Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

Baby feeder diye bir şey var. Ben internetten getirttim ama sonra burda Joker mağazasında gördüm. CeyBebe çıkarmış. Ucu file emzik gibi bi şey. İçine sulu meyvelerden atıyorsun, bebeğin de güvenle kemiriyo işte.
AAAA.jpg

Bu arada Saphira'cım ben Kay Süt'ün keçi sütünü gördüm marketlerde. Pınar'ın görsem onu alırdım ama sanırım şimdilik sadece Kay Süt çıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
evt buna benzer file nuby markada vardı.Toyiki de bi kere gördüm daha küçüktük almadık şimdi de bulamıyorum deli olcam.Yedek fileleri var ama kendi yok.Ben yolculuğa çıakrken istiyorum onu çok güzel oyalar bizimkini yoksa uzun süre araç koltuğunda oturmuyooo :(

aaa inanmıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu aynı resim elmalı turta bugün googlede bengisuyu gördüm hatta yorumda yazdım meğer kasım anneleri forumundaymış bende diyorum bu elbisenin aynısından forumda birindede vardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler, hiç duymamıştım baby feeder diye bir şey..Bugün hemen bakacağım..Şimdi arkadaşlara gösterdim de eskiden de yemeniye bağlar verirlermiş öyle dediler.., Alana kadar onu da deneyebiliriz aslında:dance:

Şimdi biraz daha ayrıntılı baktım da aklıma takıldı..Şeftaliyi verince mesela kesin mıncıklayacak..Meyvelerin suyu akmıyor mu üstüne başına?

Son düzenleme:
evt buna benzer file nuby markada vardı.Toyiki de bi kere gördüm daha küçüktük almadık şimdi de bulamıyorum deli olcam.Yedek fileleri var ama kendi yok.Ben yolculuğa çıakrken istiyorum onu çok güzel oyalar bizimkini yoksa uzun süre araç koltuğunda oturmuyooo :(

Ben şimdi baktım. e-bebek.com'da 14,99'a var. Haberiniz olsun..

arkadaşlar ben bu ürünü aldım ama kullanamadım.kızım ilk verdiiğimde bi heves kullandı sonra ikide bir elinden attı.birde benimde içime pek sinmiyor.ben elmayla denemiştim.meyvelerin rengi geçiyor piş gibi görünüyor.yedek uçları var gerci ama nebileyim ya pek hijyenik gelmedi.ama bir ara yeniden deneyim bakalım..belki bu sefer ikimizin de içine siner

Canım elma değil de daha sulu şeyler için kullanabilirsin. Ben ençok karpuz için bu emziği istiyorum. Çünkü elmayı püre yiyor ama karpuzun püresinde mutlaka pötür ya da iç damarları kalıyor. O yüzden yiyemiyor. Hem karpuz elma kadar rengini de değiştirmez emziğin. Ben 18 TL ye görmüştüm. 14 daha uygunmuş.
Peki kaynatabiliyor muyuz emziği?

aaa inanmıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu aynı resim elmalı turta bugün googlede bengisuyu gördüm hatta yorumda yazdım meğer kasım anneleri forumundaymış bende diyorum bu elbisenin aynısından forumda birindede vardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım arama motorunda ne yazdın da gördün Bengisu'yu?

arkadaşlar bebeklere sularını nasıl veriyorsunuz ben dün dr sordum artık kaynatmana gerek yok içme suyundan verebilirsin dedi ama ben korkuyorum hala bide bu günlük sek sütlerele muhallebi yapabilirmiyim dedim evet daha besleyici olur dedi keçi sütünü eşim ecrin ameliyat olduğunda bir hasta yakınından duymuş onlar keçi sütü vererek kilo aldırmışlar kızlarına ama ne bileyim daha ağır gelir gibi geliyor

Bebeshop bize yakındı gittim yerinden aldım myfeeder denilrn emziği.leke tutmuyo bi kere.diğer çin mallarından daha güvenli geldi bana.başka markalar var çinde yapılmıştı.ama benimki meyve düşmanı olduğu için normalde ağlayarak yiyo meyve püresini:( bunu da pek beğenmedi anlıyacağnız.

Arkadaşlar, dün aldım, bugün öğlen de denedim my feeder'ı. Ama her yer batıyor, üstü, başı, eli, yüzü, koltuk, duvar... Biz erik koyduk sulu olandan..Karpuzu filan düşünemiyorum bile..Tabi onu mıncıklıyor, sallıyor, o arada nereye giderse artık..Sizin de mi öyle? Ne yapıyorsunuz?

bu yazıyı nette buldum kızlar keçi sütü ile ilgili bi araştırayım dedim de bu çıktı

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Deniz Kaya yaz mevsiminin gelmesiyle artan sıcaklarla birlikte serinlemek için dondurma tüketiminin arttığına dikkat çekerek annelerin bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirtti. Kaya özellikle çocuğu 2 yaşının altında olan annelerin yazın daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek içerisinde inek veya keçi sütü bulunan dondurmaları tüketen 2 yaşından küçüklerin çeşitli hastalıklara yakalanabileceğini kaydetti. Dondurmaların genellikle inek sütünden yapıldığını bunun da 2 yaşından küçüklerin sağlığı açısından uygun olmadığını belirten Kaya "2 yaşına kadar inek sütüyle beslenen bebeklerde demir eksikliği kansızlık ve gizli kanamalar görülebilir. ınek sütü bağırsaklarda tahrişe yol açabilir. Bu eksikliğe ve tahrişlere bağlı olarak ilerleyen yaşlarda çocuklarda birçok hastalığın görülme riski yüksektir. ınek sütü yüksek protein ve mineral içerdiği için bebeğin henüz olgunlaşmamış böbreklerine aşırı yük bindirir. Bu nedenle inek sütüyle yapılmış dondurmaları bebeklerden uzak tutalım" dedi.

Keçi sütüyle yapılan dondurmalara da dikkat!
Keçi sütüyle yapılmış dondurmaların ise bebeklerin sinir sistemini olumsuz etkilediğine işaret eden Kaya şunları söyledi: "Türkiye'de özellikle Kahramanmaraş dondurması keçi sütü ile yapılıyor. Bu nedenle Kahramanmaraş dondurması tüketen aileler dikkatli olmalı. Keçi sütü bebeğin sinir sistemini olumsuz etkilediği için bu bebeğin hayatının ileriki yıllarını da etkileyebilir. Beyin gelişimini etkileyebilir. Kalıcı rahatsızlıklara neden olabilir."

elmalı turta file meyvelik yazmıştım ama şimdi bakıyorum çıkmıyo nedense bi önceki sayfada da link varmış acaba ben ordan tıkladım da onlarla beraber açılınca ordan mı buldum sandım bilmiyorum canım

Back
X