Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

Bız pek yemek yapmıyoruz.
Et turevi yemek yapacagımız zaman ıse esım yapar.

Sıradan bır lezzetı olsa da yaptıgı yemegın, bır daha - bır daha ... yapması ıcın;
'hımmm enfes olmus, harıkasın askım, ben bıle bunun kadar lezzetlısını yapamam' dıyerek onurlandırırım.
Belkı de bu nedenle kendısı de daıma 'sen dur, ben yaparım' dıyor

Benim eşim de sever mutfakta vakit geçirmeyi,
Bir dönem o benden önce çıkıyordu işten, eve geldiğimde çorba-yemek hazır olurdu,
Kızartmadır balıktır et tarzı şeyleri o yapar genelde.
Yeterki istesin süper kahvaltı hazırlar mesela krepler portakal suları patates kızartmaları,
Görselliğe de çok önem verir, özenir sofrayı kurarken de, şık olsun ister.
Tabi durum böyle olunca aynı özeni benden de bekler, oysa bazen işten gelip yorgun olunca insanın içinden hiçbirşey gelmiyor

Bırak Yemek Yapmayı..
Adam Yemek Yemiyor ki..
Fast-Food Sadece...
İçimiz Kuruyacak..

İkimizde çalışıyorsak ve o işten benden daha erken çıkıyorsa yapar.

Ben rahatsızsam hastaysam kesinlikle yapar.

Ama normal zamanda du benbi mutfağa gireyimde yemek yapayım demez bende istemem zaten.

Sofra hazırlamama kaldırmama yardım eder oda yeter.

Zaten şuan ben evdeyim o çalışıyor geldiğindede herşey hazır oluyor.

Bırak Yemek Yapmayı..
Adam Yemek Yemiyor ki..
Fast-Food Sadece...
İçimiz Kuruyacak..

Karışmak bana düşmez ama çok sağlıksız bir beslenme şekli.
Arada sırada bizde fast food yeriz ama hergün yemek çok zararlı.
Bir şekilde onu bu alışkanlığından vazgeçirmelisizniz

çookk nadir....bazende sofrayı kurmamda yardım eder ama bazen....

Eşim yemek yapmayı cok sver evde oldugu zamanda yapmak ıstedıgı nde yapar kısıtlamam cokta gusel olur cok titisiz duzenlıdır masallahh ev konusndada cokca becerklıdır

Her konuda destek olduğu gibi yemek konusunda da her zaman elinden geleni yapar kayınvalidem sağolsun çok iyi yetiştirmiş ben yemek yaparken hemen ne var yardım edecek der ve soğan doğrar domates soyar , maydanoz kıyar, yamaklık görevinde süperdir... Bildiği yemekleri ben işten geç geldiğim günler hazır eder ve bana süpriz bile yapar ... Cumartesi kahvaltılarını sırayla hazırlarız bir hafta o bir hafta ben :))) Ev işlerinde de öyle yardımcıdır ben evi süpürürken o siler toz alır... sadece ütü yapmaz onu da beceremediği için ...

benim eşimde yapmak istiyor ama elinden gelmiyor malesef bana yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiği kadar masayı kurup topluyor.ayran yapıyor,çorba karıştırıyor ve en çok sevdiği şey tatlı canı isteyince hadi sen tarif et ben yaparım diyo böyle basit şeyleri yapıyor yani çalışmıyor olsam sorun değil ama çalıştığım için çok isterdim yemek yapmayı bilmesini :

cok canı ısterse yapar kocısım.cokta guzel yapar.ellerıne saglık askımınbazen surprız yapıp pazar kahvaltıları hazırlar

Bana her konuda yardımcı olduğu gibi mutfaktada hep yanımda olur,
özellikle ben ona 'aşkım şunu yaparmısın' dediğimde çocuklar gibi sevinip kollarını sıvar canım kocacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…