- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.361
elmalıcım zeytinyağı biraz fazla olmamışmı:) bir fincandan az demişsin yanlış yazdın herhalde:)) bir tatlı kaşığı yemeklere kafidir.Ama yemek pişince koymak gerekiyor.Ayrıca hala bebeklerimize özel yemek yapmaya devam etmemizi söylüyor butun otoriteler benim kendi fikrim de bu yönde tuz ve şeker sıfır olmalıymış böbreklere ve damarlara yüklenme yapıyormuş.Kendimize yaptığımız yemeklerden sadece tattırma amaçlı veriyorum ben.CADIARZU
Lelal'cim Duru'ya UHT süt mü veriyorsun Pastörize süt mü? Hiç kabul edeceğini sanmıyorum ama yavaş yavaş benim de alıştırmam lazım Bengiş'i...
canım aynen benimkide geç yattığı için geç kalkıyoruz.mümkün olduğunca daha erkene çekmeye çalışıyorum saati ondan 12 yi pek buldurmamaya çalışıyorum ben.bir de hemen kalkar kalkmaz yemez benimki.ikindi saatinde öğlen yemeğini yer,akşam da bizimle yedirmeye çalışıyorum.ikindiyle akşam öğünü arasında meyve yedirmeye açlışıyorum.gece yatarken süt ve sabah karşı kalktığında yine süt.arkadaşlar bebeklere yemeklerini kaç saat arayla yediriyorsunuz benim kızım gece uyumadığı için geç kalkıyor saat 12 gibi kahvaltı yapıyor 3-4 gibii çorbasını içiyor aksam 8buçuk 9 gibi bizimle tekrar yiyor arada beni emiyor ana ogunleri bu şekilde ama benim içime pek sınmiyor siizler kaç saat arayla nasıl bir beslenme planı yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?