- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
ablamın iki çocuğunada annem baktı biz ne yediysek onlarada aynısından verdi tuzsuz falan yapmadı bişeyde olmadı ama ben yapmam öle daha minicik nasıl sindircek midesi kuşumun ama denizanası senin dediğin gibi olabilir canım tatları ayırsın diye daha var gerçi çorbişlere geçmemize
ibolya ben senin yakışıklının eski fotoğrafını hatırlıyorum minicikti kıızz şimdi çok büyümüş geldi bana bide büyümemiş diyosun çok tatlı olmuş saçlar falan maşallahh
benimkininde boyu kısa biraz galiba kaydirigubbakcemile3 bizimkinin bubasıda kısa deyil ama:))boğumu netçen kız erkek adam filinta gibi olsunkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he üyle olsun da güdük filinta da bi halta benzemezs ki anacım, ya seninkisi kız kızlarda 160 olsa bile normeldir, ay benimkisi 160 olursa ne ederük, bubası kılıklı bücür bücür gezer artıkın kaydirigubbakcemile3 ya dayıları uzun boylu, babam da uzundur, ay inşallah boyu bize çeker yaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
arkadaşlar ben aralık annesiyim daha ek gıdalara başlamadık ama teyzemin gelini var oda benm bebeğimden 2 gün sonra doğurdu şimdiden başlamış ek gıdalara azar azar ilk çocuğunu 6 ay emzirmiş yemek yeme alışkanlığı kazanamamış çocuk gerçekten yemek yemez zorla bunuda alıştırmak amaçlı erkenden başlatmış sizce doğrumu bende hevesleniyorum ama daha erken diye düşünüyorum bi yandanda mantıklı geliyo karar veremedim doktora sorsam cevabı belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?