Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

allah korusun..dağlara taşlara...tabikide bir aldatmadır..ötesi yok bunun asla..yaptığından sonra güvenemem ki bir daha ona...biter benim için

"Aaaa canım kocacım ne güzel hobiler bulmuşsun kendine,harikasın hep böyle devam et" der,çeker giderim..
Benim için boşanma sebebidir..
Nokta.

nasıl sindirilir ki...
bu konuda büyük konuşmak istemiyorum. hayatın bize neler göstereceğini bilemeyiz.

hımmmmmm
önce ağzını yolarım,sonra chat yapan o parmaklarını teker teker kırarım,uyurken kulağına civa atarım,tavada yağ kızdırır üzerine dökerim,arabasının frenlerini bozarım,su dolu küvetin içindeyken çalışan sac kurutma makinesini atarım,tüm bunlardan sonra valizini hazırlar anasının yaşadığı şehire bi otobüs bileti alırım...........:sm_cool:

bence gerçek hayatta fırsat bulsa balıklama atlayacaktır
fırsat bulamadığı için nette idare ediyor demektir bu
o laptop a kafasına sokardım heralde onun

bir arkadaş aldatmamıdır demiş elbette aldatmadı bu işin eğlencesi olmaz kendini eğlendirecek başka eğlence bulsun ben bekarım ve üye olduğum arkadaşkık siteleri var inanın %90 ı evli erkekler hemde resimlerini koymuşlar hangi akla hizmet bu ne korkusuzluktur ben kendı profilime bana evli erkekler asla mesaj atmasın dıye yazıyorum bakıyorum yine evlilerden geliyor evliyiz bizim 2 söz etmeye hakkımız yokmu bu ne ayrımcılıktır biz vebalımıyız diyorlar pişmiş pişmiş....klava:

nasıl yani?
böyle bir sebeple mi?

bnm için o an bitmiştii sevgi yönünden
ama daha sonra başka şeyler olunca da tüm bitti zaten cnm
aslında o sadece bnm ayrılma nedenimn %15 i bile değill
daha neler neler:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
küçümsenecek bir şey değil..
eğer bir evli erkek bir kızla konuşuyorsa bunun masum bir açıklaması olamaz.. .
hepsi aynı bahaneyi üretir: eğlenmek için, canım sıkılıyor, değişik insanlarla sohbet etmek için v.s v.s
yaaa yapmayın allahaşkınaaa...

can sıkıntısıymış: can sıkıntısını gidermek için türlü yol var...spor, internet (kızlar dışındaki kısmı tabi), hobi, seyahat, otomobil v.s v.s
değişik insanlarla konuşmak ufkunu açıyormuş: erkek ille sohbet etmek istiyor, sadece sohbet için di hayatım diyorsa o zaman kendinden büyük yaşlı bir amcayla sohbet etsin neden genç bir kız..

vallahi eşim böyle birşey yapsa isterse 3 kelime laf etmiş olsun benden sıkıldığını hissederim...yaa çözüm için konuşurum,
ama illaki önce bir kıyameti koparırım...gerekirse evden atarım...
Allah korusun yaaa, Rabbim kimsenin başına böyle huzursuzluklar vermesin
:Saruboceq:

Bence bu boşanma sebebidir..:1closedeyes:

Boşancak bir sebep bulmak için,aldattığına inanmak için illa yatakta mı yakalamak lazım ???-tatlicadiarzu-

böyle bir şey için evlilik harcanmaz denmiş ama aynı cümle erkek için de geçerli, öyle şeyler için evliliklerini harcıyorlar ki.

ister aldatma olsun ister olmasın ben kocamı başka kadınlarla samimi olmasını dayanamıyorumm :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…