki anlatamama ben yukarı evimize çıkarım o halan aşağıda anasının evinde bilgisayara takılıyor sigortalarım attı atacak valla

atsa ne yapacaksınız yine herşeyi siz duyup üzüleceksiniz.sadece huzurunuzu kacırdıgınız yanınıza kar kalacak ... cok zor cok fikirsiz bencil insanlarla ugraşmak cok zor Allah sabır versin ...

nicin bi cevap yazmıyorsunuz hanımlar birde burda fikir istenildigi zaman birbirimize fikrimizi verelim yapılması sizce en mantıklı paylaşımlarda bulunalım
ay ben böle bişey yaşamadım bilemiyorumki gibi cevaplar degilde yaptıgın dogru veye şu şekilde yapmanı önerebilirim gibi cevaplar verirseniz birbirimize daha cok yardım etmiş oluruz şimdiden teşekkürler

yanımdayken bilg oyun oynama saati sınırlıdır dınırı aşarsa direk fişi çekerim :)))) eğer ben uyuduktan sonra kalkarsa bende kalkar gider kucağına oturur omuzunda uyurum :))))) mecbur yatak odasına geçer benimle sonra benden önce uyur.

her bayanın çok uyanık olması lazım bu konularda sanal sex diye bırşey var çünkü aman derim kollayın müsade etmeyin.:kahve:

Ben pc de olmasına sinir olmak değilde dikkatini ona verip bazen beni duymamasına sinir oluyorum..

arkadaşlar benimde sorunum eşimin bilgisayarda geç vakitlere kadar .oturması .ve oyunlarda buldugu bayanlarla muhabbeti msn alışverişi,cok canımı sıkıyor
buna çok tepki ler verdim iyilikle yeri geldi yalvardım .Bu durumun beni çok incittigini onlarla tatlı sözlerle sohbetini in beni rahatsız ettigini söyledim .kadın muhabbeti benim psikolojimi bozuyor lütfen dedim .sizce yanlışmı yaptım aldıgım cevap benim hoşuma gidiyor ister üzül ister kız beni beglamaz dedi .sizler olsa ne yapardınız msn de hep kadınları kaydediyor bunda biz sadece arkadaşca muhabbet ediyoruz diyor benlede 2 kelime konusurken bunalıyor ben deli olmayımmı şimdi...baktım onla baş edemiyorum cok samimi oldugu bi bayanın msn adresini aldım kayıt ettim ve kadına mesaj attım. bu muhabbet in hoşuma gitmedigini ve msn adresini silmesini söyledim ama silmedi söyledim .bende sinirlendim sen nasıl bi eşsin utanmıyormusun eşin işte başka bi erkekle muhabbete başındaki de resmen bi enayi imiş pes sana d,ye mesaj attımbu mesajı kopyalayıp eşime göndermiş. bütün suc bana patladı eşimin agzında cıkmayan kalmadı bana üstüne bide dayak yedim .şu an çok kırık ve yıkıgım eşime cok kırıldım .beni rezil ettin rahatmısın diye hakaretleri sürdü. yalnış bi tepkimi eşime karşı asilik mi bu sizce siz nasıl yapardınız bu durum karşısında cevap verir fikirlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden tşkrler...

Arkadaşım durumuna çok üzüldüm. Eşinin yaptığı çok yanlış. :olmaz: Hiçbir şekilde haklı bir gerekçesi olamaz. Seninle konuşurken sıkılıyor ama elin evli kadınlarıyla msn de konuşuyor, nasıl iş bu ? hadi tanıdık arkadaşı falan olsa neyse. Şaşırdım kaldım doğrusu.
Senin yaptığın karşısında tepki alman ve dayak yemen de çok kötü bir durum. Dayaktan sonra kesinlikle tavır koymalıydın bence. Onu bi şekilde cezalandırmalıydın. Dayağa müsaade etmek gerisini de getirir. :1no2:
Bilemiyorum, çok üzüldüm ya. Sabırlar diliyorum sana. Allah yardımcın olsun. İnşallah aklı başına gelir eşinin :Saruboceq:

benimki çok giriyo hala devam ediyo alsanaalsanasmile çok kötü bir durum.ilk evlendiğimiz yıllarda 10 saat girdiği oluyodu,bu sıralar azalttı biraz ama ben uyurken naptığını merak etmiyo değilim mafoldumben

çok şükür eşim internet başında fazla durmuyor.eğer oyun oynarsa benide yanına çağrıyo beraber okey oynuyoruz.bende fazla kalsa sinirden onun saçını başını yolarım galiba :1: :1:

Cok takılmaz zaten.
Basına gectıgı zamanda,
'Hadı kalk, ben takılacagım' dıye sızlanırım.
Oda 'aman al' der (:
Ben ondan cok takıldıgım ıcın,
bu soruyu esıme sormak lazım (:

benimki çok giriyo hala devam ediyo alsanaalsanasmile çok kötü bir durum.ilk evlendiğimiz yıllarda 10 saat girdiği oluyodu,bu sıralar azalttı biraz ama ben uyurken naptığını merak etmiyo değilim mafoldumben

sana haddime düşmez ama bir tavsiye vermek istiyorum..

Eğer gece 3 4 5 lere dek sürüyorsa, bence kontrol etmelisin...

çünkü internte üzerinden, aman ya sanalda takılıyoruz diyip , haltlar karıştıranlar çok var..

Aranızdaki ilişkiyi elbet bilemem, dilerim ki zaten kötü birşey yoktur ama sen yine de bence bir bak..:)

Benim eşimde izi günlerinde çok oturur pc.de okey oynar.. Geçen gün girdiği sitelere baktım ve ne göreyiimmmm :olmaz: malum siteye girmiş p..no. off yaa neden ama neden neden neden.... Bende pcyi yatak odamıza taşıdım artık ne yapsa görücem. İnşallah bir daha böyle bi durumla karşılaşmam..:oklava:

Bizde de bilgisayar krizi oluyor zaman zaman. Esim issizken (ben calisiyorum), butun gun nette geziniyordu. Tam olarak neler yaptigini bilemem ama eger capkinliksa bunu zaten disarda da pek ala yapabilir diye dusunuyorum. Bazen hos olmayan seyler yapti pc'de. Bende yakaladim ve yuzune vurdum. Ceza olarak pc 'ye sifre koydum 1-2 ay. Sonra actim tekrar, sonucta o da cocuk degil ki biseyleri kisitlayayim.

Ayrica bende bos zamanlarimin cogunu pc basinda geciriyorum. Facebook a da giriyorum, bilgi amacli da giriyorum, film de izliyorum. Esimin yaninda da giriyorum, saklayacak biseyim yok.

Ikimizinde bagimliligimiz yok en azindan. Simdi bi suredir evdeyim, calismiyorum, dogum iznindeyim. Esim calisiyor ama isten gelince mutlaka pc'ye bakar ne var ne uok diye; bunlar facebook, haberler ve futbol la ilgili sitelerdir.

Bence bu durumu konusmaniz gerek esinizle. Bir pc takintisi yuzunden de evlilik bitirilmez. Sabirla bu isi de çozebiliriz bence bayanlar. (dir dir etmeden hissettiklerimizi ona anlatmak gerek, sonucta yuvayi disi kus yapar - kurtarir)...

Herkese basarilar, bol sabirlar

benim eşimde tavla hastasıydı özellikle ilk evlediğim yıllarda saatlerce pc başında tavla oynar turnuvalara falan katılırdı. bir kere ayıp video seyrederken yakaladım. ben daha alasını yaparım deyip pc başından kaldırdım.)
genelde çok sinir olurdum ama fazla belli etmemeye çok dırdır etmemeye çalışırdım.
zamanla azaldı . şimdilerde sadece bir ürün alacagı zaman o ürün hakkında yazılan yorumları okumak için giriyor.
sanırım kırıcı olmadan kavga etmeden sabrederek üstesinden gelinebiliyor

bence en güzeli suçüstü yakaladığınızda şöyle elinize ne geçerse kafasına fırlatın.yok öyle evli adamın bekar erkekler gibi istediğini yapma lüksü.iyice sapıttı bunlar.cnm benim hep geçtik bu safhalardan.biraz kaybet kendini,gerçekten değil tabi şakacıktan o öyle sansın.birdahaki sefere tepkinden çekinir.tamamen düzelir diyemem.bunu beklemek büyük bir hayal ama en azından biraz tırsar.ve eşine bunları yaşatmanın ezikliğini duyar.biraz çığlık biraz patırtı.bende işe yaramıştı.sen yinede iyi düşün.ama sustukça tepene çıkar bu koca milleti:mymeka:kötükedihüso

sana aynen katılıyorumbenimde böyle bir derdim var.eşim olmadan uyuyamıyorum:(((((

canım benimde eşim bilgisayar hastasıdır valla ama senin dediin arzdan deil yani forumu var orada yönetici teknoloji üzerine birde sürekli bilgisayar üzerinden çalıştığı için mecbur başında olmak zorunda kalıyor ilk evlendiğimde çok üzülüyordum.sıkılıodum şimdi alıştım tabii bilgisayar benim kumamm oluyor :)) yani herkesin bi takıntısı var yadırgamamak lazım kötü birşey yapmıyorsa bırak girsin ama senide ihmal etmesin psikolojikmen rahatlıyorlar belkide :)) ona bakılırsa ohooo bizde bilgisayar başındayız farkında deiliz ama onlar kadar bizde taılıoruz belki ama kocalarımızada zaaman ayırmayı bilioruz. onlar bunu ayarlayamıorar bunu düzene soksalar bilgisayar başlarında oturması bayanları rahatsız etmez o kadar dimi...

Tüm kadınlar galiba erkeklerin bu huylarından şikayetçi benimde sevgilim sabaha kadar girerdi ben sinir olurdum ama boşuna sinir olunuyor biz dır dır edince inat yapıyorlar. En iyisi karşına alıp konuş ben rahatsız oluyorum falan de.Senin üzülmeni istemez ve azaltır bu huyunu.

Back
X