• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einin saatlerce Bilgisayar banda olmasndan rahatsz olan var m?

ben evlenirsem evime bilgımı taşımıycam birçok insan var bu yuzden ayrılan erkeklerin yuzde 99 u kesin o tarz sitelere giriyor o neyse de karı kız ayarlayan da çok arkadaşlık sitelerinden çok eskiden benim 35 li yaşlarda bir patronum vardı emlakçı eşide kendi halinde kapalı biriydi ne zaman odasına gitsem msn si açık kadınlarla yazışırken görürdüm ben gelince kapardı yzaıştığı gunler erken çıkar giderdi ve eşi hamileydi de hiç yakıştıramazdım bende arkadaş sitesine uyeyım ve inanın bana msj yazan çoğu erkek evli baştan bunu yazmıyorlar ben anlıyorum ısrar edince açıklıyorlar bazısı gece görevde iş yerınde aldatıyor mesela polis netten kız ayarlıyorlar eşi de evde uyuyor tabi önce uyarırım gunah derim baktım anlamıyor ağzımı bozarım eşin yapsa ne yapardın diye ve bu evli erkeklerle çıkan kadınlarda var evli olduğunu bilerek mutlu bir erkek nette bayan asla aramaz nasılsa yakalanmam bilmez diye düşünüyorlar ne atsam kar hesabı ne eve internet alın ne de eşinizi tek bırakın işte bile olsa kontrol edin çoğu evlilik net yuzunden tehlikede seven adam nete tavla için haber için falan bakar mesela facebokunu karıştırın bide başka isimle face alanlar da var evli olup onu bulamzsınız gizlice girer başka isimle soyadla en iyisi takip etmek hep telini faceini falan

asla değişmiyolar umudunuzu kırmayayım ama böyle.
evlendikten sonra ben aynı kaldığım yerden devam edeyim kimse beni değiştirmesin modundalar.
konuşmalar,üzlmeler,küsmeler kar etmiyo biraz çaba gösterip bir müddet sonra tam gaz devam bekarlık huylarına.
kızların yazdığı gibi bende pc ile ilgili çok sıkıntı yaşadım ama biçözüm olmadı işte bulamadım .
küsüz şimdi soğuk savaş var evde bide sıkıntılarımı söyleyince o küsüyo yaaaa.
sabah işe gitmeden allahın emri bi 15-20 dk geçiricek pc nin başında.
bu sıkıntıyı hallden varsaa yazıssın allah aşkına bunaldım artık.
3 yıllık evliyim ve 7haftalık hamileyim uzun süredirde mutsuzum naapıcamı bilemiyorum.

ben de bu erkekleri anlamıyrum gerçi bunları yapan bayanlar da var ama.. evlisin hatta eşin hamile bundan büyük ne mutluluk olabilirki neden hep gözün dışarda.hiç anlamıyorum hiç

ne kadar çok evli var nette hele birnin eşi gebeymiş çocuk polisti hep nette eskiden msnden yazışırdık bekardı neden giriyrosun diyorum boş ver diyor ben pişmanım evlendime diyor hep ne zaman eşi işe gitse o hemşireymış sözde o nette karı peşinde en iyisi eve net almamak ve iş yerınde de arada baskın yapmak evde girmese işte girer yada sabah çalışan erkekle evlenmek bence polis olmaz işçide gececi meslekteki erkek seçmeyın dicem oda olmaz çünkü sabah işyerınde yine yapıcağını bir şekilde yıne yapar bunlar buralara çok takılan erkekte dolu vur kafasına şişeyı kurtul bence guvenmek çok zor bunlara zor uzun süre tanıyıp sonra evlenmeli derim

Son düzenleme:
benim eşim genellikle sabah gider akşam gelir ,iş yerinde çok sıkı ,msn bile açamaz ,birçok siteye giriş yasağı var ,eve geldiğinde oğlum tv bakarken kendisi ,internete gelip haber okur bende yanında biterim :1: asla geç saatte bilgisayara oturmaz,ama ben hamilelikten sürekli forumdayım ,bebiş ne kadra oldu ,arkadaşlar ne yaptı merak ediyorum uyuyamıyorum ,sabahta yine bu forumda bitiyorum :52: eşim diyor bebiş içierde 2 büklüm oluyor ,yat dinlen sabah bakarsın diyor gece bakmadan uyuyamıyorum alışkanlk gibi birşey .

allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın...

Son düzenleme:
aman allahım pc lafından bile gıcık oluyorum eşim işten gelir taki yatağa girene kadar başında çekiçle kırdım genede kurtulamadım

benimki de aynı, akşam eve gelir sabaha kadar nettee hepp :(
olumsuz bir şeyi yok ama o yatağa yalnız girmek beni üzüyo işte :((

O benden muzdarip sürekli buraya giriyorum diye kızıyor :)))) Kendisi de sürekli araba sitelerinde ama öyle seninki gibi gece ben yatınca kalmıyor çok şükür :))

selam arkadaşlar,
ister karı ister koca, eşini çocuğunu bilgisayar yüzünden internet yüzünden ihmal etmeye başlarsa, o zaman sorun başlıyor,
illaki de facebook'ta yada başka chat sitelerinde başka kadınlarla, erkeklerle görüşmesi de gerekmez, sadece otomobil sitelerine bakıyor, sadece futbol sitelerine giriyor diye önemsememek yanlış,
önemli olan ayrılan süre,

ben evlenirsem evime bilgımı taşımıycam birçok insan var bu yuzden ayrılan erkeklerin yuzde 99 u kesin o tarz sitelere giriyor o neyse de karı kız ayarlayan da çok arkadaşlık sitelerinden çok eskiden benim 35 li yaşlarda bir patronum vardı emlakçı eşide kendi halinde kapalı biriydi ne zaman odasına gitsem msn si açık kadınlarla yazışırken görürdüm ben gelince kapardı yzaıştığı gunler erken çıkar giderdi ve eşi hamileydi de hiç yakıştıramazdım bende arkadaş sitesine uyeyım ve inanın bana msj yazan çoğu erkek evli baştan bunu yazmıyorlar ben anlıyorum ısrar edince açıklıyorlar bazısı gece görevde iş yerınde aldatıyor mesela polis netten kız ayarlıyorlar eşi de evde uyuyor tabi önce uyarırım gunah derim baktım anlamıyor ağzımı bozarım eşin yapsa ne yapardın diye ve bu evli erkeklerle çıkan kadınlarda var evli olduğunu bilerek mutlu bir erkek nette bayan asla aramaz nasılsa yakalanmam bilmez diye düşünüyorlar ne atsam kar hesabı ne eve internet alın ne de eşinizi tek bırakın işte bile olsa kontrol edin çoğu evlilik net yuzunden tehlikede seven adam nete tavla için haber için falan bakar mesela facebokunu karıştırın bide başka isimle face alanlar da var evli olup onu bulamzsınız gizlice girer başka isimle soyadla en iyisi takip etmek hep telini faceini falan

Evet hanımlar bence de çok dikkatli olmak lazım internet çağın en büyük buluşu ama kötü amaçla kullanıldığında bir felakete dönüşebiliyor

benim eşimde pc ile hiç ilgisi yoktur ya film izleriz.ya müzik dinleriz ya banka işlemlerine bakarız bunları da hep beraber yaparız.zaten evde az duruyor işi nedeniyle.mutfakta bile yanımda durur kıyamam ben ona.o yüzden hiç rahatsız değilim.

Madem Rahatsız Değilsin. neden Yorum Yazıyorsun Hava Mı Atıyorsun Sen bize alla Alla

Evde 2 tane bilgisayar var ama internet yok :) almayı düşünmüyorum da. ama alınırsa benim eşimde başında duracaktır buda beni çok rahatsız eder.. ah bu arada ablam katibe benim bu internet yüzünden çok boşanmalar oluyor face dosyaları daha neler neler.. bence dikkatli olmak gerek hanımlar. kısa bir örnek adamın en yakın arkadaşı karısıyla beraber faceden yazışmaları olay gibi resmen koca yatıyor kadın gece pc başında eşinin en yakın ark. neler neler yazışıyor..

kızlarr gerçekten bu konudan çok muzdaribim:(ve acayip sinir oluyorum.şu bilgisayar kumam gibi oldu.eşim yatağa bile bilgisayarla giriyor:(git bence bir terapi al diyorum.sadece yemek yerken ayrılıyor oda yemek biter bitmez sigara yakıp elinde telefonla giriyor internete.sonra içeri gidiyor hoopp bilgisayarın başına:(önce oyun oynuyor baya bir sonra dizi ve film izliyor.şu yabancı diziler varya bilmem 8-10 sezon süren onları izleryor işte.tabii bölümler birikmiş bitmiyor.2-3 dizi birden takip ediyor.Sonra filmler filmler sonra oyunlar v.s bitmiyor yani.sonra ben yatıyorum diyorum tamam diyor oda benle beraber bilgisayarla birlikte yatağa geliyor.kulaklığı takıyor açıyor film veya dizisi neyse izliyor.sonra ben uyuya kalıyorum tabi,eşimde bir ara uyuyor herhalde:(Napcam ne edcem bilmiyorum ya off yaaa:(

evet uyuz oluyorum kıyametler kopuyor evde.. dır dır dır ede ede artık benim yanımda oturmaz pc'ye. zaten maç oynuyor pcde bişi yapmadığınıda biliyorum ama olsun .. artık oturmuyor ben varken bunada şükür :9:

Malesef bizim evliligimiz kotuye gidio su bilgisayar yuzunden. Cunku artik pis pis video izledigini biliyorum. Defalarca soledim ettim ama yok evi yerle bir ettim ama duzelmio :( migdem bulanio.bilgisayara el koysam telden girio :( ve isim kotu yani ben artik uyuyamiyorum cogu zaman :( sanki uyursam firsattan istifade gircek gibi gelio :( Sabir sabir sabir...hersey duzelcek ama nasil bilmiyorum.

Back
X