ben evlenirsem evime bilgımı taşımıycam birçok insan var bu yuzden ayrılan erkeklerin yuzde 99 u kesin o tarz sitelere giriyor o neyse de karı kız ayarlayan da çok arkadaşlık sitelerinden çok eskiden benim 35 li yaşlarda bir patronum vardı emlakçı eşide kendi halinde kapalı biriydi ne zaman odasına gitsem msn si açık kadınlarla yazışırken görürdüm ben gelince kapardı yzaıştığı gunler erken çıkar giderdi ve eşi hamileydi de hiç yakıştıramazdım bende arkadaş sitesine uyeyım ve inanın bana msj yazan çoğu erkek evli baştan bunu yazmıyorlar ben anlıyorum ısrar edince açıklıyorlar bazısı gece görevde iş yerınde aldatıyor mesela polis netten kız ayarlıyorlar eşi de evde uyuyor tabi önce uyarırım gunah derim baktım anlamıyor ağzımı bozarım eşin yapsa ne yapardın diye ve bu evli erkeklerle çıkan kadınlarda var evli olduğunu bilerek mutlu bir erkek nette bayan asla aramaz nasılsa yakalanmam bilmez diye düşünüyorlar ne atsam kar hesabı ne eve internet alın ne de eşinizi tek bırakın işte bile olsa kontrol edin çoğu evlilik net yuzunden tehlikede seven adam nete tavla için haber için falan bakar mesela facebokunu karıştırın bide başka isimle face alanlar da var evli olup onu bulamzsınız gizlice girer başka isimle soyadla en iyisi takip etmek hep telini faceini falan