- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.401
kızlar elma zaten kış meyvesi değilmidir,ben mi yanlış biliyorum
slm kızlar bilmem beni hatırlıyormusunuz uzun zamandır yazmadım hemde çook uzun. Ama yazdıklarınızı takip ettim. Benim oğlum 1 haftadır artık hiç emmiyor. Hala üzülüyorum ama napalım yapacak birşey yok. Bakıyorum maşallah sizin bebişler herşey yiyiyorlar. Hoş bizimki de hiç bir şey ayırt etmeksizin herşeyi yiyiyor. Bir sorum olacak benim oğlum ne yerse yesin kaşıkla yanii mutlaka uykuya dalmak için devam sütü istiyor 150-200ml de ondan içiyor acaba çokmu diye bir sormak istedim normalmii. tabi kaşık mamasından en az 30 dk sonra, memeden yeni ayrıldığı içinmi öyle yoksa sizinkilerdemi öyle yapıyor.???? bebişleri öpün yerime
funnycim rica ederim bizde seni öptük
remedios valla doğru cnm ya
selam abisis öncelikle 1. ayınız kutlu olsun cnm.kolik içinde çok geçmiş olsun.kolik olduğunu dr. mu söyledi.bence daha küçük bebeğin.onun sindirim sistemi o kadar gelişmedi ki.bence zeytinyağ verme.eğer devam sütü veriyorsan kolikli bebekler için olanlarından kullanmanı tavsiye ederim.eğer sadece anne süt veriyorsan o zaman sen birazcık yediklerine dikkat ediceksin.ayaklarını karnını hep sıcak hem kendinin hem bebnişin.sıcak su torbası bulundur evde.karnını ov hafif hafiif,başını okşa,bunlar onu rahatlatıcaktır,he bir de hafif bir sesle şarkı ninni söyle.gazsız gnler cnm
cevaplarınız için teşekkür ederim allah bebişlerinizi korusuna.s.abisisçim bebeğin hayırlı olsun cnm öncelikle kolikte z.yağı verildiğini bilmiyordum benim bebeğim ilk 2 ay kaka yapamaıyordu dr z.yağı verin demişti vermiştik bi sorunlada karşılaşmamaıştık ama sen yine de doktoruna sorup ver cnm
dışardan şu yazdıklarınızı okuyan biri yanlış anlar,vah vaahh kocalarından çok çekiyor bunlar,çok içiyor kocaları derr :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar bebişlere çiğnemeyi öğretmek konusunda geç kalan ben ufacık ekmek parçacıklarını çorbayla ya da ayranla ıslatıp vermeyle başladım
çorbayla verdiğimde biraz katı gibiydi
sanki boğazına takılıyormuş gibi sesler ve mimikler yaptı
ayranla olan denemem daha iyiydi
ekmekleri küçücük vermeye başladım serçe besler gibi
aslında o kadar korkuyorumki bu konuda(evhamlı olmak çok kötü) yazarken bile kalbim sıkışıyor
başka neler yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?