- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
merhaba,ben de 14. haftamdayım. dr bana da kız olabilir dedi en son kontrolde, "bacak arasında belirgin bişey yok,şimdilik kız gibi duruyor" demişti. bekleyip görücez :) çok önemli mi doğruluk payı ş an? hazırlık yapmayı düşünmezsiniz sanırım :) hayırlısı olsun, yanlış çıksa benim için farketmez,doktoru suçlayacak değilim :) nerde yaşıyorsunuz canım?
tekrar merhaba, benim de 12+1'de kontrole gittiğimizde cinsiyetini öğrenelim dedi açıkçası ben de beklemiyordum :) bana %95 kız gibi gözüküyor diyerek ultrason görüntüsü üzerinde açıklama yaptı. söylediğine göre kız bebeklerde 2 paralel çizgi, erkek bebeklerde bir de çıkıntı olurmuş. bizim bebeğimizde de çıkıntı yokmuş. haftaya pazartesi gel kesinleştirelim dedi :) ben henüz hazırlık yapmaya başlamadım ama annemi tutamıyorum çok heyecanlı ilk torunu çünkü :) erkek derse de çok mutlu olurum sağlıklı olsun yeter :) ben hamile kaldığımı bilmeden önce rüyamda kız olduğunu gördüm ne yalan söyleyim gönlümden daha çok geçen de kız ama erkek olursa da çok mutlu olacağım :) canım oğlum olacak sonuçta :))
ben ankarada yaşıyorum ya siz?
valla arkadaşlar benimde 18 nisanda kontrolüm var,cinsiyeti o zaman belli olur mu acaba? birde ikili test yapılacakmış. nasıl oluyor neler yapılıyor yaptıran var mı acaba? çok heyecanla 18 nisanı bekliyorum. :) hepimiz inşallah sağsalim bebişleri kucağımıza alırız...
ben k.maraşta yaşıyorum şimdilik, tayinciyiz yaza...
ah anneler, sizinki de pek meraklıymış :) benimki hem uzakta hem de pek telaşlı değildir şükür :) dr bana çizgiden bahsetmemişti, sadece bacak arası görünmüyo bişey edi, beklemiyorduk biz de tabi, kesinleşmediği için de üstünde durmaık fazla cinsiyetin, nisan sonu kontrolde artık belli olur :) benim de gönlümden kız geçiyor :)
Allah yardımcınız olsun.. tayinci olmak zor.. ama k.maraş güzel 4-5 sene önce görmüştüm :)
gerçekten çok meraklı bi annem var :) ama bu telaşı&heyecanı hoşuma gidiyor sadece sonrasında yaptığı alışverişlerin elinde kalmasından çekiniyorum :)
ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda kız görmüştüm ama eşimin ailesi de hep erkek hatta eltim yeni doğum yaptı o da erkek o nedenle de tereddütlerim vardı ama dediğiniz gibi kız ya da erkek inşallah sağlıkla kucağımıza alalım :) eğer ankaradan canınız birşey çekerse elimden geleni yapmaya hazırım :)
bende ekim 16 da doğum yapıcaklardanım 12 + 6 yım ikili testi yaptırdım sorun yok dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?