spor salonun hayirli olsun ejje.
Iyi gidiyorsun 2 basamaga cidden az kalmis. Ben de o gunleri gorurum insallah.
kola disinda harika menu, basarilar.
mesela bugunku menun cok guzel. corba zaten olmazsa olmazin olmali diyet yapiyorsan. madem kolayida birakti, bence cok hizli gidecektir kilolar.
Merhabalar canım,
Azmine hayran oldum, ve yazını okurken nedense çok mutlu , azimli bir bayan ruhu hissettiğim, kendime yakın hissettiğim için yorum yapmaya karar verdim:) Umarım beni yanlış anlamazsın..az ya da çok bazen kilo çok takıntı olabiliyor..bende 27 yaşındayım 1.64 cm boyum ve yazın 60 kiloydum..yazın akşamları yemeği kestim, aslında diyet yaptım sayıılmaz çünkü birşeye uyarak kendimi kısıtlamak bende ters tepki yapıyor..bu sadece 3-4 ay içinde 52 kiloya düştüm..hızlı vermediğim için ilk başlarda almadım.Fakat, malum kış geldi, hareketli sürekli yürüyen ben yürüyemez oldumve 7 ay sonra düğünüm olmasına rağmen tutamıyorum kendimi yiyorum 55 kiloyum şu an her sabah diyete başlıyorum, öğlen bitiyor eski azmim resmen yok oldu, hemde en olması gereken yerde..55 az kilo diye düşünenler olabilir ama bir kere gelin olacağım ve zayıf olmak istiyorum, sende bahsetmişsin sürekli yaptım yaptım diyetleri bozdum diye..sonrasındaki o azmi beynine entegre etme kısmını bana anlatır mısın? inan buna çok ihtiyazım var..
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?