Bebek Beslenmesi Ek gıda da neler vereceğimi bilemedim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlaar kızım şu an 6 ay 15 günlük ilk tadımlara başladık klasik havuç, patates, kabak, balkabağ şimdi neler vereceğimi bilemedim brokoli karnabahar aldım onlar 8 aydan önce verilmiyormuş şimdi neler vermem gerek sizce nasıl yol izlemem lazım doktor bana başta yaptıklarımdan yap demişti yumurta falan ama şimdi neler yapıcam bilemedim ay başında tekrardan gidicez

Yoğurt muhallebi çorba falan yapabilirsin internette çıkmıyor mu

Çorba yapın sebzeler ile onu verebilirsiniz Yumurta alerjisi yoksa bebek pankek falan yapın kahvaltı için, meyve püresi yapın instagramda Login • Instagram

Bu sayfalara bakım size yardımcı olacak bilgiler var

E
Listenize kesinlikle avokado ekleyin. Gelişimleri için çok önemli

Benim bebeğimde de aynı problem var. 3 er gün patates tatlı patates kabak havuç elma armut verdim. Sonra birleştirip verdim patates+havuç patates+kabak diye. Bugün de ilk defa pirinç unuyla elma püresi hazırlayıp verdim bundan sonrasını ben de bilmiyorum

E

Listenize kesinlikle avokado ekleyin. Gelişimleri için çok önemli
Onu aldım biraz olgunlaşmasını bekliyorum ama onu nasıl vericem bilemedim onu araştırmaya başladım sade yer mi bilemedim yoğurtla fakanda veremem alerjisi var

Çok zor ya bi tadımları vs aşsak böyle tam yeme kapasitesine ulaşsa bir sürü güzel tarifler var ama şu an hala tadımda olduğu için zor oluyor insanın aklına sebze meyve gelmiyor

O zaman öyle yapim çatalla ezicem sadece dimi? Umarım sever ben sevememiştim
Sade yemesi bence biraZ zor meyve püresi gibi yapın verin tek onu deilde başka bir meyve ile karıştırıp verin içine bisküvisi ile ezerek pekmez falan katarak yedirebilirsiniz bebe biskivüsüni ben ebebekden aldıgım bir marka vardı onu kullanıyordum hep meyve pürelerinde cok kullandım pekmezle birlikte o şekilde deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…