ek gıda için erkenmi???

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
merhaba kızlar..oğlum 28 ağustosta doğdu.sütüm çok az oldu 1 buçuk ay emebildi sadece artık mamayla besliyorum.yavaş yavaş elma suyunu fln tattırmak istiyorum alışması için 2 çay kaşığı fln ama karar veremedim 3 ayını doldurmasına 1 hafta kaldı sizce daha erken mi bebeğini mamayla besleyen anneler ek birşeyler tattıran oldumu..cvplarınızı bekliyorum..

merhaba kızlar..oğlum 28 ağustosta doğdu.sütüm çok az oldu 1 buçuk ay emebildi sadece artık mamayla besliyorum.yavaş yavaş elma suyunu fln tattırmak istiyorum alışması için 2 çay kaşığı fln ama karar veremedim 3 ayını doldurmasına 1 hafta kaldı sizce daha erken mi bebeğini mamayla besleyen anneler ek birşeyler tattıran oldumu..cvplarınızı bekliyorum..

valla cnm tatlar bebege gore degısıuyor benım bebegımde 4 aylık olmak uzere ben 1 aydır arı mamanın kasık mamasını verıyorum sonra elme puresı ve armut puresı verıyorum mama yıyen bebeklere ek gıda 4.ayda baslatıyor drlar alerjı durumuna baglı bızda cok sukur yapmadı hıcbırı

ben milupa 1 kullanıyorum.püreyi nasıl veriyorsun rendeleyip suyunu mu çıkarıyorsun, kaç ml veriyorsun ve günde kaç öğün?çok soru sordum sanırım;)

ben milupa 1 kullanıyorum.püreyi nasıl veriyorsun rendeleyip suyunu mu çıkarıyorsun, kaç ml veriyorsun ve günde kaç öğün?çok soru sordum sanırım;)

bende amtamıl kullanıyordum ama hem pahalı hemde kabız oldular kızlarım ben ılk 4 kayısı hasladım mıkserde az suyuyla poure yaptım yedıler sımdı gunde bıkes 100 ml arı mama sutlu pırınclı kasık maması yıdırıyorum

Back
X