- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
tuz seker bende kullanmiyorum canim.
bugünkü çorbamız bezelye, havuç, karnıbahar köftelik bulgur ve organik zeytinyağı eşliğinde:)) bayıldı oğlum, 150 ml kadar yedi,
kahvaltıda bende ceviz veriyorum bir süredir, birgün ceviz bir gün yumurta sarısı katıyorum, ıhlamurla yapıyorum ve pekmez katmıyorum
kızlar yaa bişi sorcam.doktora sorcam sorcam hep unutuyorum.benim kız ek besinini yedikten yarım saat sonra falan emmek istiyor.tabi uykuus geldiği için.emerek uyuyor.bende doymadığını düşünüyorum.siz ne yapıyorsunuz,emziriyor musunuz, ya da şööle diyim ek besinden ne kadar sonra emziiryorsunuz..
ben hiç kahvaltı vermedim.doktor listesinde yoktu zaten.ama vermek istiyorum.
ilk nasıl başladın,ceviz ve yumurta katıyorum demişsinn neye katıyorsun,biberonla mı veriyorsun.cevizi nasıl eziyorsun.birde peynir verdiğini söyleyenler var.tuzunu nasıl alıyorsunuz.cevaplayabilir misin canım.ayy çok soru sordum di mi.klava:
çok teşekkür ederim denizanası.yumurta peynir...hepsi karştırılıp veriliyor di mi.
ben yogurt veya kasik mamalarinin hepsini hipp aliyorum canim organik oldugu icin.
ayrica bizim doktorumuzda hiip öneriyor onun icin baska marka denemedim hic.
bende muhallebilerin üzerine felan mutlaka biberon maması veriyorum çoğunlukla hemen içiyor.kızlar yaa bişi sorcam.doktora sorcam sorcam hep unutuyorum.benim kız ek besinini yedikten yarım saat sonra falan emmek istiyor.tabi uykuus geldiği için.emerek uyuyor.bende doymadığını düşünüyorum.siz ne yapıyorsunuz,emziriyor musunuz, ya da şööle diyim ek besinden ne kadar sonra emziiryorsunuz..
canım mısırlı felan dediğin biberon mamasının markası ne acaba?Ben neden hiç görmedim ?sengözlerimebaksanabevet canım çatalla ezip karıştırıp veriyorum
kızlar bugün oğluma ilk defa çorba verdim
patates havuç ve 1çay kaşığı kadar pirinci haşladım ve süzgeçten geçirdim çok sevdi kaşık kaşık yemek istedi ama çok korktum veremedim yarım çay bardağı kadar verdim yarın biraz daha vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?