Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

ben et yemeklerini yemem de yapmamda o yüzden onları yapar yemek istediği zaman balık yapar çok güzel menemen yapar:) bazende sofrayı kurmama yardım eder zaten bende fazla yüklenmiyorum

beim eşim maşaallah belkide bir bayandan daha güzel yemek yapar ve çok sever yemek yapmayı pilav mantı karnıyarık soğuk mezeler herşeyi becerir ..

herzaman değil ama özellikle misafir gelcegi zaman yapar köfte felan yogurur ilk evlendiğimiz zaman yemekleri o yapmıştıohaoldumsmile

bazen sofrayı kurar çok ama çok nadir de makarna menemen yaparr
amann adam evde durmuyoki yemek yapa yemek felan istemiyom izinli olsun yeter :sinifsinif:

eşim çok güzel yemek yapar ..ve yaptığı yemekleri özenerek içine farklı tatlar katarak yapar ..sağolsun bana çok yardımcıdır ...yeri gelir yemek yapar ..hasta yorgun olsam kahvaltı hazırlar bulaşık varsa toplar ...ben hiçbir zaman ona şunu yap demiyorum ..o kendisi bilip yapar ...her zaman her zaman da yaptırmam ama ....mesela ben yemek yapıyorsam o ütüleri yapar ...ben temizlik yapıyorsam o gider yemek yapar v.s. yerine ve zamanına göre yarım eder bana sağolsun ama sürekli de ev kadını gibi iş yapmasını istemem ...gerekli durumlarda bana yardım etsin yeter ...

ROBOTCUM ÇOK ŞANSLISIN MAŞALLAH EŞİNE
BENİMKİDE YAPAR AMA BEN VARSAM PEK YAPMAZ HASTAYSAM YADA ACİL Bİ DURUM VARSA YADA YANLIZSA YAPAR
EN GÜZEL YAPTIĞI YEMEK YUMURTALI EKMEK sempatiksalakcinni :roflol:

benim eşim yapmaz yemek lmaz:
mecbur kalırsa ancak kendine yoksa görmedim daha guclubacismile
aman yapmasında mutfak berbat olur orayı temizliceme kendim yaparım yemegi daha iyi kaydirigubbakcemile3

eşim evde yemek yapmaz
keyfı olarak yapmak isterse olabılır....
şimdiye kadar yaptıgı en guzel şey soslu makarna ve mangal sucuk..
başkada bişi bilmez zaten girmese daha ıyı yani:))

beraber yaşarken kim yemek yapacak diye tatlı tatlı kavga ederdik:))

evlenince genelde ben yapıyorum , arada sırada eşim yapar

Esim turk degil. Ama turk yemeklerine bayiliyor. Kendisi de genellikle bana yardim eder. Ama Kore yemeklerinde ben ona yardim ederim

biz eşimle genelde birlikte yaparız...hergün olmasada haftada 2 kez mutlaka birlikte eğlenerek yemek yaparız...
birde eşim Adanalı benim..et cızbız içli köfte çiğ köfte erbabıdır resmen..çiğ köfte partilerimiz eksik olmaz evde..arkadaşlar arası güzel geçer...
hatta yoğururken resimlerini eklemek isterdim ama yasakmı değilmi bilmiyorum:)))

vakti olursa mutlaka gelir mutfaga beraber yaparız.. bazen tatil güleri kendide girer...
evet yaparken çok dağıtır ama tolamasınada yardım eder ....
beraber yapmanın zevki bambaşka oluyor

kriz zamanı işsiz kaldığı dönemde yemeğinden salatasına kadar yapardı hatta üstüne mutfağıda toplardı, ben işten geldiğimde hiç iş bırakmamış olurdu bana...ki bunları yapmasını filanda ben söylememiştim kendi düşündü ve yaptı

şuanda ise bazen yapar ama yemeğe pek elini bulaştırmam genelde salata yapar sofrayı kurmama kaldırmama yardım eder. bana çok yardım eder tek başıma bırakmaz genelde uyy yerim onu ben yaaa

Yemek yapar, tatlı yapar (hazır şeyler ama =) ), kahvaltı hazırlar, ekmek makinesinde ekmek yapmak her zaman onun işidir. Özellikle fırında tavuğu nefistir. Ortalığı birazcık dağıtır ama hiç problem değil. Onun yaptığı şeyleri yemenin keyfi başka. Çoğu zaman birlikte yaparız ama hastaysam ya da işim varsa, bizde durum böyle.

yemek yaparken bana yarımcı olur. beraber yemek yapmak çok eğlenceli. pazar günleri bazen mutfağa girip 1 saaette tatlısına kadar yapar. pratik yemekler tabi ama ben onun yemekelrini severim. sonra tüm bulaşıkları yıkar. sabahlarıda kahvaltıyı hazırlar canım kociş.

Ayy masallah herkesin esi yardimsever. Kore erkekleri genellikle yardim eder. Ev islerinin tamamina yakinini yaparlar. Kore kizlari tembelligi sevdiklerinden kore erkekleri ev supurur,camasir yikar,toz alir,cocuklarin bakimini ve odevlerini yaptirir,yemek yapar,bulasik yikar... yani anlayacaginiz bir kadinin yaptigi her isi yapabilir. ama hepsi oyle degil. benim diger turk arkadaslarim(korelilerle evli turk arkadaslarim) eslerinin yardim etmemesinden sikayetci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…