- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
yok cnm başlamadım daha emziriyorum sadece doktorun verdiği tarihe göre bugün başlamam gerekiyo.ama arada tattırıyorum meyve sularından,kafam karışık meyve suyuyla başlayıp ne kadar süre sonra pürelere,yoğurda geçmeliyim doktorun söledikleri hiç kalmadı aklımda:)dr sanki meyve suyuna başla 1 hafta sonra püre dedi ama...bide yoğurt dedi
pirinçli muhallebiden mi bahsediyosun canı,m, onun tadı çok güzel yaa, artanını ben yiyorum valla kaydirigubbakcemile3tuna mamayı almıyor zorlanıyor demiştim doktora..
kilo alımı da bu ay az çıkınca milupanın pirinç maması var kıvamı daha yoğun biberon almıyorsa kaşıkla destekle dedi bana.
yani anne sütüne destek aralarada mama ni,yetine.
kıvamı daha yoğun ama isteğe göre sıvılaştırılıp biberonla da verilebilir..
tadı da güzell..
arkadaşlar ben aralık annesiyim daha ek gıdalara başlamadık ama teyzemin gelini var oda benm bebeğimden 2 gün sonra doğurdu şimdiden başlamış ek gıdalara azar azar ilk çocuğunu 6 ay emzirmiş yemek yeme alışkanlığı kazanamamış çocuk gerçekten yemek yemez zorla bunuda alıştırmak amaçlı erkenden başlatmış sizce doğrumu bende hevesleniyorum ama daha erken diye düşünüyorum bi yandanda mantıklı geliyo karar veremedim doktora sorsam cevabı belli
bir hafta önce benim eşimde heronun sütlü pirinç muhallebisini almış kutuda aynı mamalar gibi hergün verirsen bir hafta gider..
ilk hazırladığımda kokusu çok güzel gelmişti ucundan tadına baktım içinde çok az tarçın özüde varmış.. o koku beni okadar cezbetmiştiki akşamada kndimize sütlaç yapmıştım ben kıvamı için ek bişey koymam sadece pirinçle yaparım ama ogün bir tatlı kaşığı sütlü pirinç unundan koydum ...çokda güzel oldu valla...:))
nazlımelekcim annesütü almıuyomu senin bıdıklar ek gıdaya geçmişin ben daha bişeyvermedim doğru dürüs tattırıyorum sadece
mysevercim kahvaltı için bisküvi içinpeynir için erken daha cnm 6 aylık olunca yumurtanın sarısının çeyreğiyle başlıyo kahvaltımenüsü bi drdan yada sağlıkocağından beslenme rehberi alsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?