Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

Benimki girmez. Hem benim acı çekmeme dayanamaz, hem de kan görmeye falan da gelemez. :) Aman gelmesin zaten, bayılır falan, bir de onunla uğraşmasınlar. :)

hihihi bayildim valla :lepi: ben istemezdim iykide yanimda olmamis simdi ben ona hava atiorum kizimi ilk ben gördüm diyeeeeee:sm_cool:

doğumda yanımda olmasını isterim ben belki daha bebek sahibi olmadığımdan bir korkum var doğum anı için o yüzden yanımda olmasını istiyorum ama

istedim ama maalesef girmedi....hastahane kokusuna bile dayanamayan bir adam...sanırım amelıyathanede bayılır kalırdı....

bende girmesini çok isterim teklif etttim ama düşünecem dedi .bence utanılacak bişey yok koyarken iyide çıkarkenmi ayıp ::Saruboceq:

ben sezaryen doğum yaptım eşimin yanımda girmesini çok istedim ama doktorum buna izin vermedi seni bu halinle hatırlasın dedi sonra içerde babalr bayılıyo annede strese giriyo dedi eşimin canına minnet oda girmek taraftarı değildi zaten

ben kesinlikle isterim.. normal doğum düşünüyorum şimdiden (evlendim de hamile kaldım sanki ) görsün ,kameraya da çeksin ne acılar içinde doğurduğumu,ona bi evlat verebilmek için ne hallere girdiğimi kıymetimi bilsin

bende girmesini istiyorum, gerci once bi hamile kalayim dogum yaklassin hele bi yaklassin, kesinlikle elimden kacamaz mutlaka girip gormesini istiyorum, o cocugu yalniz yapmiyoruz oyle armut pis agzima dus olmaz(gerci biz ikimizde yapamadik tup bebekle insallah 6.denemede olur), bence gormeli...
ben bizim gelinin 2dogumuna girdim muhtesem bisey

normal doğum olursa yanımda olmasını isterim çünkü bir çok korktuğum şeyleri eşimle birlikte yapabildi mesela yüksekten çok korkarım ama eşimle teleferiğe falan bindim daha başka korktuğum şeyleride onunla birlikte yapınca biraz daha sakin oluyorum o yüzden yanımda olursa daha güvende hissederim kendimi ama sezeryan olursada genel anestezi isterim ki o durumda yanımda olmasına gerek yok gerçi hamile falanda değilim ya daha kaydirigubbakcemile3

ben kesinliklikle yanımda olmasını isterim ama eşim çok paniktir adet sancılarımda bile evde dört döner üstelik kanda tutuyo eşimi hayatta girmez yani :roflol:

ne evliyim ne hamile..
ama suanki düşüncelerime cevap vermem gerekirse; hiç istemem:1ninca:

çok istiyorum eşimin yanımda olmasını
ilk başlarda giremem dayanamam diyordu
ama artık eşimde istiyor kızımızın doğumuna tanık olmayı:1hug:

bana önceden garip gelirdi benden tiksinir yada dayanamaz diye düşünüyordum ama eşim özellikle bunu çok istediğini yanımda olmak istediğini söyledi. şimdi bende çok istiyorum bunu...

ben istemezdim.
eşim ise zaten hayatta istemiyor kendisini kan tutar çünkü.
bir de ben eşime o halde görünmek istemezdim sanırım.

çok isterdim hemde. ama bir yandan da acaba iğrenirmi diye düşünmüyor değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…