Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

tak sepeti koluna,herkes kendi yoluna derim. ama sepeti taktırmadan önce iyi bi benzetirim.:jeyyar:Çok üzgünüm çoookklava:

konustugu konular ne ilk önce arastırım caktırmadan
ilk etapta bozuntuya veremem arastırım hal ve hareketleri herseyi ele verir zaten eger beni aldattıgını anlarsam bosamam demeyimde hakkını avucuna veririm burnundan getiririm dünyayı yok is baska boyutlara gelmis ben ücüncü planda isem herkes kendi yoluna

evliliği bitirmeyi denemem sanırım ama güvenimin biteceği kesin.güvensizde nereye kadar gider bilmiyorum.sakin düşünmek lazım.kendisini benim yerime koymasını ister yaşattıklarının aynısını yaşamasını allahtan dilerdim.yangınsa daha beter yansın....

aynı şeyi ben yapayım bakalım oluyor mu olmuyor mu...
apaçık aldatmaktır bu ya....

bende eşimden şüphe ediyordum sürekli takip halindeydim artık ne kadar bunaldıysa itiraf etti .onun deyimiyle derleşiyormuş millet gibi gidip canlısıyla yapmıyormuş laf laf laf.çok ağlamıştım ilk anlattığında .ona olan bütün güvenim gitti ne .her tartışmada yüzüne vuruyorum .ne dese beyenirsiniz sana artık birşey anlatmıcam anlatmazsan anlatma be sanki iyi birşey yapıyorda birde tehtid ediyo anlatmıcakmış sabır çekiyorum ya sabır bakalım ne olacak

herşey ortada canım..
pişkin pişkin birde kılıf bulmuş kendine herkes gibi yapmıyormuş..klava:
normal evli bir erkek başkalarıyla böğle konuşup dertleşmez
zaten dertleşse ortada evlilik kalmaz..

Ağzım bir karış açık kaldı. Bu nasıl bir soru.
Aldatmadır tabiki bunun başka hiçbir açıklaması yok.
Hemen popoya tekmeyi yer tarafımdan.

allah kimseye yaşatmasın :1no2:anında kapıyı çarpar çıkarım ama önce bilgisayarı duvara çarparım.

iyi bir çatışma sonunda evden kovarım.
sonra da boşarım. sonra dava bitince tüm eşyalarımızı yakar o evi terk ederim.

tabıı canım ne munasebet.evde eslerıyle eglenemıolarda mı dısarıda egleneceklermıs.hem evlı barklı adamın ne ısı var ole sıtelerde.hemde kızlarla konusacaklar.oyarım ben o adamı klava: her ne olursa olsun asla hos gormem bole bı olayı ve oyle bı adama da yol verırırım gıtsın nerde eglenecekse nerde yenı heyecan atraksıon yasayacaksa yasasın benden uzakta olsun. kötükedihüso

haberlere çıkıp karımdan özür diliyorum, onu çok seviyorum, bir daha böyle birşey yapmayacağım derse affederim:roflol:

yoksa kendini sokakta bulur.

Tek birşey söyleyeceğim. Bu boşanma sebebi mi değil mi ben evli olmadığım için bu kısmı atlıyorum. Ama şunu diyebilirim dersini iyi verirsen bir daha yapmaz. (sapık değilse)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…