Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

oyle bisey olabilir min yaa o zama dogumu kendi kendimize yapalim hic kimse girmesin o zamna ben hepten yandim dogumumu bi hollandali yaptiricak onun gunahlarinin bagislanmasini beklersek ooooo mantikli lun biraz lutfen dogum olayi cok zor bisey biz bi doguruyorsak eslerimizde 9 doguruyolar o bakimdan dayanilmaz ama bi erkeginde bence karisinin yaninda olmasi lazim destekicin benim esimde Allah izin verirse kesinlikle olacak Allah dogum yapacakalrin yardimcisi olsun...

[B]Iki oglumuza da esim yanimdaydi.
Ve kordonlarini o kesmisti.
Cok özel ve güzel bir duygu.
Haaa ilk ogluma , doguma baslar baaslmaz sanirim 5 dakika bile geçmemisti, daha dogurmadinmi kiz demisti, oracikti öldüresim gelmistikötükedihüso onu ama olsun yine de çok guzeldi :asigim::1hug:

doğum anında yanınızda kim varsa onun günahları affolana kadar doğuramayacağınızı biliyormuydunuz.
ben ne eşim nede başkasını isterim yanımda kaydirigubbakcemile2

inanmayın böyle şeylere lütfen.
o zaman doğumdaki tüm doktor ve hemşireleri mümkünse hacı olanlardan falan mı seçeceğiz?
ya da en iyisi tek başımıza doğuralım..
doğum sırasında annenin hayatını kaybetmesi -allah korusun tabiki de- yaındaki günahkarlar yüzünden olabilir o zaman ne dersiniz..

neyse konuyla ilgi yorum yapayım bir de;
her zaman istediğim birşeydi doğumda eşimin yanımda olması.
ama doğum fotoğrafçısı da doğuma gireceğinden doktorun "hanım hanım babanı da getirseydin bari" dememesi için kocamı kapıdabırakma ihtimalim yüksek gibi görünüyor.:sinifsinif:

çok ama çok isterdim ben doğum yapar yapmaz bebeğimi kaybettim o an eşimin yanımda olmasını herşeyden çok isterdim ama malesef fakülte ve devlet hastaneleri kabul etmiyor lmaz: bende bu yüden bdaha allah nasip ederse özel bir hastane seçicem yanımda olsun eşim diye izsanın o an okadar çok ihtiyacı olurki eşinin yanında olmasına mafoldumben

ben şahsen istiyorum eşimin girmesini ve girecekte zaten allah nasip ederse o günleri görmeyi bize inşallah zaten benim eşim benden hevesli bebiişi ilk o görecek diye :)

yoo şöyle düşünün, bir kadın doğumcu veya ebe günde kaç tane doğum yaptırıyor. o zaman sabah ilk saatlerde olan doğumlar uzun, akşam olan doğumlar kısa sürmeliydi. eh akşama kadar günahlar affedile affedile akşam doğum yapana bişi kalmaz. zemuszemus
inanmıyorum böyle birşeye. ama eşimin doğuma girmesini istemezdim, beni o halde görmesi psikolojimi çok kötü etkilerdi herhalde lmaz:

doktorlar kasdedilerek demedim
eş anne kardeş girince ( aileden kan bağı olan kişiler ) . bende bi sohbette duydum. şekerim.

Kendisine kalmis isterse tabiki gönlüm hos olurdu
ama istemez korkarsa da sorun etmem..
Maddi durumumumuza bagli ama mutlaka Özel hastanede istiyorum
ebeler hakkinda fazla iyi seyler duymadim, o sanciyla bide onlari cekememm
:1shok:

evet kesinlikle yanımda olmalı hihoyyyt oda bunu çok istiyo rabbim nasip ederse inşallah diyeyim :Saruboceq:

evet benim eşimde benim yanımda kesinlikle olurdu...bende olmasını isterdim...
bna güç kuvvet verirdi yanımda olması..elimi turardı...beraber agladırk..bebegimizi beraber karşılardık süper olurdu...inşallah rabbim iizn verir anne baba oluruz..

ben yanımda olmasını istedim sezaryen olacaktım çünkü ama o kabul etmedi sebebide ben bayılırım dayanamam benlemi senlemi ugraşacaklar dedi

ben kesinlikle istemezdim.çünkü eşim doğumda benim acı çektiğimi görünce eminim doktoru döver.kafamçokkarıştı

Mutlaka isterdim .Çünkü eşimin olduğu ortanda kendimi güvenli ve de huzurlu hissediyorum. Doğum anında onun yanımda olması bana güç verir elbette

İki kere sezeryanla doğum yaptım ikisinde eşim yanımdaydı ama ben aslında kapıda bekleyip dokuz doğurmasını isterdim kapıda beklerken yaşanan heyecan da güzeldir. Ama eşim ısrarla girmek istedi ya bişey olursa ben yanında olayım diye ısrar etti Allah korusun bişey olsa sanki sezeryana müdahele edebilecek delikafadulden Bence biraz da merakı canlı canlı ameliyat izlemekti :) Şimdi çocukları herkezden önce ben gördüm diye bana hava atıyor naniknanik

onu doğumda yumruklamak isterdim canım.
doğum yaparken cekecegım sancılardan canım acırken onunda canının acımasını ısterdım.
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…