Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

benim esim basucumdaydi epidural oldum hatta kizimin icimden alinisini seyretti kordonu kesti sacimi oksadi bende konustu nasil guc verdi o gunumu cok guzel bir hale getirdi sagolsun hele dogum bitince kizimizi kucagina alip basucuma oturmasi vardi gorseniz o dogurdu sanirdiniz

henuz hamile diilim ama insallah olurum, ve mutlaka ama mutlaka esimi yanimda isterim hatta hastaneyi bile buna uygun secicem, ben cok korkuyorum dogumdan, ama ancak esimin destegiyle basarabilecegimi inaniyorum, kocisim de girmek istiyor zaten doguma insallah hamile kalirsam tabi... daha olmadan dogumu bile konustuk cok sabirsiziz dimi?:)

ben istedim ama o yok ben dayanamam bakamam vs dedi sezeryana biyle girmedi
onlar yani benim eşim pek cesaretli değil
oğlanı sünnet ettirirken ben bakamam diyodu
ötlek mi ne azıcık

yani bence görmeleri pek doğru değil
yani onlar bir bayan gözüyle bakamıyolar bu mucizevi olaya anlamıyolar ya

7 ay önce dogum yaptim, önce normal dogum olacakti bebek cikmayinca sezeryan oldum. esim bir an bile yanliz birakmadi beni.. ben de esim haric herkesden cekinirim..sezeryan oldugumda oglumun göbegini kesti ve ilk oglumu o kucagina aldi ve o ani dusundukce cok mutlu oluyor :)

çok isterim orda olmasını.. sonuçta beraber karar verip ikimizin parçası olacak çocuğun her anını o da yaşamalıo die düşünüyorum.

bu konuyu hiç konuşmadık ama umarım gelicem der.

Iki dogumumdada esim yanimdaydi...Elimi tutup cesaretlendirmisti....Cocuklarim benden once hep onun kollarinda oldu...Buda herhalde ona orda bulunmaya cesaret etmesinin odulu oldu...Insallah bir aksilik olmazda ucuncudede beraber olucaz...Baskasini istemiyorum yanimda esimden daha yakin ve o ani yasamayi hakeden kimse yok...

ben çok isterdim girmesini.. çekilen acıları görsün ki değer bilsin beyefendi..

ben isterim.eşim de istiyor.hele o günleri görelim.rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben iki normal doğum yaptım istemedim yine doğum yapsam yine istemem.şahsi fikrim doğum anneyle doktor arasında kalmalı.o olayı tam olarak gören bir erkeğin karısına birdaha arzu hissedeceğine inanmıyorum.bence artık karı koca değil ana kız olurlar.eşimin gözünde hep sevgiliyken beni nasıl görüyosa şimdide öle olmasını istiyorum.yani bana acımasını merhaet etmesini stemiyorum.herzaman gözünde aynı kalmak isterim.you tubede kendim bile izlemeye dayanamadığım bişeyi eşime izletmek gaddarlık bence.doğurmak ayrı ama izlemek apayrı .bunlar benim şahsi fikrim.herkez başka düşünebilir.saygı duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ıstemezdim, eşime sordum girmek istermisin diye:
ıstemem dedi.Beni acı çekerken görmeye dayanamazmış.

Bir de bir doktor yakınım eşlerin doğuma girmesi doğru değil tiksinme gibi bir durum oluşabiliyormuş dedi.
Bu benim fikrim değil ama doğru olabilir.

doğum yapmadan once cok ıstıyordum,esımde oyle,,ama olmadı.ıyıkıde olmamıs.fıkrım degıstı,,esım doğum konusunda yetrınce bılınçli bırı zaten tanık olmasına gerek yok o ana..ama dıger yandan sancılar sırsında yatagın kenarllarını koparırcasına cekıstırmek yerıne,esımın detek vermesı guzel olurdu belkıi,ama ınsanın gozu o anda duygu,hıssıyat gomuyor,bır an once doğsun ve bıtsın ıstıyor..bılmıyrum bnım bole oldu.herkesın gonlune gre versın allah ıns.

ben çok isterim eşimin doğumumda yanımda olmasını,elimi tutmasını.ve iğreneceğinide düşünmüyorum.ve inşallah allah benimde anne olmama izin verir ve eşimde yanımda olur o anda..:CüvCüv:

evt canım oluyomuş oleebnde duydumonu.erkke eşini o halde görunce kan suyu gelmesı falan tiskınebılıyolarmış

ben istemem çünkü gerçekten kötü bir durum benim o halimi görmesin ama eşim ister diye düşünüyorum fakat benim istemediğimi bildiğinden girmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…