Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

nette konuşan evli erkekler genelde heycan aramaya çıkıyolar yapan da çok fazla bence ama yanımda yapmasını istemem konuşurum vazgecmiyosa ozman icabına bakılır

aldatmadır bence böle bi eğlence olamaz eğlenecekse seninle eğlensin birlikte eğlenin yada gizlisi saklısı yoksa senin yanında konuşssun gizli konuşmasın bunun için evliliğimi bitirmem ama çok üzülürüm.

aldatmadır. o anki ruh halime bağlı ne yapacağım ama allah yaşatmasın kimseye.

Eglence degildir, esin haberi ve rizasi olmadigi takdirde eglence degil aldatmadir,
(tabii yakalandiginda eglence amacli girdim can SIKINtisi der, ne kadar gercekcidir orasi size kalmis)
bos zaman doldurmak icin turlu tebarekli seyler var illa nette takilmaksa oyun oynamak gibi mesela!

o zaman benim de canım sıkılıyor, ne yapayım yani...

valla kusura bakmasın...evliliğimi bitirme noktasını bilemem ama direk aldatmış oluyor işte, ne yazdığı falan umrumda olmaz...benden gizli konuştu mu konuştu.....eğlence arıyorsa az benle ilgilensin.....benden daha iyisini buluyorsa buyursun sohbet etsin....ne yaparsa yapsın...kafasını bile kırarım....

sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?

arkadaşım senin başınamı geldi bu?
geniş bi midem olmadığı için kabul etmezdim...
ona şöyle derdim,eee bende sıkılıyorum o zaman bende erkeklerlen yazışayım kabul edermisin....
bu adilikten başka bişey değil........

Sence...

Buna eğlencedir ,aldatma sayılmaz diyecek kadar saf yoktur herhalde..laelaelaelaelae

Böyle birşeyle karşılaşsam o pc nin ekranını onun kafası ile kırarım..

hayır benim başıma gelmedi.ama en yakın arkadaşım yaşadı bu olayı.küçük bi çocuğu olduğu için uzatmamış.sadece bi kaç gün konuşmamış.ama kadınlar hiç bişeyi unutmazlar...dolar dolar hiç beklenmeyen bi zamanda taşarlar........

lap topu kafasında kırardım(sonrada elime ne geçtiyse)hem de büyük bir zevkleklava:
kabullenemezdim Allah korusun

midem kaldırmaz böyle bir şeyi ertesi sabah adliyede kusarım. böyle birseyın affı olmaz aslaaa

zaten bu erkekler ilk önce nete takılı ne var canım sıkıldım der sonra etrafındaki kızlara bakar sonrada birini bulur niyet baştan bozuktur hanım evde otursun ben eğleneyim bence aldatmaya meğildir vallahi casus var hergün kontrol ediyorum şifreleri aldım onun haberi yok gözüm üstünde yakalarsam yandı....yakalarımda sesizimdir ama sinsiyimdirde birde şu tel dinleyebilsem düşüncesi bile sinir etti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…